Friday, December 26, 2014

Last Days of the Red


Lupaan pyhästi, että tämä on viimeinen joulukynsipostaus. Ehkä huomaattekin, että olen jouluihminen. Vaikkei minulla koskaan ole ollut suurta perhettä tai massiivista ystäväpiiriä kenen kanssa viettää joulua, niin silti joulu saa aina oloni jotenkin hempeäksi. Useinhan joulusta tekee erityisen juuri se, että silloin perheet ja suvut kokoontuvat yhteen, vaikka muulloin vuoden aikana ei ehdittäisikään nähdä. Itse olen tottunut viettämään joulua kahdestaan minulle tärkeimmän ihmisen kanssa. Tavallaan jouluni ei siis poikkea suuresti arjesta, vietänhän senkin suurimmaksi osaksi kahdestaan samaisen ihmisen kanssa.


No niin, nyt te luette tätä siellä silmät suurina ja kummastelette, että minkä tynnyrissä eläneen mökkihöperön kanihörhön kynsiblogia tässä oikein on tullutkaan luettua. Ei, en ole epäsosiaalinen enkä erakoitunut, olen vain erittäin valikoiva seurani suhteen :). Kaikenkarvaiset otukset läpäisevät seulani melko helposti, mutta alastomien apinoiden osalta olen huomattavasti krantumpi. Usein kynsilakkapullokin on mielestäni parempaa seuraa kuin toinen ihminen. Älkää siis huoliko, en ole yksinäinen. Aivan tässä vieressäni on noin 500 läheisintä ystävääni.
Tämä ei siis ole pelkkä kynsiblogi. Täällä tavataan ystäviä. Kohdataan vanhoja tuttavia ja esitellään uusia toisilleen. Toisinaan ystävät eivät tule keskenään toimeen vaan kaljuuntuvat, kuplivat tai ryppyilevät muuten toisilleen. Tunnettuaan toisensa tietyn aikaa, ystävien jutut alkavat usein kuulostaa liian paksuilta eikä mikään määrä ohentajaa korjaa suhdetta entiselleen. Joskus ystävä vaikuttaa alusta asti niin pintakiiltoiselta ja kimaltelevalta, että sitä yrittää antaa anteeksi kaiken maailman kököt ja paakkuuntumiset mutta lopulta on kuitenkin hyväksyttävä se tosiasia, että ystävyyden on oltava luontevaa ja sujuvaa ollakseen aitoa.
Olen viettänyt mukavan joulun mieheni ja muutaman uuden ystäväni kanssa. Uudet ystäväni ovat tutustuttaneet minut aivan uuteen maailmaan, nimittäin punaiseen sellaiseen. Saattelen nämä kaunottaret nyt Helmeriini odottamaan ensi joulua, ellen sitten kaipuun kourissa kaiva niitä esiin jo ennen sitä. Joulu alkaa taas olla tältä vuodelta paketissa ja pukki poroineen matkalla takaisin pohjoiseen, mutta kuusesta en luovu ennen loppiaista. 
Ensi vuonna haluan esitellä teille kaikki ystäväni, niin vanhat kuin uudetkin. Toivottavasti viihdytte matkassani uuteen vuoteen... Ei ole totta, olen ollut niin keskittynyt jouluun, etten ole muistanut uutta vuotta lainkaan! Uusi vuosi, uudet kujeet = uudet kynnet. Nyt pitää hei lähteä suunnittelemaan. Oli kiva jutella... Moi... :)On my nails: 
 • Color Club - Cadillac Red (thumb + forefinger) 
 • Color Club - Brrr-Red (pinky + middle finger) 
 • Golden Rose - Jolly Jewels 121 (ring finger) 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • Essence - Gel Look Plumping Top Coat 
 • Poshé - Fast Dry Top Coat 
 • Lou It Yourself - Nail Vinyls 
 • Black studs


* * *     * * *     * * *     * * *

This is the final Christmas nail post (for this year). I did love my reds but now I’ll say farewell to them for another year. Or maybe I’ll miss them and bring them out to play a little sooner. Who knows? Today I didn’t go quite as crazy as last time. Santa and his reindeer are on their way out for this year and it’s time to start planning for some New Years nail art!

See you soon,


Malle

8 comments:

 1. Voi vitsit! Upeat<3 Miten ihmeessä sun kynnet on aina niin upeita? Eikö sulla ikinä tule FAIL -kynsiÄ? :D
  Nämä on niin jouluiset<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sun pitäis nähdä mun kynnet nyt! Vasemmassa on uudet kynnet ja oikeassa nysät, kun ei jaksa tehdä kerralla kaikkea. Näistähän vois tehdä jonkun postauksen tyyliin "samat lakat, eri kynnet" :).

   Delete
 2. Nää on kyllä niin ihanat, kunnon punaiset. Mulla on pikkasen sama meininki ton seuran valikoinnin suhteen kun sulla :) ...ja seuraavaksi väkertämään kunnon rakettikynnet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos nailOxtail :). Mulla on joku luova jumitus päällä, kun en saa päähäni mitään uudenvuoden kynsi-ideoita!

   Delete
 3. Komppaan Fania, en tajua miten saat aina aikaiseksi niin upeat kynnet! Vautsi! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nena Sofia. Toivottavasti saan pian taas fiiliksen päälle. Nyt tuntuu, ettei onnistu kynsien kanssa mikään...

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)