Thursday, November 13, 2014

Wicker Park


Olen tämän jo ehkä sanonutkin, mutta Color Club on ehdoton lakkojen ykkösmerkkini. En muista, että yhtään sutta olisi tullut vastaan ja kokoelmat ovat toistaan kauniimpia. Erityisen rakastunut olen kahteen kokoelmaan, jotka minulta löytyvätkin kokonaisuudessaan. Nämä kokoelmat ovat Harlem Lights ja Girl About Town. En väsy näihin sävyihin ja niiden yhdistelmiin varmasti koskaan. Vanhat mustakorkkiset Color Clubit ovat muuten CesarsShopissa isossa alennuksessa uusien valkokorkkisten vallatessa alaa. Myös nämä kokoelmat ovat saatavilla nyt tosi edukkaaseen hintaan.

Tänään halusin käyttää molempien kokoelmien lakkoja kynsilläni, mutta valinta ei ollut helppo. Näin jossain sarjassa näyttelijän päällä tummanruskean bleiserin ja liilan puseron ja väriyhdistelmä toimi niin sulavasti, että päädyin valitsemaan nämä värit kynsilleni. Girl About Townin Wicker Park on täydellinen liila creme (jos kynsilakan kanssa voisi mennä naimisiin, tämä olisi vahva sulhasehdokas) ja lisäksi suosikkilakkani. Ruskeaksi lakaksi valitsin OPIn How Great is Your Dane? -lakan, jonka kylmä sävy sopii liilaan mahdottoman hyvin. Näitä kahta lakkaa laitoin kynsiin teippien avulla eri kombinaatioina.
Nimettömään ja peukaloon halusin Harlem Lights -kokoelman Savoy Nights -glitterin, jossa on hopeisia hexoja ja mikroglitteriä vaaleansinisellä jellypohjalla. Tätä voi käyttää yksinään tai päällyslakkana. Lakkasin nimettömän ja peukalon ensin Clichén vaalean sinisellä satiinilakalla nimeltään Cinza Cetim ja tein kynsien kärkiin glitterliu’un Golden Rosen Jolly Jewels lakalla 102 sekä Savoy Nightsilla.
Koska olen täysin urpo, enkä osaa lopettaa ajoissa, jatkoin koristelua edelleen. Glitteriä piti saada lisää kynsien kärkiin ja kokoelmastani pilkisti juuri sopivia värejä sisältävä yksilö, Shimmer Polishin Wendy. Tämä glitterpommi osoittautuikin todella kauniiksi etenkin ruskean lakan päällä. Ehkä olisi pitänyt hillitä itsensä ja lakata kynnet vain ruskealla OPIlla ja Wendyllä, mutta toisaalta tulipahan kokeiltua tämäkin. Nyt kynnet suorastaan huusivat jotain kahden cremen väliselle rajavyöhykkeelle, joten dotting tool apuna naputtelin pisteitä Clichén lakalla rajalle. Tämän jälkeen Wendyn kuparisen glitterit tahtoivat leikkikavereita, joten apuun hälytettiin niittipartiosta kupariset pikkuniitit ja uusia ystävyksiä tutustuttamaan hopeiset vinoneliö/ruutuhässäkkäniitit.
Nämä olivat jotenkin sarjassamme kynnet, joista en tiennyt vihaanko vai tykkäänkö. En ehkä menisi näiden kanssa naimisiin, mutta kyllä muutamilla treffeillä sopisi käydä. No, aina ei voi onnistua, eikä varsinkaan aina kykene edes analysoimaan mikä meni vikaan. Joku tässä vaan vähän tökkii. 

Parempi onni ensi kerralla, jolloin onkin luvassa karkkipäiväpostaus ellen ehdi syödä kynsiäni sitä ennen!
Kynsillä /On my nails: 
 • Color Club - Wicker Park (lilac creme) 
 • Color Club - Savoy Nights (light blue glitter) 
 • OPI - How Great is Your Dane? 
 • Cliché - Cinza Cetim (light blue satin) 
 • Golden Rose - 102 (Jolly Jewels silver glitter) 
 • Shimmer Polish - Wendy (multi color glitter) 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • Seche - Ultra-V Top Coat


* * * * *

You know that feeling when you know that there’s something not quite right but can’t really put your finger on it? That’s kind of how I feel about todays mani. I guess I’d take it out on a date, but I certainly wouldn’t marry it. The best thing about the nails are the two nail polishes from Color Club. I absolutely love Color Club and it has never failed on  me. I especially love to collections, Harlem Lights and Girl About Town, and I own all the polishes in those collections. Otherwise I think I may have gone a bit overboard with the deco today, although I do like how Wendy by Shimmer Polish looks on the dark brown from OPI. Maybe I should’ve just used those two but then again, one should always try new things, right?


See you soon,


Malle

8 comments:

 1. Ääää karkkipäivän postausta odotellessa! Mulle tuli keskiviikkona älytön migreeni. Otin aamusta asti lääkettä että pystyin olemaan töissä. Mulla on migreeni vielä sellainen että kun se on tokenemassa, tulee suklaanhimo. En syö makeata viikolla mutta eilen piti ajaa ostamaan karkkia ja syödä niitä kotimatkalla :D vasta tänään on olo helpottunut eikä jomota yhtään. Inhottava vaiva. Se tuli karkista mieleen :D
  Wicker park on minunkin suosikkejani. Color Clubin lakat on yleisesti hirmu hyvän laatuisia. En muista että ihan surkeaa lakkaa olisi vastaan tullut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tykkää kyllä migreenistä yhtään. Mullekin puhkesi pari vuotta sitten ja nyt popsitaan nappeja aina viikon verran putkeen, kun sille päälle sattuu. Onneksi on sentään lääkkeet olemassa... ja suklaa :). Harmi vaan, että karkista tulee näinkin negatiivinen assosiaatio :(.

   Delete
 2. Kimallus on ihana näissä kynsissä!

  ReplyDelete
 3. Vau, nimetön ja peukku on tosi upeet!! Mä en oikeen tykkää Color Clubista ku niiden suti on niin olemattoman pieni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tinkerbell! Mukava, että näistä löytyy jotain hyvääkin sanottavaa :). Mun kapeat minikynnet tykkää CC:n sudista. Nämä pitkät nyt on helppo maalata vaikka pulloharjalla. Kuvittelin aina, että lyhyet olisi helppo lakata mutta väärässä olin :).

   Delete
 4. Oh my <3 Hitsi mitten upeat ei näistä voi oikein muuta sanoa. :)
  Ps. Minäkin voisin mennä naimisiin Wicker Parkin kanssa<3!

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)