Wednesday, October 22, 2014

Under your spell - Seitsemän kuolemansyntiä


En malttanut enää odottaa vaan oli pakko saada heti kynsille messuilta hankittua Color Clubin Seven Deadly Sins -syyskokoelman uutuuslakkaa Under Your Spell, jota saa 24.10. alkaen CesarsShopista. Olisin mielelläni kotiuttanut vaikka koko kokoelman, koska CC on lempimerkkini. Nappasin kuitenkin mukaani vain kiinnostavimman näköisen yksilön. 



Under Your Spell on viileä tummanvioletti jelly, jossa on kevyt tekstuuripinta. Jellypohjalla on runsaasti vihertävää kultashimmeriä ja hieman mikroglitteriä, joka taittaa valoa sateenkaaren väreissä. Mukana on myös kaunista isompaa violettia hexglitteriä, mikä tuo tähän lakkaan pisteen iin päälle. Lakka on melko läpikuultavaa, mutta kolmella ohuella kerroksella saa peittävän tuloksen. 






Tätä pitää kokeilla myös esim. mustan cremen päälle, jolloin lopputuloksena on vihertävän kultainen shimmer upeilla violettisilla hexglittereillä. Aivan uusi ulottuvuus! Todella kaunis yksilö, ei voi muuta sanoa.



Yhdistin Under Your Spelliin toisen violetin Color Clubin lakan nimeltään In the Limelight. Tämä creme ei halunnut ryhtyä yhteistyöhön kanssani ja ensimmäisen kerroksen jälki oli sanoinkuvaamattoman hirveä. Lakka oli jotenkin yhtäaikaa täysin lirua ja paksua ja jotenkin geelimäistä koostumukseltaan. Yleensä cremet ovat hyvin anteeksiantavia lakkoja mutta jos tällä sutaisi kaksi kertaa samaan kohtaa, sai lopputulokseksi kaljun kohdan. Kolme ohutta kerrosta tuotti kuitenkin täydellisen lopputuloksen ja lakan pinta on vielä normicremeä kiiltävämpi. Annan siis kaiken tälle anteeksi. Muistan lukeneeni toisesta blogista tämän olleen swatchattaessa niin paksua, että sitä oli ohennettava ennen kynsille lakkaamista. Outo tapaus, koska oma yksilöni taas oli tuhottoman ohutta ja epätasaista.




Halusin mukaan myös kultaista lakkaa, joten nappasin pöydältä messujen LivBoxista löytyneen Dermosilin Summer Glown, joka osoittautui tekstuuriksi ja vielä kauniiksi sellaiseksi. 




Tein edellisenä iltana kuivamarmorointia muovin päälle näillä kolmella lakalla ja leikkelin seuraavana päivänä lakkalaatoista kuvioleikkurilla kuvioita. Huomasin tosiaan vasta aamulla, että kultainen lakka oli kuivunut tekstuuriksi, joten kultaiseksi suunnittelemani kynnet päätin lakata kultaisella OPI:n mattalakalla Love.Angel.Music.Baby., koska pelkäsin, etteivät kuviot ehkä tarttuisi niin hyvin tekstuuripintaan. Tämä pelko oli turha, koska sain kuvion tarttuman hyvin myös Under Your Spellin päälle. Lisäsin vielä muutamat kultaiset niitit kokonaisuuteen ja muutaman kerroksen päällyslakkaa. Näistä tuli mielestäni ihan näpsäkät, vai mitä olette mieltä?




Kynsillä /On my nails: 
 • Essie - Millionails Treatment 
 • Color Club - Under Your Spell (texture) 
 • Dermosil - Summer Glow (texture
 • Color Club - In the Limelight 
 • OPI - Love.Angel.Music.Baby. 
 • Seche Vite - Dry Fast Top Coat


* * * * *
I was dying to try Under Your Spell by Color Club from the new fall collection Seven Deadly Sins. I love this textured polish so much. It’s kind of a periwinkle(ish) violet jelly with green toned golden shimmer and violet hex glitters. It also has a small amount of micro glitters which reflect the colors of rainbow. The polish itself is sheer but three thin layers will give good coverage. One should also try this as a topper on black. The result is a beautiful green toned golden shimmer and the violet hex glitters simply pop this way.

I did some dry marbling on plastic using three different nail polishes: Color Club Under Your Spell, Color Club In the Limelight and Dermosil Summer Glow. Next day I cut out some shapes from the sheets of nail polish and added them to my nails, which I had painted with In the Limelight, Under Your Spell and Love.Angel.Music.Baby. by OPI. A few coats of top coat and some golden studs and I was quite pleased with the result, if I say so myself.

See you soon,


Malle

10 comments:

 1. Onpa kyllä erikoinen tapaus, muuttuessaan aivan eri näköiseksi mustan päällä :)
  Todella kauniit ja moniulotteiset kynnet muutenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi :). Meinasin itsekin tippua tuolilta, kun näin tuon mustan päällä. Mä niin tykkään lakoista, millä on tällaisia sivupersoonallisuuksia...

   Delete
 2. Upeat! Ihana tuo värien yhdistelmä.

  ReplyDelete
 3. Sinä se jaksat näpertää :) lopputulos on kyllä ihan mieletön, wau :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Välillä jaksaa näpertääkin!

   Delete
 4. Kauniit :)! Aika jännästi muuttu toi Under Your Spell ihan eriväriseks mustan päällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta vaan! Nyt pitää alkaa testaan kaikkia mun vihreään taittavia outouksia mustan päälle :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)