Sunday, September 28, 2014


Tervetuloa uuteen kynsiblogiini!


Kylläpä ihminen osaakin kasata harteilleen kamalat paineet ensimmäisen blogipostauksen kanssa. Onko muilla ollut samoja fiiliksiä vai olenko ainoa, joka näkee öisin unia (painajaisia) blogin aloittamisesta? Mutta hei, tämän piti olla hauskaa ja antoisaa, joten otaksun ensimmäisen julkaise-napin painalluksen vievän negatiiviset fibat mennessään. 

Hurahdin totaalisesti kynsilakkoihin noin puolisen vuotta sitten. Pitäisi varmaan tarkistaa luottokorttilaskusta, mikä oli ensimmäinen kuukausi, kun Visa alkoi vinkua pienten lasipullojen tahtiin. Syy hurahtamiselle liittyy todennäköisesti näin kevytanalysoiden jotenkin siihen, että pienelle sarveisainepalaselle levitellään ja liimaillaan kamalalla vaivalla kaikenkirjavaa ihanaa väriä ja tekstuuria ja sitten kaikki pyyhitään pois asetonilla ja homma alkaa alusta, aivan niin kuin elämässä yleensäkin. Edellinen hurahdukseni (Malle-kielellä tarkoittaa siis harrastamaan ryhtymistä) koski pieniä styrox-palloja, joihin tökittiin neuloilla erilaisia helmiä ja paljetteja. Aivan huumaavan ihanaa puuhaa, mutta muutaman hetken päästä joka nurkka oli täynnä näitä neulahirviöitä. 
Kynsitaiteilusta jää muistoksi "vain" pikseleitä ja ne on nykytekniikalla suhteellisen helppo säilöä pieneen tilaan. Olen tässä odotellut, josko hurahtamiseni hiipuisi mutta ei se pirulainen mihinkään mene, joten ei auta kuin alkaa höpöttämään muun maailman kanssa kynsiasioista. Tähän mennessä olen kiusannut Facebook-kavereitani loputtomilla kynsikuvillani, joten armahdan näin heidät ja suuntaan taiteiluni hieman rajatummalle yleisölle, jolla on jopa mahdollisuus itse vapaaehtoisesti päättää tahtooko tuijottaa tämän hörhön kynsiä vaiko eikö. 

Eli nyt olemme päässeet siihen vaiheeseen, että päätin laittaa blogin pystyyn. Halusin tietysti, että kynnet ja kynsinauhat (tää repii kynsinauhoja verille pakkomielteisesti) olisivat uusissa kuviaa ihan vimpan päälle. Tilasin siis Bliss Kissin kynsiöljyn ja pidin kolmen päivän hoitokuurin sen jälkeen kun olin lyhentänyt kynnet ensin niin lyhyiksi, että toivon mukaan kaikki liuskoittumiset olivat poissa. Aloin myös syödä seleeniä ja biotiinia ja ihan mitä hyvänsä pilleriä missä luki "for healthy and strong nails". Ja ostin tietysti hoitavan ja vahvistavan aluslakan ja toisen aluslakan, jonka pitäisi estää liuskoittumista. Nyt tän kynnet ovat siis lyhyet (ja kolme pirulaista vielä katkesi kolmen päivän nakuilukuurin aikana) mutta saapa nähdä mitä näistä vielä tulee. Yritys on ainakin kova.

Ensiesittelyyn pääsevät nyt viime viikon kynnet, joiden inspiraationa toimi talvi. Sain loppukesästä päähäni, että nyt on pakko saada joku lakka, millä saisi kynnet näyttämään lumituiskun tuivertamilta. No, tuossa niitä nyt odottaa kokeilua useampi kuin yksi. 


Käytetyt tuotteet:

 • Color Club - Pretty in Platinum (vaaleanharmaa shimmer)
 • Dollish Polish - Poignant Pearl (iridescent-glitter kirkkaalla pohjalla)
 • HK Girlin top coat
 • Chevron-vinyylit ja kynsiteippi
 • Cliché - Lado a Lado (hiekkalakka kevyellä shimmerillä)   
Otan vastaan asiallisia ja rakentavia kommentteja sekä toiveita blogin sisältöön ja/tai rakenteeseen (visuaaliseen ilmeeseen) liittyen. Tervetuloa vielä kerran!

Malle

2 comments:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan! Piti heti liittyä lukijaksi, vaikuttaa lupaavalta! :D
  Itsellä ei ollut kovinkaan suuria paineita ensimmäisestä postauksesta, sillä en uskonut ikinä saavani kovinkaan montaa lukijaa. Siskojen painostuksesta aloitin koko homman, he kun eivät pysyneet lakkauksissani muuten mukana. :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, kiitos :). Itseäni motivoi tuo X kpl:een kynsilakkakokoelma, joka ei tunnu enää niin suurelta synniltä, jos sen jakaa muiden kanssa. Itsepetosta tiedän, mutta kai sitä ihminen tekee mitä vain oikeuttaakseen kynsilakkaostoksensa. Kuten esim. ne kolme Shimmeriä, jotka kotiutuivat sulta pari viikkoa sitten :). Mukavaa saada sut lukijaksi, kun olen itse kuukausikaupalla lukenut mm. sinun ihania postauksiasi.

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)