Monday, October 6, 2014

Ambivalenttia lakkailua


Joskus (aika usein itse asiassa) tuntuu siltä, että olo on kuin aasilla kahden heinäsuovan välissä. Liikaa vaihtoehtoja näet. Itsekehitettyä draamaa! Seilaan edestakaisin Helmerin laatikoiden välillä ja mallailen tikkuja keskenään. Lopulta, jos oikein paha päivä osuu kohdalle, huomaan tuntien päästä olevani edelleen lähtökuopissa, kynnet nakuina. On se ihanaa, kun voi valita millä lakata mutta toisaalta on jotenkin liikaa lakkoja mistä valita.

Tämän perin filosofisen ambivalenssin siivittämänä sain kuin sainkin päätettyä tämän kertaisen kynsilakkakavalkadini. Halusin testata ensimmäisiä UV-valoon reagoivia lakkojani eli Ruby Wingejä. Etusormeen ja pikkurilliin pääsi duochrome glass fleck/shimmerlakka Cinnamon Bun. Peukkuun, keskisormeen ja nimettömään puolestaan päätyi Color Clubin Poetic Huesin päälle kultainen hologlitter Strawberry Shortcake. 


Nämä hajustetut lakat eivät olleet ehkä se paras mahdollinen vaihtoehto, kun päässä jyskyttää höyryveturi nimeltään migreeni, mutta tehty mikä tehty. En yleisesti ottaen ymmärrä miksi kynsilakkaan pitää tunkea joku tuoksu. Onko kukaan maailmankaikkeuden historiassa ostanut kynsilakan sen mahtavien ominaisaromien vuoksi, ei! Moni on jäänyt ehkä ostamatta juurikin näiden voimallisten huurujen takia, mutta että kynsilakasta tulisi jotenkin paremman tuoksuinen lisäämällä sen ominaishajujen päälle toinen keinotekoinen aivosolujen tappaja, ei ymmärrä. Luulin hetkellisesti ymmärtäneeni, kun testasin KB Shimmerin Candy Cane Crushia, joka tuoksui ihan aikuisten oikeasti piparminttukarkille eikä mitenkään ällöttävän voimakkaasti edes. Nämä Ruby Wingin pullatuoksut (anteeksi, lemut) eivät kyllä enää vakuuta, oli migreeniä tai ei.


Cinnamon Bun oli lirumpaa kuin oletin ja päädyin lakkaamaan sitä kolme kerrosta sopivan peittävyyden aikaansaamiseksi. Poetic Hues on laadultaan ihan ok peruscreme (ekalla kerroksella raidottuu ja kaljuuntuu mutta tokalla saa hyvän lopputuloksen aikaiseksi) ja sen väri on niin kiva, että voi oikein sielunsa silmin nähdä kissan litkimässä rasvaista kermaa viiksikarvat väristen. Strawberry Shortcakeissa on yllättävän paljon glitteriä ja tällä saisi varmasti ihan peittävänkin lopputuloksen aikaiseksi niin halutessaan. Hologlitterit ovat kovasti kauniin kimmeltäviä ja levittyvyys on oikein erinomainen. En ole vielä ulkoiluttanut kynsiäni, joten saas nähdä sitten miltä nämä vekkulit näyttävät auringossa. Halusin hieman blingiä myös Cinnamon Bunin päälle, joten kynsille pääsivät vielä Gina Tricotilta hankitut teipit. Pistän migreenin piikkiin, että tollona menin sutimaan Seche Viteä tarrojen päälle... kaikkihan sen tietää miten siinä käy (kutistuivat ja käpristyivät pirulaiset). Parempaa onnea ensi kerralla J

Kynsillä /On my nails: 
 • Essence - Anti Split Nail Sealer 
 • Color Club - Poetic Hues 
 • Ruby Wing - Strawberry Shortcake 
 • Ruby Wing - Cinnamon Bun 
 • Seche Vite - Dry Fast Top Coat 
 • Nail wraps from Gina Tricot


Translation:
I’ll just put it short: I have a migraine and I’m still willing to subject myself to nail polish fumes. Of all the polishes I have to pick Ruby Wing, and I’ll tell you they don’t smell like buns and shortcakes in my nose. Well “stupid is as stupid does” as Forest Gump (or his mother) ever so accurately said it. Cinnamon Bun is a lovely shimmery, glass flecked duochrome and Strawberry Shortcake has twinkling golden and holo glitters on a clear base. I like them both apart from the smell, and it’s not just my migraine talking. Can’t say that I was able to enjoy the UV-color-changing aspect of these nail polishes since it was dark as hell the whole day. I’m feeling a bit ambivalent about nail polishes in general right now. There are so many pretty colors to choose from, but at the same time there are too many pretty colors to choose from and I can’t seem to make up my mind. I’m also blaming the migraine of my stupidity since for some reason I used Seche Vite as a top coat on top of nail wraps, idiot me! Well, better luck next time J.

See you soon,


Malle

4 comments:

 1. Tykkään noista Cupcakes kokoelman Rubyistä. Kyllähän niissä vahva tuoksu on mutta mulle ei ole tullut migreeniä. Harmi tietysti että sulle tuli! Kynnet on kuitenkin kivat ja kimalteiset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kimmeltää ihanasti mutta pakko nämä on ottaa yöksi pois ettei pökerry :). Aurinkokaan ei sitten viitsinyt esiintyä tänään, joten jäi se UV-efektikin näkemäti. Happamia sanoi kettu Ruby Wingin kynsilakoista, vai miten se meni :).

   Delete
 2. Oliko sulla uv-uunia, siellä olisi voinut käyttää kuvausta varten :) älä masennu, kaikki RW lakat eivät ole tuoksullisia. Joukossa on varsinaisia ihanuuksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkoitatko, että olisi laittanut tuhon UV top coatin päälle? Pitää muistaa seuraavaa kertaa varten, kiitos vinkistä :). Ei pitäisi lakata kynsiä migreenissä, kun pää ei toimi silloin yhtään ja tulee tehtyä tyhmiä mokia.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)