Friday, December 19, 2014

Imperial strikes back!


Tässä tulee vahva ehdokas tämän vuoden kauneimmaksi lakaksi! Siis teknisestihän tämä on viime vuoden lakka, mutta minulle uusi eli tämän vuoden lakka, piste. Picture Polishin Imperial oli lyödä sukat jalasta, kun levitin sen kynsille. Eikä minulla ollut edes sukkia jalassa! Tarkastellaanpa tätä lakkaa nyt hieman tarkemmin. Imperial kuuluu PP:n Collaborations 2013 kokoelmaan ja sen on suunnitellut bloggaaja Swatchaholic. Rakastuin lakassa nimeomaan sen sisältämiin sinisiin hippusiin, jotka näkyvät pullossa erityisen hyvin ja lakatessa tajunnanräjäyttävän hyvin. Lakan pohjaväri on hienoisen neoniin taittava purppura. Tähän on lisätty pinkkiä ja sinistä sateenkaaren väreissä hohtavaa glass fleckiä sekä PP:n omaa holopartikkelisekoitusta pienen kultaisen hexglitterin kanssa. Lakan neonpohjan takia se kuivuu mattaiseksi, mutta päällyslakka herättää kaunokaisen henkiin kuin Ruususen konsanaan. Äh, ei tätä voi selittää, se pitää kokea!Tästä macrokuvasta näette mainitsemani upeat sinertävät glass fleckit. Sävy on edelleen liian sininen mutta katsokaa nyt tätä lakkaa!!! Onneksi sain uuden loittirengassarjan kameraan niin saan otettua teille macrokuvia :).

Niinpä lakkasin kynnet innoissani tällä maailman upeimmalla luomuksella (kaksi helppoa kerrosta). Maltoin sentään lisätä pari muutakin kynsilakkaa joukkoon, koska olisi täysin ennenkuulumatonta, että lakkaisin kynteni vain yhdellä lakalla. Mukaan pääsivät myös Zoyan Pixie Dust Carter (nimetön) sekä A-Englandin uuden kokoelman violetti holojumalatar Crown of Thistles (keskisormi). Ainoiksi koristeiksi lisäsin keskisormeen liudan pieniä kultaisia niittejä, jotka onnistuin kerrankin saamaan suoriin riveihin. Tässä vaiheessa olisin helposti vastannut kyllä kynsieni esittämään kosintaan, sen verran upean väriset ne olivat.
Mutta, mutta!!! Ryppyjä rakkaudessa? Siis tätä lakkaa ei voi valokuvata! Jopa lakan suunnittelija sanoo blogissaan, että Imperialin kuvaaminen 100% väritarkasti on mahdotonta. No kuinkas minä nyt sitten näytän teille miten upea ilmestys tämä on? Kuvista tuli kyllä hienoja mutta ne viheliäiset olivat sinisiä! Jos omistatte Carterin tai Crown of Thistlesin niin tiedätte, että ne eivät ole sinisävyisiä vaan ihan rehellisen purppuraisia. Tässä kun tuijottelen samalla kättäni tavallisessa huonevalaistuksessa, en juurikaan erota sävyeroa näiden kolmen lakan välillä mutta kamerani on täysin sitä mieltä, että Imperial on laventelinvärinen. Sain Swatchaholicin Jeanettelta luvan liittää hänen bloginsa tähän postaukseen ja käyttää postauksen kuvia. Täältä (kliks) näette mitä Jeanette on sanonut omasta lakastaan. 
Yritin säätää kuvia mahdollisimman paljon oikeaan suuntaan, joten olen todella pahoillani, että ihoni näyttää kevyesti sanottuna oudon väriseltä. Mutta eihän tässä nyt ole kyse minun ihostani vaan yhdestä kauneimmista lakoista koskaan, joten olen valmis pieniin uhrauksiin. Imperial istuu tuossa vieressäni pöydällä ja nauraa räkäisesti yrityksilleni valottaa teille hänen syvintä olemustaan sanallisesti tai kuvallisesti. Annan kaiken tälle lakalle anteeksi ja soisin jokaisen omistavan ko. kaunokaisen, jotta voisitte omin silmin ja filtteröimättömin aistein lumoutua tästä. Ainoa huono puoli lakassa on se, että se haittaa keskittymiskykyä muihin askareisiin. Mutta tämä kynsillä, mikä voisi olla elämässä tärkeämpää kuin sormien lakkaamaton tuijottelu (paitsi ehkä, ja tämä on iso ehkä, autoa ajaessa mutta onneksi en omista ajokorttia)?!
Seuraavana päivänä sain vielä päähäni lisätä kultaiset leimat kynsiin HeHen laatasta 006. Kynnet muuttuivat jotenkin itämaisiksi tästä paisleytyyppisestä kuviosta :). En osaa sanoa pidänkö näistä enemmän leimojen kanssa vai ilman. Imperialin kauneus tietysti peittyy suurimmaksi osaksi mutta Carterin tuikehdinta kestää kyllä leimankin hyvin.Ylävasemmalla olevasta kuvasta saatte osviittaa siitä, miten kamerani sekosi. Imperial oli alunperin vaaleansininen ja säädön jälkeen se on... liila!? Oikealla olevasta kuvasta näkee hieman paremmin sen kauniin sinisen shimmerin, joka lakassa on mutta edelleen pullo on liian sininen! Alla Swatchaholicin Jeanetten itsensä ottama kuva Imperialista.

