Saturday, October 4, 2014

Hare Polishin pupulakkoja


Kuten jo aiemmin mainitsin, jouduin aivan pakon sanelemana tilaamaan HarePolishilta muutaman lakan. Jos jossain on pupu, se on pakko saada. Ja olivathan lakatkin toki superkauniita. Päädyin kahteen lakkaan: What I Wore to the Revolution sekä Bury the Hatchetfish. Etsyn kautta saapuneen paketin lakat oli kääritty kauniiseen silkkipaperiin, jota koristi söde puputarra. Kuittiin oli painettu vielä toinenkin pupukuva kiitosten kera, joten hymyilin leveästi jo ennen kuin pääsin käsiksi itse lakkoihin J.
What I Wore to the Revolution on glitter kirkkaalla pohjalla. Glitterit ovat mustia, punaisia ja fuksian värisiä heksagoneja sekä neliöitä kahdessa koossa. Pohjalla on vielä kevyt shimmer, joka saa lakan kimmeltelemään kevyesti. Lakkaa voi käyttää pelkkänä topperina mutta halusin kokeilla miten se toimii kerrostettuna. Kolme kerrosta töpöteltynä ja hieman aseteltuna oli riittävä peittävyyden osalta. Lakkaa ja glittereitä oli helppo annostella ja liikutella kynnellä eikä lakka kuivahtanut heti glitterkökkäreiksi, kuten joskus tapahtuu. 
Kynnen päät jäivät hieman paljaiksi, koska en laittanut värillistä lakkaa alle, joten päädyin maalaamaan kynnen kärjet mustiksi kynsilakkakynällä. Tämä osoittautui yllättävän hyväksi ideaksi, jota tulen varmasti käyttämään myös jatkossa. Glitterit tulevat paremmin esiin kun kynsi on naku, mutta koko lakkaus näyttää paljon huolitellummalta, kun kynnen kärjet ovat tasaisen mustat. Peukut ja nimettömät verhoilin China Glazen tekstuurilla Bump in the Night ja koristelin punaisilla niiteillä, joihin töpöttelin mustaa kynsilakkakynää. Ei mitään huonoa sanottavaa tästä lakasta ja on varmasti monikäyttöinen myös topperina.

Bury the Hatchetfish on ihanuuksien ihanuus. Se on opaalinhohtoisia (opalescent) glittereitä sekä shimmeriä sisältävä harmaanrusehtava crelly. Glitterien värit taittavat valossa voimakkaasti lilaan ja hieman minttuun tehden lakasta kylmään vivahtavan. Todella kaunis lakka, jota tekee mieli tuijotella eri valoissa/kulmissa. Halusin varmistaa lakan peittävyyden, joten lakkasin peukalon, keskisormen ja nimettömän kynnet ensin Lumenen Late Winter lakalla, josta tulee mieleen lapsuuden kevättalven hiihtoreissulla nautittu kuuma kaakao, slurps. Etusormessa komeilee yksi tämän hetken ykköslakoistani eli China Glazen Giver-kokoelman Release, joka on niin mustikkamaidon värinen, että pystyin tuntemaan kesäisen tuoksun nenässäni. 
Pikkurilliin päätyi Essien syksyn cremeuutuus Take it Outside ja leimailuihin Avonin metallilakka Icy Purple. Leimauslaattana on QA38 BornPrettyStoresta ja siitä kuvio, josta tulee väkisin mieleen kalliiden merkkikapsäkkien monogrammit. Tuikkasin vielä hopeiset pikkuniitit täydentämään kokonaisuutta. 
Tykkään kyllä ehdottomasti enemmän näistä kynsistä kuin edellisistä... ainakin tällä 
hetkellä. Itseni tuntien kyllästyn kynsiin seuraavien parin tunnin aikana J.

Haluan omistaa tämän postauksen rakkaalle kynsienpureskelijapupulleni, Emily Thornelle, joka on kuin ilmetty HarePolishin kynsilakkapullon malli J


See you soon,

Malle

5 comments:

 1. Awww mikä pupusöpöläinen <3 ja ihanat pupulakatkin :) mulla ei ole tuon merkin lakkoja...vielä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki pupuihin liittyvä on aina ihanaa :). Mä en ymmärrä mistä näitä indielakkamerkkejä tulee, kun ei mulla vähän aikaa sitten ollut yhtään...

   Delete
 2. Voi ei... Niin hauskaa, että oot nimenny pupun Koston päähenkilön mukaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä melkein kaikki pupuset ja rottaset on nimetty telkkarisarjojen tai leffojen henkilöiden mukaan. On joukossa kyllä yksi valioliigajalkapalloilija ja Ruotsin kuninkaallinenkin :)

   Delete
  2. Tosi hauska idea! :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)