Thursday, October 2, 2014

Blog by the book - Nails by the book


Minulla oli vakaana aikomuksena painaa ensimmäisen kerran “julkaise”-nappia vasta tämän kirjan luettuani, mutta tyypilliseen tapaani en malttanut odottaa kirjan saapumista kotiin. Nyt tämä herkkukimpale tipahti postiluukusta ja kannen värimaailma (ei voi olla totta, käytin inhokkisanaani) inspiroi tämän postauksen kynnet. 
Minulla oli suunnitelmat jo selvänä ja lakat esillä odottamassa, kun päätin käydä vielä leikkaamassa kaikkien kanien kynnet... Äärimmäisen huono ajatus/ajoitus! Emilyn mielestä hän ei ollut ainoa kenen kynnet kaipasivat lyhentämistä, joten neiti nappasi hampaansa keskelle vasemman käden etusormen kynttä. Eli kuvauskäden etusormen kynsi on nyt sitten keskeltä halki hamaan tulevaisuuteen. Käsittämätöntä, että tämä fakta harmitti minua niin suunnattomasti, ettei edes koko illan jatkunut tykyttävä kipu sormessa onnistunut ylittämään uutiskynnystä aivoissani. Lakkaushan oli pakko silti toteuttaa ja luulin jo selvinneeni säikähdyksellä (jee, tämänhän saa peitettyä kynsilakalla), kunnes lakkakerrosten läpi alkoi tihkua jotain epämääräisiä kudosnesteitä. Pyydän siis jo etukäteen anteeksi rumaa etusormen kynttä, jota olen yrittänyt epätoivoisesti photoshopata inhimillisemmän näköiseksi.
Itse lakkauksessa halusin käyttää samoja värejä kuin kirjan kannessa, joten valitsin Essien hemppikset keskisormeen ja nimettömään (Romper Room ja Find Me an Oasis). Nuo ovat kyllä niin babyblue ja babypink kuin vain mahdollista. 
Pikkurilliin halusin vähän jotain raffimpaa, joten päädyin niinkin hurjaan ratkaisuun kuin pinkki tekstuuri, joka oli tällä(kin) kertaa merkiltään Cliché ja nimeltään Faz de Conta (aivan kevyttä shimmeriä sisältävä hiekkalakka). Etusormen osalta päädyin myös Clichén tekstuuriin (ovathan kaikki jo huomanneet, että tyhjensin ebaystä kaikki Clichén tekstuurilakkakokoelmat, jotka ovat muuten iiiiiihania) nimeltään Areia do Deserto (laskisin tämän itse jo sokerilakaksi shimmerin määrän vuoksi). Nakkasin kaikkiin kynsiin vielä valkoiset niitit kuvaamaan kirjan muotoa. Tässä vaiheessa lakkausprosessia etusormen kynsi alkoi uhkaavasti kuplia, joten sain pienimuotoisen hermoromahduksen ja koko kuvaamisen ajan käteni tuntuivat heiluvan ja kameran asetukset muuttuvan kuin demonin ohjaamina (sori epätarkat kuvat). Sain kuitenkin kuvat otettua ja juoksin vessaan ottamaan lakat pois etusormesta.

Kynsillä / On my nails:
 • Essie - Millionails Treatment
 • Essie - Romper Room (babypink creme)
 • Essie - Find Me an Oasis (babyblue creme)
 • Cliché - Faz de Conta (pink texture, light shimmer)
 • Cliché - Areia do Deserto (light beige texture, golden shimmer)
 • Glisten&Glow - HK Girl Top Coat
 • Square shaped white studs (ebay)


Kirjan kanssa olen päässyt vasta alkuun mutta se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja ohjeet yksityiskohtaisilta sekä käytännöllisiltä. Oikeastaan on ihan hyvä, etten lukenut kirjaa ennen bloggaamisen aloittamista, koska rimakauhu olisi saattanut nousta liian korkeaksi. Viikko sitten en edes tiennyt mikä on Instagram tai Blogger (älkää kertoko kenellekään) ja nyt kopioin HTML-koodia blogiin ihan muina naisina. Aina kannattaa siis tarttua rohkeasti härkää sarvista ja hypätä avantoon pää edellä, silmät kiinni. 


See you soon,

Malle

2 comments:

 1. Söpöt kynnet :) olen alkanut seurata sun blogia koska kynnet on siistejä, vaikutat itse persoonalliselta tyypiltä ja eläimet on aina ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eläimet on parasta maailmassa ja sen jälkeen kakkosena kynnet. Kiitos kommentista :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)