On my nails: 
 • Picture Polish - Imperial 
 • Zoya - (Pixie Dust) Carter (ring finger) 
 • A-England - Crown of Thistles (middle finger) 
 • Stamping: HeHe 006 + China Glaze - Passion 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • Bunny ring: Born Pretty Store


* * *     * * *     * * *     * * *

I have a special announcement for you! I have found the most beautiful polish of the year. Ok, this polish was released last year but I got it just now, so it’s this year for me! The polish I’m talking about is Imperial by Picture Polish. It’s pure perfection but a b**ch to photograph. It simply can’t be done. No way, no how! Imperial has a hint of neon in it’s purple tone, which drives my camera insane and the photos come out blue. Fabulous! I asked Jeanette from Swatchaholic if I could use her photograph of Imperial to compare with mine and she was kind enough to say, yes. There's also a link above to Jeanette's blog post introducing Imperial.

I coupled Imperial with Crown of Thistles by A-England and Carter by Zoya. They didn’t turn blue! Go figure?! I had to do some serious tuning with the colors to make them less blue, which in turn made my skin look, well weird. Sorry about that. Next day I added some golden stamping images on the nails and I think they work pretty well. The paisley pattern makes the nails look a bit oriental.

See you soon,
Malle

15 comments:

 1. Imperial oli muuten mietintämyssyn alla. Se on varmasti upea livenä. Ihanat kynnet taas kerran, A England Crown on niin mahtava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Imperial on niin <3, eikä sille dupea ihan heti löydy. On sen verran uniikki! Ja onneksi hankin tuon Crownin sun postauksen takia, kun eihän sitä ilman voisi ollakaan :)

   Delete
 2. Replies
  1. Iskikö nuin kovasti :)? Kiitos Katarooma!

   Delete
 3. Mä vasta vähän aikaa sitten tajusin, kuinka ihana väri violetti/lila on, toi lakka on ihan älyttömän upea ja vau, noi sun kynnet! ♡♡♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, kiitos Sara! Mä olen yrittänyt vieroittaa itseäni lapsuuden violetista (kaikesta) mutta ei voi mitään, violetti on ihana... ainakin kynsillä :).

   Delete
 4. Hitto! Siis mulla ei ole tuota kaunokaista? Asiahan täytyy korjata mahdollisimman pian. Tuo on meinaan ihan äärettömän kaunis<3 Täältä iso ylistys lakalle! Kynnet näyttää hyvältä sekä ilman leimoja, että leimoilla<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis what! Fani! Miten sulla ei ole tätä vielä :)? Kamala erhe korjattava pikapikaa!!! <3

   Delete
 5. Vau mitä lakkoja! Ja upeet kynnet oot niillä tehny!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tinkerbell! Violetilla ei voi mennä vikaan <3.

   Delete
 6. Voi että, munkin on pakko saada tämä! Ihan älyttömän ihana lakka <3

  ReplyDelete
 7. Missasin Imperialin jo kahdesti koittaessani sitä tilata, muutama kirosana siinä tuli höysteeksi. Nyt pari lisää kun kävin hieman vääntämässä puukkoa haavassa. On se niin hemmetin nätti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kyllä upea, ei voi muuta sanoa! Cesarsille tulee tammikuun lopulla kuulemma uusi iso restock PP:n lakkoja, joten luulisin Imperialinkin olevan mukana :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)