Sunday, November 23, 2014

Movember with InDecisive Lacquer


Löysin CesarsShopista niin sööttejä viiksiä, että jouduin tekemään Movember-kynnet, vaikka olen aina hieman karsastanut kaikenmoisia viiksikoristeita, olivat ne sitten kasvoilla tai muina asusteina. Näin kun oikein asiaa mietin, niin Tom Selleck lienee ainoa ihminen maan päällä  ketä kasvokarvoitus oikeasti pukee.

Sain InDecisiveLacquerin tilaukseni viime viikolla Aleksandralta ja olen ihastellut tilaamiani pikkuisia glitterihanuuksia siitä asti. En oikein osannut päättää miten esittelisin nämä uudet customini, koska niitä on niin monta. Toisaalta haluaisin esitellä ne kaikki kerralla, mutta en haluaisi tehdä lakoilla pelkkiä swatch-kuvia, koska olen tilannut ne käytettäviksi nimenomaan osana ja yhdistelminä erilaisissa lakkauksissa. Esittelen nämä siis erikseen sitä mukaa kun keksin ideoita uusiin kynsiin. Saatan tehdä myös kaikista InDecisive Lacquerin glittereistäni erillisen esittelypostauksen, koska niitä on kuitenkin yli 20 kappaletta.
Movember-kynsille uusista glittereistä pääsivät mukaan Lilac, Grey ja Black Holo. Speckled White ja Black minulla oli jo ennestään ja nehän eivät ole customeja vaan ihan vakiovalikoimassa Aleksandralla. Halusin tilata nimenomaan yksivärisiä pieniglitterisiä lakkoja, joita voin yhdistää tai käyttää erikseen joko saman- tai erivärisen lakan päällä. Molemmat efektit ovat hauskoja! InDecisive Lacquersin glitterit ovat pinnaltaan joko mattoja, satiinisia, metallinhohtoisia tai holoja. Pientenkin glitterien koot ja muodot vaihtelevat runsaasti, joten jokainen lakka on erilainen, vaikka äkkiseltään erona näyttää olevan vain väri.

Tein osaan kynsistä ensin meikkisienellä liukuvärjäyksen Essien Blancilla, Color Clubin Silver Lakella ja Ginan mustalla. Onneksi tämä homma ei ollutkaan niin sotkuista kuin pelkäsin, koska suurin osa töpöttelystä tapahtui sormenpään ulkopuolella. Onhan näistä pitkistä kynsistä jotain hyötyä! Liukuvärin päälle sudin InDecisive Lacquerin mustaa, harmaata  ja valkoista liukuvärinomaisesti ja lisäsin vielä mustiin päihin holomustaa glitteriä. Muihin kynsiin tein Essien Blancin päälle glitterliu’un InDecisive Lacquerin lilalla glitterillä, joka on upean satiinipintainen. Päihin lisäsin näihinkin holomustaa glitteriä. Viiksitarrat kynsille ja HK Girl pintaan ja Movember-kynnet olivat valmiit. Tykkään kyllä noista glittereistä myös näin glitterliu’uissa aivan mielettömästi. Seuraavaksi aion kokeilla miten nämä toimivat paljaalla kynnellä mustan leiman alla!
Pitää muuten vielä mainita, että InDecisive Lacquerin lakat ovat todella hyvälaatuisia ja glitterit kuivuvat erittäin nopeasti. Niillä on helppo tehdä esim. glitterliukuja, koska lakka on tarpeeksi juoksevaa mutta glittereitä siinä on kuitenkin tasaisesti. Aleksandran Etsy-kaupan sivuilla sanotaan, ettei hän toimita Suomeen, mutta erikseen pyydettäessä hän kyllä mielellään niin tekee. Aleksandra on aivan mahtava tyyppi ja on nähnyt kamalan vaivan viestitellessään kanssani postituksista ja glittereiden väreistä ja kokoluokista. Ensimmäisellä kerralla tilatessani paketti jäi tulliin ja jouduin maksamaan tullimaksut. Infosin Aleksandraa asiasta ja kerroin Suomen tullirajoista. Hän keksi heti keinon saada tilauksen tehtyä niin, ettei se jää tulliin. Ja tällä kertaa paketti tuli nätisti postilaatikkoon ja mukana oli muutama ylimääräinen lakka tullimaksuja korvaamassa. Ikäänkuin tullimaksut olisivat olleet Aleksandran henkilökohtainen vika :). Ostajahan sen riskin aina ottaa eikä myyjän tarvitse korvata mahdollisia tulimaksuja, mutta kuten sanoin, Aleksandra on mahtava tyyppi!
Kynsillä /On my nails: 
 • Essie - Blanc 
 • Color Club -Silver Lake 
 • Gina Tricot - Black 
 • InDecisive Lacquer - Speckled White / Speckled Black 
 • InDecisive Lacquer - customs: Grey / Lilac / Black Holo 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


