Tuesday, October 21, 2014

Testing, testing, 1 - 2 - 3…


Olen siirtymässä kynsilakkojen swatchailussa hyrristä tikkuihin (ikuisuusprojekti), joten nyt pöydällä pyörii kasa hyrriä käyttämättöminä. Ja kaikki käyttämätönhän aihettaa luonnollisesti tunnontuskia. Joten keksin aamutuimaan alkaa testailemaan erilaisia glittereitä ja toppereita ja edellisten yhdistelmiä kynsihyrrille, joilla oli jo valmiina jokin swatchattu lakka.

Mikäpä estää minua jakamasta testailujani tännekin, joten annetaan palaa. Nappasin Essencen hyrrän ja käytin kokeiluissani InDecisive Lacquersin Speckled glittereitä sekä Dance Legendin Top Saharaa (joka tekee lakkaan sokeripinnan) ja Top Prismaticia (joka antaa mille tahansa lakalle lineaariholopinnan). Sain aikaiseksi aika kivan mintun sokerilakan, johon idea syntyi aamulla lukiessani Belegwenin blogia. Tämä ei ehkä vedä vertoja Lebedushkalle, mutta kutsutaan sitä vaikka Malledushkaksi. 


Speckled glitterit toimivat hyvin pastellin värisen cremen päällä mutta saivat aivan uuden ulottuvuuden, kun päälle lisättiin vielä sokeritopperi. Top Sahara on kauniin sokerinen kuorrute minkä tahansa lakan päällä ja kerrostamalla sen ulottuvuuksia voi muuttaa edelleen.Olin testannut joskus mustan lakan päälle Essencen magneettitopperia ja vedellyt magneettikynällä satunnaisia vetoja kuvion aikaansaamiseksi. Nyt päätin kokeilla mitä tämä yhdistelmä sanoo, kun päälle täräytetään vielä holotopperi. Dance Legendin holotopperi on kyllä todella voimakas lineaariholo jo yhdellä kerroksella. Tätä pitää testailla muidenkin lakkojen päälle.


* * * * *

Today I got an idea of playing with some polishes. I had these nail polish swatch wheels which were out of use so I added some glitters and toppers and this is what happened. The Speckled glitters by InDecisive Lacquer were perfect toppers for pastel creme polishes. When I added Top Sahara by Dance Legend I was overwhelmed with joy. They look like frosted candy! Top Sahara on minty creme makes me think of Lebedushka, so we’ll call the end result Malledushka, shall we. I also had this swatch of black creme with magnetic topper and some irregular shapes done with magnetic pen. This sample became quite wonderful topped with holographic Top Prismatic by Dance Legend. What do you think?

See you soon,


Malle

3 comments:

 1. Oi, tuo minttu näyttää kyllä tosi kivalle tuolla sokerilla kuorrutettuna! :) Pitäisiköhän mun ostaa kauppareissulla Essencen vastaava ja kokeilla mitä se tekee... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onko Essencelläkin sokerikuorruttaja? Tämä on ainakin tosi hyvin toimiva. Kerrohan sitten miten toimii jos ostat sen.

   Delete
  2. Kaveri ainakin oli jonkinlaisen kuorruttajan ostanut, joten oletan että on. :D En ole vielä tarkemmin tutustunut aiheeseen, mutta jos satun sen ostamaan niin kyllä siitä juttuakin tulee. :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)