Tuesday, November 11, 2014

Lemmikkimessujen lakkasaalis?!


*This shopping post is only in Finnish but there are still pictures to look at :)*

I Love Me -messujen jälkeen olin onnellinen uusien kynsilakkojen omistaja ja kuvittelin, ettei toista tilaisuutta tulisi ennen ensi vuotta. Kuinka ollakaan, ystävämme ja pupujemme luottohoitaja Elina Eläinkeskuksesta kysyi haluaisimmeko liput Lemmikkimessuille, jotka järjestettiin viime viikonloppuna. No, totta ihmeessä halusimme päästä katsomaan pupuja ja rottia ja frettejä ja muita karvaisia kavereita.

Arvatkaas kuinka korkealle pomppasin, kun tajusin, että samalla lipulla pääsee myös Outlet-messuille? En tosin elätellyt suuria toiveita uusien kynsilakkojen suhteen, koska tuskin samat näytteilleasettajat tulisivat kaksille messuille peräkkäin. Viimeksi Outlet-messuilta tarttui mukaan lähinnä edullisia pokkareita mutta tällä kertaa kirjatarjonta oli huomattavan suppea, vaikka messualue olikin suurempi kuin viimeksi käydessämme. Mukaan tarttui vain yksi klassikko, H.G. Wellsin Nykyaikainen Utopia.
En joutunut kuitenkaan pettymään kynsilakkojen osalta! Löysin Chinan (olisiko ollut sama virolainen myyjä kuin toisillakin messuilla), Lorealin, Lumenen ja jopa Essien lakkoja. Olin yllättävän hillitty Essien lakkalaarin kimpussa, vaikka lakat maksoivat vain 5€/kpl (kuulenko näppäinten naputtelussani pientä katumusta?), ja valitsin kamalan arpomisen jälkeen laarista huimat kaksi pulloa. Tässä koko saalis :).China Glaze
 • Cracked Concrete: ihana harmaa crackle, joka puuttui kokoelmastani
 • Hook and Line: Hunger Games -lakka; beigenharmaa frost; jännä väri vaikken frostien ystävä olekaan (mieheni mukaan tämä olisi täydellinen auton väri :))
 • Pelican Grey: upeaa shimmeriä sisältävä vaaleanharmaa creme
 • Agro: Hunger Games -lakka (miten olin joskus sitä mieltä, että nämä eivät ole kivoja ja kohta täältä löytyy vahingossa koko kokoelma?); sammalenvihreä hieman frostinen shimmer; peittää jo yhdellä kerroksella
 • Deviantly Daring: duochrome wannabe mutta kaunis silti; pullossa efekti näkyy mutta tikullapa ei enää näy 
Loreal
 • Goldleaf: kultaflakie kirkkaalla pohjalla; täydellinen koristeluihin 
 • Disco Ball: holohopea glitterlakka kirkkaalla pohjalla; sopii hyvin topperiksi tai koristeisiin 
 • Sequin Explosion: pastellinvärisiä glittereitä kirkkaalla pohjalla; saa myös peittävän tuloksen
 • Acid Watermelon: törkeän upea purkkapinkki creme; peittää jo yhdellä kerroksella
 • Nouvelle Vague: upea hailakan liila creme; peittää jo yhdellä kerroksella
Essie
 • Dive Bar: duochrome shimmer; sävyissä violettia, petroolia ja tumman sinistä 
 • Maximillian Strasse Her: vihertävän harmaa creme; koska kaikki harmaat cremet on vain pakko saada
Lumene
 • Fruit Garden: upea vadelmainen fuksia; mieletön levittyvyys ja peittää jo yhdellä kerroksella 
 • Under the Birch: ensimmäinen sinapin vivahteinen cremeni (raksi seinään); upea levittyvyys ja peitto kuten edelliselläkin (nämähän pitäisi melkein yhdistää lakkauksessa?!?)

Olin kuulkaas onnellinen tyttö,  kun  pääsin kotiin pikkupullojeni kanssa! Ja samalla reissulla sain vielä rapsutella kaneja ja tutustua yhteen ylisöpöön frettiin. Mikä voi olla parempaa kuin viettää lauantai eläinten ja kynsilakkojen parissa?! 

Millainen olisi teidän unelmalauantainne?


Malle

8 comments:

 1. Heh, tosi kynsiharrastaja löytää lakkoja ihan tahtomattaankin :D

  Mun jokavuotinen unelmalauantai oli viime viikonloppuna, lapsivapaa nelituntinen paikallisen askartelukaupan joulukorttikurssilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti aina löytää lakkoja jos haluaa... ja vaikka ei haluaisikaan :). Joulukorttiaskartelu kuulostaa ihanalta <3.

   Delete
 2. Unelma lauantai on kait kieriskellä lakkakasoissa ja saada kaikki haluamansa lakat siitä kasasta... :D No, ei nyt ihan, rento päivä lakkaillen ja tv:tä tuijotellen kotona rennosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisihan se aika räjäyttävää, kun joku sanoisi vaikka messuilla, että saat kaikki lakat mitä haluat :).

   Delete
 3. Lemmikkimessuilla olisi kyllä kiva käydä :) mulla on kamala eläinvauvakuume! Nuo Essiet näyttävät ihanilta, Maximillian mulla on mutta tuota toista ei.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eläinvauvat on niin <3. Meidän 3kk puputyttö joutuu koko ajan tuoksuteltavaksi, kun se tuoksuu ihan vastaleivotuille toffeepullille. Eläinmessuilla tulee aina kamala ikävä kotiin, kun jotenkin kaikki ne eläimet on ylisuuri ärsyke, ja pitäisi päästä heti paijaamaan omiaan :)

   Delete
 4. Mä olisin halunnu tonne messuille iha vaan pupuja ja muita pikkusia söpöyksiä silittelemään♥ Mies ei jostain syystä innostunut jättämään väliin launtaisia jääkiekkoharkkojansa sen takia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo messut ovat kyllä ihanat juuri karvapalleroiden takia. Onneksi oma mies on niin kovasti eläinten kaveri, ettei mikään pitäisi sitä poissa lemmikkimessuilta :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)