Saturday, November 8, 2014

Follow the white rabbit


MoYou London järjestää parhaillaan Liisa Ihmemaassa -kilpailua, johon liittyy MoYou:n leimauslaatoilla toteutettava viikottain vaihtuva aihe. Ensi viikolla on vuorossa white rabbit -teema, joten voitte kuvitella, että tähän on lähes mahdotonta olla osallistumatta. Kaivelin siis putiikin laatat esiin ja aloin kartoittaa vaihtoehtojani. Onneksi viimeisimmässä tilauksessani oli mukana myös Mother Nature 14 -laatta, jossa juoksee kovin kiireisen näköinen pupu. Gothic 07 -laatasta löysin puolestaan spiraalimaisen ja steam punk -tyylisen kellon, joka sopi suunnitelmaani täydellisesti.
En halunnut leimata valkoisia kaneja, koska se olisi ollut tulkintana jotenkin liian kirjaimellinen. Lakkasin siis kynnet valkoisiksi ja leimasin Color Clubin hololakoilla sekä MoYou Londonin omalla harmaalla leimauslakalla. 

Aksenttikynteen laitoin juuri postin mukana saapuneen FUN Lacquerin uskomattoman upean indielakan Pay Day (H), joka kuuluu merkin vuosijuhlakokoelmaan. Lakassa on kirkkaalla pohjalla holopigmenttiä sekä ohuenohuita (juujuu, ihan niin kuin leikkeleitä) aitoja hopeahituloita, jotka on todella leikattu niin ohuiksi, että lakka levittyy täysin tasaiseksi eikä glittermäisen tekstuuriseksi. Lakka voi kerrostaa (2-3 kerrosta peittää täysin) tai käyttää topperina. Platinan väriset hopeahitulat saavat lakan näyttämään metalliselta peilipinnalta ja kun tähän yhtälöön lisätään vielä lineaariholoefekti niin on luotu jotain taivaallisen kaunista. En omista mitään vastaavaa, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan myös toisen tilaamani FUN Lacquerin Million Dollar Dream (H).


Halusin tehdä oikean käden kynnet erilaisiksi kuin vasemman käden kynnet - tai jos totta puhutaan, niin halusin saada muutamalle kynnelle hololakkaa ihan koko kynnen mitalta nyt kun sitä mittaa riittää - joten sanoista tekoihin ja kaunishan se hololakka aina on kynnen pituudesta riippumatta.
Olin hieman skeptinen leimailujen suhteen, koska en ollut vielä kokeillut leimaamista näihin geelikynsiin. Vaihdoin stämpperin löllöimpään mahdolliseen ja testasin Belegwenin blogivideossaan antamia vinkkejä. Rullaamisen asemesta painoin stämpperin kevyesti laattaan ja kas kummaa, kuvahan siirtyi kiltisti (en ole siis ennen saanyt tätä löllöstämpperiä toimimaan, my bad!). 

Tein kahdelta laatalta kolmella lakalla erinäisiä yhdistelmiä valkoisille kynsille ja voi tytöt, että oli kivaa. Olin jo pelännyt, että joudun unohtamaan leimailut näiden kynsien kanssa, mutta tästähän tämä vasta alkaa! Löllöstämpperillä kynsiin ei edes sattunut yhtään, kun leimasinta ei tarvitse painaa kynteen hiki otsalta tippuen.
Kultaisten niittien lisäämisen jälkeen olin melkolailla tyytyväinen aikaansaannokseeni, etenkin kun en aloittaessani lainkaan tiennyt mihin päätyisin. Maanantaina taidan laittaa yhden kuvista instagramiin ja osallistua MoYou:n kilpailuun. Kyllä mä näistä sen verran tykkään, että kaipa ne kehtaa sinnekin tuikata, vai mitä olette mieltä?
Kynsillä /On my nails: 
 • Essie - Blanc *ostettu CesarsShopista*
 • Color Club - Beyond (dark grey holo) *ostettu CesarsShopista*
 • Color Club - Harp on It (silver holo) *ostettu CesarsShopista*
 • FUN Lacquer - Pay Day (H) 
 • MoYou London - Gray (stamping polish) 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • MoYou London - Mother Nature 14 (stamping plate) 
 • MoYou London - Gothic 07 (stamping plate)


* * * * *
MoYou London is arranging a contest called Alice in Wonderland. Next week the theme is White Rabbit, so you can imagine that I simply must take part in it. I didn’t want to be too literal about it and painted my nails white instead of the rabbits. I used MoYou stamping plates and gray stamping polish (plus two holo polishes from Color Club) for the images. I quite like the way the stamping looks on long nails. You don’t see that too much. I just got my first order from the indien label FUN Lacquer and I was dying to try on one of the 1 anniversary polishes, Pay Day (H). It’s simply divine! It has holo pigment and platinum toned real silver flakies,  which are cut so thin that the polish is smooth on the nail, not the glittery texture you would assume. This can be worn alone (2-3 coats) or as a topper. I can begin to tell you how gorgeous this is! After finishing the nails with some gold studs, I was really happy with the result. I think I’ll send one image to instagram to the contest on Monday, what do you think?


See you soon,

Malle

16 comments:

 1. No todellakin kehtaat näillä osallistua! Nämähän aivan mielettömän upeat! *kateellisena ihastelee näitä*
  Mutta mikä toi kilapilu on? Miks mie en ole tietoinen siittä? Mitämitämitämitä?? :DD
  Palatkaamme takaisin kynsiin :D Mie tykkään aivan hulluna noista hololeimoista! Voin vain kuvitella kuinka ihanasti ne loistaa oikeassa valossa ^.^ Ei miulla oikeen irtoo sanoja nyt kun ihastelen vaan näitä ♥♥♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höpsö Nanne <3! Kiitos kauniista sanoista :).
   Tässä linkki MoYou:n kilpailuun: http://instagram.com/p/u8e8mgwGCv/?modal=true
   Siellä oli enemmänkin tietoa mutta nyt en löydä tai sit ne on poistettu? Instassa pitää siis julkaista tuo MoYou:n kilpailumainos ja oikealla viikolla julkaista aiheeseen liittyvä kuva ja muistaakseni piti myös seurata MoYou_london sivuja instassa.

   Delete
 2. Siis niin älyttömän mielettömät!! Miksi minun kynsiini ei mahdu noin paljon kaikkea :D näitä vaan jaksaisi ihastella ja ihastella kun nämä ovat niin täynnä kaikkea kuviota. Sulla on hyvä mielikuvitus, en ikinä keksisi tuollaisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Taina! Nyt sä saat tämän kuulostamaan siltä kuin nuo kynnet olisi jotenkin ennalta suunnitellut :). Mä vaan tuurilla läiskin minne sattui ja ihan mieletön munkki kävi, että onnistui näinkin hyvin. Onhan nuo leimat ihan vänkyrällä ja palasina mutta ei se mun mielestä haittaa, pääasia on lopputulos :). Olen ihan intopiukeena nyt leimauksien kanssa, kun näissä tosiaan on aika paljon tätä pinta-alaa.

   Delete
 3. Nää on niin upeat, että kisaamaan vaan!

  ReplyDelete
 4. Vau, tosi upeat kynnet! Liisa Ihmemaassa on ihana :)

  ReplyDelete
 5. Wautsi! Ehdottomasti nämä kehtaa laittaa sinne<3! Älyttömän upeat, toivottavasti voitto tulisi näillä kynsillä. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Pupukynnet on aina kiva tehdä!

   Delete
 6. Aivan mahtavat! :)
  Ja jee, mullekin on tuo MoYou Londonin laatta tulossa!

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)