Saturday, November 22, 2014

Gym Tan Laundry under Snowfall


Ellen näe unta, ulkona on lunta! Olisiko vallan kohtuutonta pyytää lupaa vetäytyä talviunille? Itse olen hieman Kultakutri lämpötilojen suhteen. En pidä kesän helteistä enkä talven purevista pakkasista. Lämpötilan pitää olla juuri sopiva, mitä se harvoin tosin on. Lumi sentään tuo hieman valoa tähän pimeyteen, joten sen kunniaksi ensimmäiset talvikynnet.

Tänään mennään talven ytimeet puhtaasti indielakoilla. Gym Tan Laundry oli kamalasta nimestään huolimatta niin kaunis T-paita -postauksen kynsillä, että halusin lakata kaikki kynnet tuolla kylmällä shimmerunelmalla. Tätä ei muuten satu usein! Kynnet suorastaan huusivat lunta päälleen, joten sirottelin mukaan hieman Poignant Pearlia, Iocane Powderia ja Sonnetariumin Snowfallia. Snowfall on mielettömän kaunis glitterlakka. Siinä on kirkkaalla pohjalla valkoisia mattaglittereitä ja mukana hieman vaaleansinisiä ja kultaisia pienempiä glittereitä tuomassa kimallusta ja kylmyyttä lakkaan. Poignant Pearlin ja Iocane Powderin suurin ero on glitterin koossa ja laadussa. Poignant Pearlin glitterit ovat mikrokokoisia ja mukana on paljon hologlittereitä. Iocane Powderissa glitterit ovat valkoisia ja mattapintaisia sekä kooltaan isompia. Molempi parempi! Joskus tässä talven tuiverruksessa pitääkin koota kasaan kaikki valkoiset glitterlakat, joita olen onnistunut haalimaan ja vertailla niitä keskenään.

Talven tuntua tuomaan oli kynsille vielä lisättävä muutamalla Make It Stickin vinyylilumihiutaleella. Paketissa on kahdenlaisia hiutaleita ja ne pysyivät vinyylipintansa ansioista (hauraasta ulkomuodostaan huolimatta) ehjinä, vaikka revin niitä pinsetillä pohjapaperista irti. Päälle vielä koko kynnelle kerros Poignant Pearlia ja HK Girliä ja eikun lunta tupaan! Gym Tan Laundry on ehdottomasti lempi-indieni tällä hetkellä. Yhdistelmänä vaalea hento sininen ja kuparisen kultainen glitter on lyömätön.
Kynsillä /On my nails: 
 • Dollish Polish - Gym Tan Laundry 
 • Dollish Polish - Poignant Pearl 
 • Dollish Polish - Iocane Powder 
 • Sonnetarium - Snowfall 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


* * * * *
There’s snow outside! So I must make snowflake nails! I wanted to use my new favourite indie polish, Gym Tan Laundry by Dollish Polish on all my nails (note, this never happens!). I added some wintery snow with a few white glitter polishes and snowflake vinyls by Make It Stick. I love the quality of these vinyls. They didn’t break no matter how much I yanked them with my tweezers. I’m very happy with these nails. They make me feel so chilly that I must make myself a cup of hot chocolate!


See you soon,

Malle

8 comments:

 1. Kauniit lakkaukset. Ihanan talviset...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katarooma! Ensi viikolla pitää varmaan taas tehdä jotkun mustanruskeat kynnet, kun lumet sulaa pois :)

   Delete
 2. Vau, tosi upeet! Mä voisin kans mennä talviunille :D kylmyys on kamalaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tinkerbell :). Juu, ei ihmistä ole tehty tällaista varten, unille vaan!

   Delete
 3. Mä oon aivan rakastunut Dollish Polishin lakkoihin! Voisin ostaa niitä koko ajan lisää ja lisää! :) Nää sun kynnet on niin talviset! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään DP:n lakoista, mutta inhoan sitä pulloa. En saa koskaan suljettua korkkia niin, että se olisi tiukasti kiinni ja samalla suorassa. Jä tämäkös kenkuttaa pikkurottaa :)

   Delete
 4. Aivan järkyttävän kauniit talvikynnet 😍💝❄⛄

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)