Wednesday, December 24, 2014

Have a Very Merry Christmas!


Hyvää joulua kaikille teille ihanaisille! 

On vihdoin jouluaatto, joten luonnollisesti tänään kynnet oli saatava  punaisiksi. Tulin punaisesta niin pakkomielteiseksi, että jouduin etsimään kaupasta itselleni punaiset flanellihousut joulun ajaksi. Yleensä en piittaa punaisesta väristä joulun yhteydessä. Kotonammekaan ei ole mitään punaista koristeena. Nyt, kun olen keksinyt miten upeat punaiset kynnet ovatkaan, en voi ajatellakaan viettäväni jouluaattoa muissa kuin punaisissa kynsissä. Ja koska kynnet vaativat hieman jotain muutakin seurakseen, olivat flanellihousut juuri sopiva myönnytys punaiselle. Sitä paitsi näissä pöksyissä on Minni-hiiriä :).

Lakkasin kynnet punaisiksi ja viihdyin päivän aivan koristelemattomilla kynsillä (kuva löytyy Instagramista). Halusin ihailla punaista väriä aivan pelkiltään. Seuraavana päivänä alkoi armoton koristeiden kasailu pöydälle, koska olin päättänyt, että nyt pistetään kynsille niin paljon blingiä kuin vain ranteet jaksaa kantaa. Löysin jostain askartelukätköistäni vanhoja Swarovski-kristalleja, jotka kuuluisivat oikeasti esiintymisasujen koristeluun. Kristallit ovat hieman suuren puoleisia, mutta näille kynsille pystyn onneksi laittamaan isojakin koristeita.

Tein ensin kynsille teippauksia koristeteipillä ja lakkasin päälle kirkkaan lakan, jonka päälle aloin kynsi kerrallaan asettelemaan erilaisia kristalleja, niittejä ja strasseja. Kristallien ympärille asettelin yksi kerrallaan 1mm:n kokoisia metallisia kaviaaripalleroita. Muut koristeet käyttäytyivät asiallisesti paitsi pienet punaiset helmet. Ne jotenkin sulivat ja muuttivat olemustaan päällyslakan alla, mutta kynsillä on niin paljon tavaraa, ettei tuota juuri huomaa.
Swarovski-kristallit painavat niin paljon, että ensimmäisen kerran todella tunsin koristeiden painon kynsillä. Omituinen elämys! Lopputuloksesta tulee mieleeni japanilainen gyarutyyli sekä jostain syystä intialaiset häät. Monikulttuurista siis :). En osaa selittää miksi, mutta pidän näistä kynsistä aivan satasella. Joulun jälkeen pitää testata samanlaista strassihelvettiä valko-hopeisena toteutuksena.
Toivottavasti olette kaikki olleet kilttejä ja saatte paljon lahjoja! 

Nauttikaahan pipareista, suklaasta, kinkusta ja muista herkuista ja mikä tärkeämpää, toistenne seurasta :).   On my nails: 
 • Color Club - Cadillac Red (thumb + middle finger)
 • Color Club - Ruby Slippers (ring finger) 
 • Color Club - Brrr-Red (pinky + forefinger) 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • Essence - Gel Look Plumping Top Coat 
 • Poshé - Fast Dry Top Coat
 • Buttload of bling :)


* * *     * * *     * * *     * * *

It’s Christmas,  so I said to myself it’s ok to go a little overboard with the deco of my mani. Little, is of course a relative term! I added just about every crystal, rhinestone and stud I own and the result is somewhat Japanese gyaru meets Indian wedding. I love it! 

I hope you all have a lovely Christmas and get to spend time with people you love :)

See you soon,

Malle

14 comments:

 1. Oi, miten ihanat! :) Kyllä noilla kelpaa viettää tämä päivä! :) Mä tein muuten eilen melkein samanlaiset strassirykelmät, vähän vaatimattomammin tosin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Roosa! Tästä on kyllä vaatimattomuus kaukana :). Strassirykelmät on <3

   Delete
 2. Oi, upeat joulukynnet! <3 Hyvää joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mari <3. Kaunista joulua sinullekin :).

   Delete
 3. On noissa kyllä ollut tekeminen! :D Kauniit kynnet ja ihanaa joulua myös sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Belegwen :). Menihän näissä tovi, mutta kivaa oli!

   Delete
 4. No on kyllä upeat! <3 kyllä tuommoisilla tosiaan kelpaa joulua viettää, ei tässä muuta osaa sanoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvin meni aatto punaisilla blingikynsillä. Nyt kyllä tekisi jo mieli vaihtaa, kun sai niin kivoja lahjoja :)

   Delete
 5. Upeita punaisia, mulla ei ole mitään noista :) Muistahan herkutella! Hyvää joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo punaiset on kyllä mun suosikit. Ihania, kun eivät ole cremejä. Jotenkin punainen on edukseen crellynä/jellynä. Harmi, että nämä on vaan pikkupullot, vaikka kyllä nekin joulukäytössä kestää :). Herkuteltu on niin, että napa tirisee!

   Delete
 6. Jäi kaihertamaan ne didlin piparkakkurullat... Ihanat nää kynnet! Mulle tuli myös mieleen joku sellanen hieno, koristeltu Faberge-muna, tykkään niistäkin! Maukasta ja tunnelmallista joulua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, hihittelen tässä ja syön piparirullia... :). Faberge-vertaus sopii mulle. Ensi vuoden pyhitän siis Faberge-kynsille :). Paitsi, että ensin pitäis saada uudet kynnet pykättyä, kun revin/hioin vanhat just poies.

   Delete
 7. No kyllä nyt on niin näyttävät kynnet, että <3 Todella kauniit, ei voi muuta sanoa<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvaapas miltä tuntuu katsoa näitä kynsiä, kun itse naputtelen tässä totaalisilla nysillä vielä huomiseen asti. Surrealistinen oli! Kenen blogi tämä on? Jaa mun vai!?

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)