Sunday, October 12, 2014

Älä tule paha noita, tule hyvä noita!


Starrilyn paketti saapui viimein ja voi niitä riemunkiljahduksia, kun sain paketin auki. Tilasin kaksi glitterlakkaa, jotka ovat sattumoisin nimeltään samaa teemaa. Toinen on kirkkaalla pohjalla oleva glitterpläjäys pääkalloineen kaikkineen (Bitchcraft) ja tämän ihanaisen lakan Charmingnails esittelikin blogissaan syyskuun puolella.

Toinen lakka puolestaan oli melkoinen hasardiveto, koska siitä ei ollut saatavilla lainkaan kuvia muuten kuin tikulla. Päätin kuitenkin ottaa riskin ja tällä kertaa se kannatti. Lakka on nimeltään Bad Witch ja sen luonnehtimiseen tarvitaankin kenties jopa muutama lause. Lakan pohja on kirkas ja sitä voi käyttää joko topperina tai kerrostaa. Kahdella reippaalla kerroksella saa peittävän tuloksen ja lakka kuivuu nopeasti. Lakassa on glitteriä vaikka muille jakaa. Löytyy oranssia ja pinkkiä microhologlitteriä, neon pinkkejä flakies-palasia (taittavat siniseen ja vaikutus korostuu Starrilyn sivujen mukaan mustan lakan päällä) ja mustia hexglittereitä sekä holoefektiä koko pohjalla. Kaiken kruunaavat söpöt mustat sydänglitterit, joita toki joutuu hieman kalastelemaan pullosta, mutta toisaalta lakkaus on helppo tehdä ensin ilman sydämiä ja viimeistellä lopuksi muutamalla kalastetulla yksilöllä (tai jättää ilman).

Lakka näyttää herkulta jo pullossa mutta odottakaas kun näette sen kynsillä. Jokainen valonvälähdys ja erilainen valonlähde tuo mukanaan uusia ulottuvuuksia. Mielestäni etenkin mustat hexglitterit oranssien hologlitterien kanssa yleissävyltään antiikkipinkillä taustalla saavat lakan heräämään henkiin ja kaivamaan oman pienen kolonsa tämän tytön sydämeen.

Aluksi olin aikeissa lakata osan kynsistä mustalla, mutta kontrasti oli mielestäni liian suuri, joten päädyin BeautyBayn omaan kynsilakkamerkkiin ja crellylakkaan nimeltä Santa Monica B.vard. Sain lakan vähän aikaa sitten premium-tilauksessa lahjana ja tykästyin tähän kyllä ihan täysillä. Tekee ihan mieli kallistaa lasi punaviiniä, kun lakka on niin kaunis. Kaiken lisäksi se vielä levittyy erittäin hyvin, peittää kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. En olisi itse tullut tätä merkkiä ostaneeksi mutta hyvä tietää, että ainakin tämä yksilö on erinomainen.
Tein pienellä siveltimellä yksivärisiin kynsiin puolikuun muotoisen alueen OPIn Sprung nimisellä lakalla, joka saapui ilahduttamaan Mariah Carey -kokoelmaani viime viikolla. Upea lakka, ei voi muuta sanoa. Peittävän tuloksen saisi ehkä kolmella tai jopa neljällä kerroksella mutta mielestäni tämän lakan ihanuus on juuri sen ohut koostumus, koska se näytti heti aivan erilaiselta viininpunaisen värin päällä. Sprung on sekoitus shimmeriä, glass fleckiä ja foilia duochrome-ominaisuudella (taittaa kultaisen pronssiseen ja pinkkiin). Lakka muistuttaa huomattavasti postaamaani Ruby Wingin lakkaa Cinnamon Bun mutta sen pohja on kirkas toisin kuin RW:ssä, jossa pohjajelly on kellertävä. Tämä luonnollisesti muuttaa lakan luonteen erilaiseksi etenkin toisen lakan päälle lakattuna. Ja tässä ei ole aivosoluja ärsyttävää ceyloninkanelin haisua. Ja näin off topic, voin vaikka vannoa, että haju on nimenomaan ceyloninkaneli eikä kassiakaneli, koska jälkimmäinen on suurinta herkkuani maksatoksisuudesta huolimatta ja edellistä en voi sietää läheisyydessäni. Mausteina niillä on yhtä paljon tekemistä keskenään kuin musta- ja valkopippurilla sanon minä. Ja omassa blogissani sanonkin, heh!
Takaisin kynsiin päästäkseni en ollut täysin tyytyväinen pelkkään Sprungiin, koska efekti oli liian heikko glitterkynsien rinnalla, joten lisäsin pienellä siveltimellä vielä sitä itseään eli Bad Witchiä päälle. Koreuden kruunaavat puolikuun rajalle asetellut läpikuultavat opaalinhohtoiset pienet irtohexglitterit, jotka päättivät tänään taittaa valoa vihreään ja siniseen, vaikka purkissa ne ovat vaaleanpunaisia. Lopputulos on nätti kuin pupu pienenä, eikä näitä oikein voi lakata tuijottelemasta.  
Kynsillä /On my nails: 
 • Essence - Peel Off Base Coat 
 • Starrily - Bad Witch 
 • OPI - Sprung 
 • BeautyBay - Santa Monica B.vard 
 • Opalescent hex glitters
 • Seche Vite - Dry Fast Top Coat


Translation:
I was more than excited when the postman finally delivered my Starrily order. I made a huge leap of faith with one of the polishes called Bad Witch, since there were no good pictures available. A risk worth taking! I love this splash of glitter. You can wear it on it's own (opaque in two coats) or as a topper. It will look different every time, since it's packed with holo and colorshift shimmer effects. The main color is a kind of antique rose pink, which is accented by orange and pink micro holo glitters and neon pink flakies (which look blueish in certain light). The polish also contains black heart and hex glitters and an allover holo effect. I chose a dark burgundy red as a contrast to the glitter and painted half moons using OPI Sprung. As is was a bit too sheer for my liking, I added a hint of Bad Witch on top of Sprung. As a finishing touch I added small opalescent hex glitters on the border of the half moons. I quite love these nails and can't stop staring at them glimmering in different lightings. See you soon,

Malle

2 comments:

 1. Oikein söpöt ♡ odotan mielenkiinnolla mitä saat Bitchcraftilla aikaan. Minäkin meinaan lakata Starrilyllä tänään, yksi on vielä testaamatta. Kunhan saan ensin pestyä ikkunat ja haravoitua, hyvinhän tämä sujuukin netissä istumalla :D

  ReplyDelete
 2. Ei saa puhua ikkunoiden pesusta! Mä yleensä muutan siinä vaiheessa, kun ikkunoista ei näe enää läpi... Että on näitä tapoja laestaa hommista muillakin :)

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)