Sunday, December 14, 2014

Jouluarvonta on ratkennut!

Jouluarvontaan osallistui 22 ihanaa blogin lukijaa. Kiitos kaikille osallistujille inspiroivista kommenteista ja liittymisestä blogin lukijakuntaan. Ihanaa, että olette siellä <3. Jouluarvonnan kysymyksen asettelu saattoi hämmentää osaa teistä. Voinen nyt valottaa hieman tämän kysymyksen taustoja ennen varsinaista voittajan julistamista. Tämä omituinen kysymys ”jos voisit mennä illalliselle kenen kanssa tahansa, mitä söisit?” ei toki ole oma keksintöni, vaikka aivoni lyövät kyllä joskus sen verran hutia, että kaikki on mahdollista. 

Kysymys on peräisin rakkaimmasta tv-sarjastani Tyttökullat (Golden Girls). Katsoin tätä sarjaa jo ennen kouluikää ja osaan edelleen suuren osan vuorosanoista ulkoa (itse asiassa opin englannin kielen katsomalla tätä sarjaa). Teille, jotka ovat yleissivistykseltänne rajoittuneita tai liian sikiöikäisiä muistamaan ko. klassikkoa voin kertoa, että sarja kertoo neljästä Miamissa asuvasta naisihmisestä, jotka ovat vanhemmalla iällään päätyneet muuttamaan kimppakämppään Floridaan. Kysymykseni lauseen pieraisee suustaan hienoilla kutsuilla Rose Nyland, joka on kuuluisa aivottomista sutkautuksistaan. Penaalin terävin kynä Rose ei ehkä ole mutta sitäkin herttaisempi olento. Kiitos siis teille, että vihdoin vastasitte Rosen kysymykseen, joka on askarruttanut tätäkin pientä rottaa jo vuosikymmeniä!


Ja sitten itse aiheeseen eli arvonnan voittajaan. Tällä kertaa suoritamme arvonnan kuvakollaasin muodossa, joten tästä lähtee... (otan voittajaan yhteyttä sähköpostitse osoitetietoja varten)
Arvonnan järjestäminen oli sen verran mukavaa touhua, että pian on tulossa uusi arvonta. Kanituksetkin tykkäsivät arpalippujen mausta niin paljon, että tuolla on kahdeksan innokasta arpojaa odottamassa vuoroaan. Emilyn kiinnostus kohdistui tällä kertaa lähinnä sylissäni istumiseen mutta herra Valioliiga osasi hoitaa homman tyylillä kotiin, kuten huomaatte yllä olevasta kuvasta. Saas nähdä mitä seuraava arvonta tuo tullessaan :). Onnea vielä Fanille ja kiitos kaikille lukijoille. Olette ihania!

Malle

18 comments:

 1. Ihan mahtavat arvonnan suorittajat... :D <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi niin oli! Kaamee ressi meinas olla kaneilla koko viikon, kun tiesivät, että sunnuntaina pitää arpoa kaneja hatusta... tai jotain sinnepäin. Emily nyt pelkää omaa varjoaankin, joten onneksi sain sen edes kuviin mukaan :)

   Delete
 2. No enpäs ole ennen nähnyt kanien suorittavan arvontaa! :D Onnea Fanille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä kanit tekee siis aivan kaiken! Imuroi, pesee pyykit, laittaa ruokaa, pesee ikkunat... ihan heti sillä sekunilla, kun joku lahjoittaa niille peukalot ja pinsettiotteen. Näin ne on ainakin luvanneet, tiedä sitten :).

   Delete
 3. Voi miten söpskät puput, on ne kyllä suloisia <3 mietinkin että voisin toivoa pupupostausta niin taisit lukea ajatukseni :) ja onnea Fanille, voitit ihanan palkinnon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinäkö se olitkin, kun mun korva on vinkunut viime aikoina kovasti?! Yritin huhuilla, että saa sanoa ääneen mitä asiaa on, mutta ei se verbalisoitunut tietoiselle tasolle. Onneksi tiedostamaton osani otti ohjat käsiin ja kuunteli vinkunaa :). Mun on pitänyt tehdä blogiin oma sivu kaneille jo kauan, mutta kun ei muka koskaan ole aikaa... Kyllä mä vielä senkin teen!

   Delete
 4. Voi pupujussit <3 onnea Fanille!
  Me ruukattiin edesmenneen hermeliinin kanssa pelata korttia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meidän edesmenneet kanitukset oli kovia kirjallisuuden ystäviä :)

   Delete
 5. Mä tykkäsin myös älyttömästi katsoa tuota sarjaa! :D Ihan ulkoa en vuorosanoja kyllä osaa, mutta katsottua sitä tuli kuitenkin. :)

  Mä jätin tuon sun ihanan arvonnan väliin, koska omistin jo useamman lakan siitä, enkä halunnut viedä muilta mahdollisuutta siihen. :D Onnea Fanille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, joku muukin tykkää tyttökultaisista :). Olen muuten koko elämäni miettinyt miten tuo pitäisi oikeasti taivuttaa, kun se menee hieman pervoksi helposti, you know?! Toivottavasti voit osallistua seuraavaan arvontaan :)

   Delete
 6. Eijeijei! Sulla on kani nimeltä Emily Thorne! *hengenhaukkomista* Nyt kyllä olisin tukehtunut juomiini jos olisin jotain juonut, kun olen ihan koukussa Revengeen :D Varo vaan, ettei pupusi tule kostokannalle, jos unohdat sen porkkanat jonain kauniina päivänä ;)

  Muttahei, paljon onnea Fanille arvonnan voittamisesta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emppu on kyllä välillä hieman kostonhimoinen! Etenkin silloin, kun me nauretaan sen pelkurimaisuudelle :). Viime jouluna ostettiin kaneille pajukorit herkuilla ja Emily sai kauheen p***ahalvauksen. Se juoksi pajukoria karkuun ja tamppasi jalkaansa varmaan tunnin. Pajukorit on pelottavia! Nyt se alkaa pureskelemaan meitä pyllystä, jos nauretaan sille muistellen tapahtunutta :)

   Delete
 7. Siis tää oli niin mahtavaa<3 Awws, nuo kanit!! Kyllä osasi valita hyvän lapun. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne varmaan kuuli, kun mä aamulla sanoin, että Fanilla on vähän siipi maassa. Emily meni suoraan ja merkkas tuon lapun :).

   Delete
 8. Replies
  1. Santi on kyllä pieni mutta hurmaava :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)