Tuesday, October 14, 2014

Better late than never... In search of the perfect blue



Finnish(able) nail art challenge AW2014 on ollut menossa jo viikkoja, mutta kuten tavallista tulen hieman jälkijunassa. Olen ihastellut eri kynsiblogeissa niin negative space -lakkauksia kuin sinistä kynsiloistoa. Joten nyt, kun CesarsShopista viimein kotiutui se ”täydellinen sininen”, tuntui jotenkin luonnolliselta yhdistää nuo kaksi teemaa ja loihtia sinistä negative spacea.



En ole koskaan pitänyt itseäni vihreän tai sinisen kynsilakan parhaana kaverina, mutta tässä tikutusprojektin myötä huomaan, että eniten tikkuja löytyy juurikin näille varatusta kiposta. Olenko siis tietämättäni etsinyt sitä oikeaa sinistä ja/tai vihreää koko ajan? Nyt tämä etsikkoaika on ainakin sinisen osalta ohi, koska löysin viimein täydellisen sävyisen sähkönsinisen (Color Club Bright Night) ja siihen täydellisesti sopivan tekstuurin (Nails Inc. Stonehenge). Olin hieman kahden vaiheilla tuon sinisen cremen kanssa, mutta päädyin kuitenkin lempimerkkiini eli Color Clubiin Kikon Electric Bluen asemesta.





Stonehenge on tekstuuriversio saman firman sähkönsinisestä Baker Streetista ja itselleni ensimmäinen tuttavuus tältä merkiltä. Lakan haisu on vähintäänkin erikoinen. Se ei tuoksu lainkaan kynsilakalle vaan jotenkin yrttiselle! Siis what? Mutta hyvää jälkeä sai molemmilla sinisillä yhdellä reilulla kerroksella teippien kanssa. Keskisormeen tuikkasin sähkönsinisiä neliöstrasseja niin suoraan riviin kuin näillä nakeilla ja hermoilla vain kykenin (eli vinoonhan ne meni, kuten kuvista näkyy). Miksei kamera voisi edes joskus antaa armoa?




Kaikissa kynsissä alla Essien Millionails Treatment sekä kaksi kerrosta Lumenen CC-lakkaa. Viihdyin yhden päivän ihan noilla melkein nakukynsillä eli pelkällä Lumenen CC:llä ja hienoisesta raidoittumisestaan huolimatta pidän tätä kelpo lakkana, joka saa kynnet näyttämään huolitelluilta ja jotenkin geelatuilta (onko tuollaista sanaa olemassa?).





Kynsillä /On my nails: 
 • Essie - Millionails Treatment 
 • Lumene - CC Concealer 
 • Color Club - Bright Night 
 • Nails Inc - Stonehenge 
 • Blue square rhinestones
 • Seche Vite - Dry Fast Top Coat


Translation:
I’ve been seeing so many beautiful blue and negative space manis on different blogs lately, that I simply had to take part in this adventure. I spent one whole day with only CC concealer by Lumene on my nails and I felt surprisingly comfortable. I was constantly checking my nails as they looked like I had gel on them. Lovely! 
I’ve been searching for the perfect blue for a while now and it looks like my search is finally over. I found matching texture and creme polishes from Nails inc and Color Club respectively. Stonehenge by Nails inc is a textured dupe for their Baker Street creme, but I wanted to rely on my favourite brand Color Club and I love the shade of Bright Night. 
I had no problems with only one generous coat of both of the blue polishes. I also added blue rhinestones on middle fingers, but I must admit my hands were shaking like crazy as I was applying them and crooked they went. I quite like this mani crooked or not, maybe it’s just the beauty of the blue.


See you soon,

Malle

5 comments:

 1. Tosi kivan näköiset! Vaikkei sininen ole minullekaan se lempiväri kynsissä. Pitäisikin ostaa paksumpaa teippiä kun nuo minun on niin ohuita ettei niillä saa näin kivaa aikaan :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kaunis :). Mulla on niin minikynnet, että tavallinen koristeluteippikin näyttää leveältä kynnellä.

  ReplyDelete
 3. Vallan on upeat kynnet! Aivan ihanat! ^.^
  Sininen on miulle melko vieras väri kynsillä, tykkään kyllä sinisestä värinä mutta mie en sitten millään keksi siihen ikinä mitään hienoja puhumattakaan toimivista koristeluista :)

  ReplyDelete
 4. Vallan on upeat kynnet! Aivan ihanat! ^.^
  Sininen on miulle melko vieras väri kynsillä, tykkään kyllä sinisestä värinä mutta mie en sitten millään keksi siihen ikinä mitään hienoja puhumattakaan toimivista koristeluista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Aikas nopeasti kyllä kuluu kärjistä nämä molemmat siniset. Testastin just Dance Legendin holo- ja hiekkatopperit näitten päälle (kuva instagrammissa) ennen lakkojen poistoa. Tosi hyvin toimi molemmat teippailujen kanssa. Vielä kun muistaisi seuraavalla kerralla...

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)