Monday, November 17, 2014

Stud action this way, please!


Rakastuin korviani myöten Ruby Wingin Wicked West kokoelman turkoosiin shimmeriin Wanted Dead or Alive. Olin kuvitellut lakan olevan täysin creme mutta saatuani sen käsiini siitä paljastui upea shimmer, joka käy turkoosiin lakkaan ah, niin hyvin. Lakka muuttuu UV-valon vaikutuksesta tummansiniseksi. Koska täällä jumalanseläntakana ei ole UV-säteitä saatavilla tähän vuodenaikaan, saatte tyytyä UV-uunin pikaisesti katoaviin aikaansaannoksiin.Halusin käyttää kynsillä myös uusia Blue Sean isoja Stamps-sarjan decaleja, joten lakkasin muutaman kynnen tätä silmällä pitäen valkoiseksi Ginan valkoisella. Onnistuin viime tipassa välttämään suomiefektin (minulla on käsittämätön kyky saada kynsille aina jonkun kansallisuuden väriskaala jos en ole tarkkana) lisäämällä aksenttikynteen Cadillacquerin herkkulakkaa Mr. White. Olen jotenkin pettynyt siihen miten pieni lakan duochrome efekti on kynsillä, koska pullossa se on niin upea. Ei auttanut kynsien pinta-alan kasvaminenkaan tähän probleemaan. Nätti tämä on joka tapauksessa ja pienen pieni siniseen ja liilaan taittava kimmellys tuolta on nähtävissä jos oikein siristelee.Sain muutaman BlueSean decalin testattavaksi CesarsShopista, jonne näitä on vasta saapunut myyntiin, ja ensimmäisenä oli pakko kokeilla tätä geometrista kuviota. Olin ensin hieman hämmentynyt, kun paketin  takana käskettiin laittaa decal ensin kynnelle ja sitten vasta kastella kynsi ja paperi. Hypisteltyäni kuvaa vähän aikaa tulin siihen tulokseen, että tehdään niin kuin käsketään. Leikkelin 25x35mm kokoisesta postimerkkiä muistuttavasta kuvasta kaksi palaa kulmasta kulmaan. Näin sain yhden decalin riittämään sopivasti koristeeksi kahteen kynteen, eikä kuvasta jäänyt ylimääräisiä roippeita roikkumaan kaapinpohjille. Tein kuviin vielä muutamia muokkauksia saksilla ja lähdin sitten poistamaan muovisuojusta decalista. Sepäs olikin peijooni kovassa kiinni (yleensähän nämä tippuvat heti leikkelyvaiheessa). En ymmärtänyt tätä heti, joten tökin vahingossa itse kuvan tarrapintaa sormilla ja pinseteillä niin, että se otti vähän nokkiinsa. Ensi kerralla olen taas viisaampi (ja olkaa te heti)! Muovisuojuksen poiston jälkeen tajusin myös sen, että decalin kuvapinnassa on voimakas tarra-/liimapinta. Asettelin tämän tarrapinnan kynttä vasten sopivaan asentoon (se nappaa aika iloisesti kiinni heti ensikosketuksella mutta kuvan voi vielä irrottaa ilman, että se kärsii).

Paperitausta on kuvissa yllättävän kova, joten näitä on ihan turha edes yrittää saada kynnen muotoon tässä vaiheessa. Kun paperia ja kynttä nyt kasteli niin paperi pehmeni ja decalin pystyi painelemaan sormella kiinni kynteen, johon se myös automaattisesti tarttui. Paperitausta irtosi itsekseen, kun decal oli tarttunut kynnen pintaan. Kuvaa pystyi liikuttelemaan ja suoristelemaan niin kauan kuin kynsi oli vielä märkä. Ylijäävät osat kuvasta on helppo poistaa joko repimällä metallisella kynsinauhatyöntimellä (en suosittele, koska decalin koostumus on kuin purukumia joten se venyy ja paikkuu ennen kuin katkeaa) tai kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla vanupuikolla tai siveltimellä.Kynsistä puuttui vielä se jokin, jonka löysinkin Sanna Tara Nail Artista tilaamastani niittipyörästä. Pyörässä on kolmen eri värisiä niittejä (hopea, kulta ja tumma harmaa) ja kaikkia löytyy neljässä eri koossa. Minulta puuttui tällainen kokoelma, missä olisi mukana isojakin niittejä, joten onneksi löysin niitä ihan Suomesta käsin. Jotenkin nämä pitkät kynnet vaativat vähän isompia koristeita eikä niillä pelkillä 2-3mm niiteillä pitkälle pötkitä. Olin silti hieman jännittynyt asetellessani isoimpia 5mm:n niittejä kynnelle, mutta lopputulos olikin aivan hurmaava ja olen aivan umpirakastunut näihin niitteihin. Tällaisia erikokoisten niittien sarjoja pitäisi saada kaikissa taivaan väreissä! Etusormen kynsi näyttää mieheni mielestä aivan kiehuvalta vedeltä ja olen päättänyt ottaa tämän kohteliaisuutena :).

Kynsillä /On my nails: 
 • Gina Tricot - White 
 • Ruby Wing - Wanted Dead or Alive (ostettu CesarsShopista)
 • Cadillacquer - Mr. White 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat
 • Blue Sea Stamps decal (saatu CesarsShopista)
 • Stud wheel (ostettu Sanna Tara Nail Artista)


* * * * *
I fell in love with the turquoise perfection of Wanted Dead or Alive by Ruby Wing. It has the slightest shimmer to it, making the tone gorgeous. I had to try it first change I got, so here goes. I also wanted to try these new big water decals by Blue Sea. I got a few from CesarsShop for a test and I’ve  never atemted to use decals this big before. I liked the geometrical pattern for this mani so I added it on top of the white creme from Gina Tricot. I simply cut the decal in half (corner to corner) to make the image suitable for two nails and followed the instructions. The geometrical pattern and the bold colors of blue/white/black demanded something extra, so I added the stunning studs from Sana Tara Nail Art. They come in a wheel of three colors and four sizes and they make gorgeous stud clusters on the nails. My husband says the fore finger looks like boiling water.

See you soon,


Malle

6 comments:

 1. Minäkin sain omat decalini tänään ja ajattelin jos testaisi huomenna :) tosi upeat kynnet taas kerran. Ei ole liian suomalaiset kun on mustaa mukana ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taina! Noi decalit oli kyllä niin kivoja, että pitää testata pian uudestaan.

   Delete
 2. Tuo sininen lakka on jotenki niin ihana...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen voisi kyllä vetäistä vaikka aamupalaksi :)

   Delete
 3. Wau! Mä oon aivan sanaton kun katson näitä sun kynsiä! Täydelliset jälleen<3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Höpö höpö ja kiitos kohteliaisuudesta :) <3

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)