Wednesday, November 5, 2014

Karkkipäivä - Sweets' day


Tunnustan, olen sokerihiiri! Ei päivää ilman herkkuja tai tulee kiukku. Joten kuinka ollakaan löysin taas kaupassa itseni karkkihyllyltä, mutta tällä kertaa yritin katsoa hyllyjä ”sillä silmällä”. Nimittäin kynsilakkasilmällä! Miksen yhdistäisi kahta himoani eli herkkuja ja kynsilakkoja? Tästä alkavat siis Karkkipäivä-postaukset. Mitäs siihen sanotte? Yksi postaus on jo tahattomasti tehty enkkulakuista, joten tällä kertaa siirrytään suklaahyllylle.


Etsiessäni tässä taannoin sitä täydellistä sinistä, tulin hankkineeksi Chinan Man Huntin, joka vaikutti ensisilmäyksellä jotenkin tunkkaiselta siniseltä. Nyt otin siniset taas esiin tarkoituksenani löytää Fazerin sininen väri. Yllätyksekseni huomasin, että Man Hunt on kuin onkin täydellinen Fazerin sininen ja kynsille (siis näille uusille kotkankynsille) sitä maalatessani suorastaan rakastuin tähän sävyyn. Ei ole siis olemassa vain yhtä täydellistä sinistä. Kannatti elää tämäkin päivä!
Kaupasta mukaan tarttui Marianne-rouheella majustettu versio Fazerin sinisestä, joten pääsin taas teippaushommiin sokerilakkojen kanssa. Alle pari kerrosta OPI:n liquid sandia, Solitairea ja Born Pretty Storen ranskisteippien päälle kerros toista liquid sandia, Magazine Cover Mousea. Ai, että mitä piparminttuista candy cane herkkua! Man Hunt näytti yksinään kovin orvolta, joten se sain kumppanikseen glitterliu’un Dollish Polishin Drooling Over Your Polishilla, joka on lempparini bloggarikokoelmasta. Ei näitä hentoisi ottaa enää pois lainkaan. Menen siis sohvalle nautiskelemaan kuumasta kaakaosta ja Mariannesuklaasta. 

Mukavaa keskiviikon jatkoa kaikille! Hakeutuvatko maustetut versiot Fazerin sinisestä teidän suihinne,  vai ovatko ne vain ylimääräistä hifistelyä? Itse pidän eniten ehkä Fazerin punaisesta ja tietenkin myös sinisestä (ja keltaisesta ja violetista ja ja ja...) <3
Kynsillä /On my nails: 
 • Nail Pattern Boldness - Glitter A-Peel 
 • China Glaze - Man Hunt 
 • Dollish Polish - Drooling Over Your Polish 
 • OPI - Solitaire 
 • OPI - Magazine Cover Mouse 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat

* * * * *
Sweets’ day posts are officially starting! I figured, since I love sweets and nail polish, why wouldn’t I combine the two and start these posts. I already made the mani with English liquorice so now it’s time for chocolate. Fazer makes this wonderful choco with peppermint (Marianne) candy crush. This was my inspiration for today. Turns out that China’s Man Hunt is the exact same blue as the so called Fazer-blue. I didn’t like this polish at first but now I love it! Especially with Dollish Polish glitter bomb Drooling Over Your Polish from the Finnish blogger collection. This is my absolute favourite from the collection. The candy canes were done with two OPI liquid sands, Solitaire and Magazine Cover Mouse. I used tape for french tips from Born Pretty Store. Loving these nails! I suppose I’ll cuddle up under my husbands arm on the sofa with a cup of hot chocolate and some peppermint chocolate.


See you soon,


Malle

17 comments:

 1. Replies
  1. Kiitti Tinkerbell :). Nämä kynnet oli niin namut, että oli pakko lakata oikeakin käsi sopivaksi. Tämän kunnianhan saavat vain herkkukynnet :)

   Delete
 2. Onpa herkut kynnet! Mäkin olen todellinen sokerihiiri ja todella harvassa on ne päivät kun en syö mitään herkkua. Fazerin levyistä parhaat on juurikin tuo Marianne, lisäksi se keltainen pähkinäsuklaa ja sitten keksicrisp! Nam!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maiju! Onneksi suklaa on keksitty. Ei sitä ilman voisi elää :)

   Delete
 3. Eiii nämä herkkupostaukset pitäis kieltää :D yritän lakkoilla, pidän vain yhden karkkipäivän viikossa. Muuten kyllä maistuisi joka päivä :)

  Kynnet on kivat ja niistä tuli suklaanhimo. Viivin lakka on todella ihana, ihan uskomaton! Ja sinisen päällä ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taina! Lakkoilu on ihan tyhmää, lakkailu on paljon kivempaa :). Mä en meinannut keksiä mitä laitan tohon sinisen päälle, mutta onneksi talossa on mies, joka kertoo jopa sen mitä kynsilakka kaipaa <3. Ja Viivin lakkaahan se kaipasi!

   Delete
 4. Ei suklaata kynsipostauksiin! Tämä ei yhtään auta herkkulakon pitämisessä...

  Tosi hienot kynnet sait kyllä aikaiseksi ja niistä tulee kyllä juuri tuo suklaa mieleen. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oot kyllä niin oikeassa. Ei suklaata kynsipostauksiin! Puolet levystä katos johonkin ja nyt jotenkin etoo :). Ei kynnet koskaan edo (onks toi sana?).

   Delete
 5. Nyt voi sanoa, että todella herkulliset ja järkyn upeat kynnet... <3 Tällaset karkkikynsipostaukset ei tee kyllä yhtään hyvää mun herkuntuskille... :D Ehkä mää kestän tän kuitenki... Mun lemppari fazereita on mustikka, vadelma, karpalo, mitä näitä marjaisia nyt onkaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katarooma :). Herkkunälkään auttaa... suklaa 🍫. Elämä on liian lyhyt ja perseestä nautintojen kieltämiseen itseltä silloin, kun niihin on mahdollisuus ;)

   Delete
  2. Totta se on, mutta haittapuoletki jatkuvalla herkuttelulla on totta... :/

   Delete
 6. Nämä on aivan täydelliset<3 Itse tykkään tuosta marianne suklaasta todella paljon, mutta enemmän suosin Marabouta ;)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Istun tässä bussissa ja olen juuri nyt sitä mieltä, että mikä tahansa suklaa kelpaisi, koska tuolla ulkona on jotain ällöä valkoista ja märkää.

   Delete
 7. Ehkä maailman paras postaus! ;D
  Kaikilla loppuu se herkkulakko kun näitä kuvia katselee xDD
  Niin, paitsi miulla! Just sain syötyä puolukkarahkaa eikä yhtään himota nyt suklaata :P
  Niin, olihan näissä nää kynnetkin ;D Upeat kynnet! Aluksi vaati hieman totuttelua näihin siun geelikynsiin, mutta onhan nää mageet ♡ Lisää vaan karkkipäivä-postauksia ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Nanne (*punastuu*) :). Totuttelu kynsiin menossa vielä täälläkin päässä! Kajautin just peukun täysiä pöytään, kun sekoitin lakkapulloa. Onneksi vältyttiin kaikelta muulta paitsi kivulta :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)