Monday, September 29, 2014


Joka päivä on shoppailupäivä


Kaunis syyspäivä ja aurinko saa ruskan hehkumaan... niin no, ruskeana. Mutta joka tapauksessa olin ihan fiiliksissä, kun hain viikonlopun postissa hautuneita paketteja. Ihan kuin olisi joulu ainainen :). Paitsi, että jouluna en koskaan halua avata paketteja mutta nyt maltoin tuskin kotiin asti. Kauppareissulta mukaan tarttui inspiraation lähteeksi Elle Accessories-lehti, mikä on itselleni täydellinen, koska luen jostain syystä lehdistä lähinnä asusteita koskevat jutut. Kaipa ne kynnetkin voidaan asusteiksi laskea? 

Lehden mukana kaupasta kotiutui useissa blogeissa kehuttu Lumenen CC-lakka. Pitänee jossain vaiheessa tehdä vertailu Essien Mademoisellen ja tämän välillä. Tikulla Lumenen lakka vaikutti ainakin hitusen peittävämmältä. Lorealin syyslakoista nappasin tällä kertaa Totally D'accordin eli tumman harmaan vihertävä jellymäinen flakies-palasia sisältävä lakka, joka kuivuu sokeriseksi tekstuuriksi kahdella kerroksella (ainakin tikulla). Talveen varautuen nappasin myös Maybellinen Baby Lipsin Pink Punch-versiona. Ihana tuoksu ja kiva kevyt väri eli nappiostos. Lehden kanssa sohvalle mukaan pääsee vielä muutama lakupatukka :)
Postista kotiutui paketti jos toinenkin. Ostin muutama viikko sitten Ebay:stä paperia, jolle pitäisi (ehkä, mahdollisesti, kai, saa nähdä) pystyä tulostamaan omia kuvia siirtokuviksi kynsiin. Ajattelin yrittää nykertää kanitusten kuvia originaaleiksi siirtokuviksi, mutta tämä aihe saa sitten oman postauksensa kunhan pääsen ko. projektin kimppuun. 

Bangerheadiltä tilatut herkut saapuivat myös tänään ja paketista kuoriutui ensimmäisenä kauan odotettu (ainakin kaksi viikkoa, come on!) Make Up Storen uuden Scream-kokoelman Atomic-huulikiilto (musta multichrome!!! = PAKKO SAADA!!!). Make Up Storelta saapui myös Mixing liquid, jolla glitterit yms. pitäisi pysyä luomilla varisematta. Kynsifriikki kun olen niin ilman muuta paketista löytyi myös kaksi China Glazen lakkaa (What a Pansy sekä Man Hunt). Olin näemmä tilannut myös Burt's Bees huulivoiteen, mikä tarkoittaa sitä, että talvi on ihan oikeasti tulossa, kun varastoin huulirasvoja. Tilaajalahjaksi sain GlamGlow:n kasvonaamion.

Make Up Store Atomic-huulikiilto, iishk!


Ehdin pakettien availultani lakkaamaan tänään kynnetkin, mutta niistä enemmän huomisen postauksessa. Tilaamani Hare Polishin indielakat saapuivat myös, joten esittelen nekin pikapuolin. Kaikki kaniaiheinen on tässä taloudessa ihan must, joten totta ihmeessä sitä pitää kanipupukynsilakkojakin olla :)

Huomiseen,

Malle

No comments:

Post a Comment

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)