* * * * * 
I wasn’t going to do Movember nails, but I couldn’t help myself when I found these cute mustache stickers. I also wanted to try my new custom glitters, which arrived from InDecisive Lacquer last week. I have over 20 of these unicolored beauties and I love to mix and match them in different manis. Thank God for Aleksandra and her beautiful indie glitter polishes. I don’t think I could do without them. Also, Aleksandra is the sweetest person and she has helped me tremendously with shipping and choosing the colors and finishes for the glitters.

I started the nails by painting all of them white with Essie Blanc. On some nails I did a gradient using Silver Lake by Color Club and Black by Gina Trigot. I mimicked the gradient with black, white and grey glitters respectively. On the other nails I did a glitter gradient using custom glitters Lilac and Black holo. I added some black holo on the black nail tips also. Then it was time for the “Tom Sellecks” and some HK Girl. I really like the glitter gradients on top of the polish gradient. Next time I’ll try some of the other glitters by InDecisive Lacquer and I’ll test how they look on bare nails under black stamping! I'm also going to do a post of all my glitters by InDecisive Lacquer, since they surely deserve that!

See you soon,


Malle

8 comments:

 1. Ihanat viiksikynnet! Kylläpäs nuo viikset näyttävät pikkuruisilta huikean pitkissä kynsissä :) olet kyllä saanut hyvää asiakaspalvelua, siitä jää aina hyvä mieli :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Taina :). Tässä saa kyllä vähän suhteuttaa koristeita, joita on hankkinut pikkukynsiin. Nyt ne näyttää niin olemattomilta. Onneksi kaikkea voi laittaa paljon! Koska paljon on aina enemmän! Olen kyllä aivan hurmaantunut Aleksandraan, koska hän on niin symppis <3.

   Delete
 2. Uuh, upeat kynnet! En itsekään kauheasti perusta viiksikoristeista ym., mutta näissä ne on kyllä kivat. Ja nuo glitterit ovat ihan parhaita, upeita olet tilannut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Helmi :). Nämä kyllä oikein huusivat viiksiä itselleen!

   Delete
 3. Upeat <3 Kuinka paljon maksaa yksi tuollainen lakka ja oliko postikulut kalliit suomeen? <3 Näyttää meinaan niin hyviltä nuo lakat, että maltan tuskin odottaa näitä lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Fani :). Yksi pikkupullo maksaa $5.75, kun customlakka on tällainen simppeli. Postikulut on noin $15, riippuen määrästä tietenkin. Nämä on niin ihania, kun yhdistelemällä saa vaikka mitä erilaisia!

   Delete
 4. Aivan ihanat kynnet jälleen! Voisin niin kuvitella nämä(kin) kynnet itselleni ilman viiksiä :D
  Mie en jostain syystä ole ikinä lämmennyt tälle movemberille, en uhallakaan laita viiksiä edes kynsiin o.O
  Todella upeaa asiakaspalvelua olet saanut! Voi jos aina toimisi palvelu näin ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanne <3! Viikset on kyllä ihan penaalista mutta hyvän asian takia piti nöyrtyä :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)