Monday, November 10, 2014

Virgo


Tänään ei ole ollut missään määrin hyvä päivä. Yksi rottavanhuksistamme sairastui viikonlopun aikana ja kuoli maanantaina puoli tuntia ennen eläinlääkärille lähtöä. Tunnelmat ovat siis aikalailla alamaissa, vaikka onkin lohdullista tietää, että pikkuisen on nyt hyvä olla.
Uskon enteisiin ja merkkeihin ja tulkitsen niitä täysin omavaltaisesti ja epäjohdonmukaisesti oman tunneskaalani mukaan. Noin tuntia ennen eläinlääkärille lähtöä kävin katsomassa Sawyeria (siis rottaa) häkissään ja kerroin, että kohta lähdetään reissuun. Menin kylpyhuoneeseen ja huomasin poskellani ripsen, jonka tunnollisesti noukin kynnenpäähäni ja puhalsin taivaan tuuliin lähettäen kosmokselle toiveen pienen pojan pikaisesta ja kivuttomasta poispääsystä. Joskus kosmoskin näemmä kuuntelee, koska pieni vipeltäjämme oli siirtynyt autuaammille pahvilaatikoiden jyrsimismaille, kun menin sitä katsomaan kylpyhuoneesta tultuani.
Tällaisina päivinä haluan ehdottomasti saada muuta ajateltavaa ja tekemistä, joten kynsien kimpussahan sitä on taas oltu. En ryhtynyt sentään synkistelemään surukynsiä vääntämällä vaan pikemminkin rakkaan rottapojan mennyttä elämää kunnioittaen. Enteisiin ja merkkeihin uskomiseen voidaan kaiketi lukea myös horoskoopit. Itse olen perfektionisti, pilkunviilaaja, huolehtija ja maailman taakan kantaja eli neitsyt ja jälleen kerran MoYuo London tarjosi sopivan leimauslaatan tilanteeseen Zodiac 08:n muodossa. Värimaailmakin löytyi laatan kauniista kuoresta ja loppu on historiaa. Kynsien kärkiin sudin lupaamaani FUN Lacquerin Million Dollar Dreamia, joka loistaa kuin pienen rotan simmukat herkkunapsun edessä. Eipä tässä tänään enempää tarinaa irtoa. Menen nukkumaan ja herään huomenna uuteen päivään. Niinhän se tämä elämä menee... Kauniita unia kaikille ja hyvää matkaa rakas Sawyer!
Kynsillä /On my nails: 
 • Color Club - Abyss (green creme) 
 • China Glaze - Givers Theme (purple creme) 
 • FUN Lacquer - Million Dollar Dream (H) 
 • W7 - Mauve Suede (purple satin) 
 • China Glaze - Passion (gold foil for stamping) 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • Seche - Ultra-V Top Coat 
 • MoYou - Zodiac 08 (stamping plate)


* * * * *
Today I’m feeling blue and down and sad and sorrow. My dear old pet rat, called Sawyer, died today after being sick for the weekend. I needed to get my mind away from sadness so naturally I did some nails. I’m a believer when it comes to signs and premonitions, so I chose MoYou Zodiac plate for stamping. The colors also came from the pretty cover of the plate. I’m a Virgo, a perpetual worrier and a perfectionist, and my name starts with M, which is in the Virgo sign. Hence, I have always loved the Virgo sign and I also have it in one of my tattoos.

Anyways, enough with words today. I’ll go to bed and wake up tomorrow, ‘cause that’s the way the cookie crumbles. This one goes out to you Sawyer!

See you soon,

Malle

6 comments:

 1. Otan osaa pienen vipeltäjän poismenon johdosta. <3
  Upea lakkaus! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katarooma, onneksi täällä vielä riittää pörheitä lohduttajia.

   Delete
 2. Voi että, rakkaan lemmikin menetys on surullista. Osanottoni ♡
  Upeat kynnet, noihin kyllä mahtuu kaikkea ihanaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiti Taina :). Eihän noista karvapalloista haluaisi koskaan luopua :(

   Delete
 3. Voi ei <3 oman lemmikin menetys on kauheeta ja surullista! Kokemusta on :(
  Kynnet on todella upeat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis Fani <3. Kyllä tässä taas alkaa elämä voittamaan...

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)