Wednesday, December 17, 2014

One day I had an adventure in a forest with a mosquito hawk and piCture pOlish


Ylläripylläri, taas olen täällä Picture Polishin pikkupullojen kimpussa! Sain postista järkkäriini loittorengassarjan, jonka vihin käyttöön jo edellisessä postauksessa. Tarkoituksena olisi siis saada makrokuvia järkkärillä ihan perusputkella, koska tässä taloudessa käytetään rahat kynsilakkaan eikä zoomputkiin. Loittorenkaat tungetaan objektiivin ja rungon väliin ja tällä tavalla etäisyys, jolla putkella voi ottaa makrokuvia pienenee ja hintaa tälle kapistukselle tuli Ebayn kautta vain  pari kymppiä. Minähän en siis todellakaan tiedä näistä asioista mitään vaan harrastan aktiivisesti valokuvausta ihan googlelukutaidolla. Mitä muut edellä, sitä minä perässä.
Mutta aiheeseen eli kynsilakkoihin! Nyt kun CesarsShop maahantuo Picture Polishin lakkoja, niin jotenkin kummassa kokoelmani on heti kasvanut suuremmaksi kuin se yksi kappale. Ihastuin uusiin Collaborations kokoelman vihertävän sävyisiin lakkoihin enkä osannut päättää mitkä niistä valitsen, joten kotiin lähti heti kolme pulloa. Esittelinkin näitä jo hieman Instagramin puolella, mistä voitte käydä katsomassa tikkukuvat ja lyhyet selitykset lakkojen henkisestä elämästä.


En kyennyt myöskään päättämään mikä uutukaisista pääsisi ensimmäisenä käsittelyyn, joten kuten varmasti jo arvaatte, valitsin ne kerralla kaikki. Peukussa ja keskisormessa on Lucy’s Stashin suunnittelema tumman sinivihreä jelly, Dragonfly. Lakassa on PP:n oma kaunis bijou-holoviimeistely, eli paljon erikokoisia holopartikkeleita ja värillisiä glass fleckejä. Tämä smaragdiunelma ei ole dupe A-Englandin Saint Georgelle, vaikka siltä ensinäkemältä vaikuttaakin, vaan näistä kahdesta Dragonfly on vaaleampi. Etusormessa ja pikkurillissä komeilee Nail Escapadesin suunnittelema Escapades, joka on erittäin tumma tumman sinivihreä jelly scattered hololla. Holopartikkelit ovat niin kirkkaita, että vaikka lakka näyttää melkein mustalta holokimallus paljastaa lakan kaikissa valaistusolosuhteissa kuitenkin vihreäksi (paitsi ehkä pilkkopimeässä). Nimettömään valitsin upean myrkynvihreän Nailderellan suunnitteleman Hercynian, joka on Dragonflyn tapaan jelly bijou-holoviimeistelyllä. Sekä Dragonflyssa että Hercyniassa tämä viimestely näyttää pullossa lilaan taittavalta shimmeriltä mutta todellisuudessa tämä efekti johtunee sateenkaaren väreissä loistavista pienistä glass fleckeistä. Juurikin tämän ominaisuuden takia rakastan Picture Polishin lakkoja! Ne ovat niin... no, Picture Polisheja :). Näköjäänsä nämä sävyt Hercyniaa lukuun ottamatta ovat tehneet kauppansa Cesarsilla ja ovat väliaikaisesti loppu, mutta uusia on kuulemma tulossa vuodenvaihteen jälkeen. 

Kaikki kolme lakkaa levittyivät kuin unelma ja olivat jellymäisyydestään huolimatta erittäin pigmenttisiä. Yksi kerros peitti jo mukavasti ja kaksi oli enemmän kuin riittävästi jopa näille kynsille. Kuivumisaika oli lyhyt ja lakat kuivuivat kauniin kiiltäviksi ja tasapintaisiksi. Lisäsin koristeiksi Sanna Tara Nail Artista blogiyhteistyön merkeissä esiteltäväksi saamiani helmiäisenpuolikkaita. Koristehyrrässä on niittien tyylisiä valkoisia puolipalloja neljässä eri koossa. Valkoisen pinnan päällä on AB-pinnoite, joka saa pallerot kimaltamaan helmiäisen tapaan. Kuten makrokuvista huomaatte, näiden kanssa ei ollut minkäänlaisia ongelmia pinnan sulamisen tai päällyslakan kuplimisen osalta. Sydämeni nämä söpöt pikku pallerot kyllä sulattivat ja nämä ovat ehdottomasti hienoimpia koristeita mitä olen ikinä kynsilleni asetellut. Nämä näyttäisivät uskomattoman upeilta lumipalloilta kirkkaanpunaisen lakan kanssa joulukynsillä! 
Laitoin pallerot kiinni vielä märkään lakkaan ja levitin päälle Essencen Gel Look Plumping Top Coatin. Tämä on taa täysin uskomuspohjainen asia, eikä perustu tieteelliseen näyttöön tai lajaan otantaan. Essencen päällyslakka kiinnittää mielestäni koristeet tasaisesti ja ilman ilmakuplia. Se ei myöskään sulata strassien yms. pintaa, joten koristeiden pinta jää kiiltäväksi. Seuravaksi pitääkin muuten testata makrokuvausta supershine strasseihin, joiden pinta suli pelkkää HK Girliä käytettäessä. Näihin kynsiin levitin päälle vielä pikakuivattajaksi Poshén lakan Se toimii tällaisten isojen koristeiden kanssa mielestäni jotenkin paremmin kuin HK Girl, joka muodostaa helposti ilmakuplia koristeiden reunoille. Tämäkin on vielä täysin fiilispohjainen juttu ja saatan perua puheeni asiaa pidempään testailtuani. Saattaahan olla, että asiaan vaikuttavat enemmän esim. Itä-Uudenmaan lumitilanne tai varpusten talvehtimiskuviot Sahelin autiomaassa.
En osaa valita näistä vihrulaisista suosikkiani, koska se vaihtelee minuutista ja tunnista toiseen. Onneksi laitoin ne kaikki kerralla kynsille niin voin vapaasti vaihtaa suosikkiani päivän mittaan. 

Mikä näistä kolmesta saa teidän sydämenne jättämään lyönnin välistä? On my nails: 
 • Picture Polish - Dragonfly (thumb + middle finger)
 • Picture Polish - Escapades (forefinger + pinky) 
 • Picture Polish - Hercynia (ring finger) 
 • Poshé - Fast Drying Top Coat


* * *   * * *   * * *     * * *

Picture Polish my ladies! That is the the word du jour, except that it’s two words. Well, you get the picture. Since last week it’s been possible to get these beauties directly from Finland, cos we have our very own stockist now. I had to get three of the new Collaborations shades and they were all green-ish. I suppose I’m having a green phase now, or something. I chose Escapades, Dragonfly and Hercynia although I still kinda want the one Enchanting as well. These are all jelly-based, very different and very pretty. Hercynia and Dragonfly have similar bijou holo finish (holo and glass fleck à la Picture Polish) in them but Escapades has only scattered holo particles in it. I can’t tell you how happy I am that I just got my extension ring for my camera and was able to take some macro shots of the polishes and the nails. It makes the world of difference! The studs are from Sanna Tara Nail Art. They are white with a pearly finish and come in four sizes in a wheel. They didn’t melt or loose their shine when I added top coat, which is always the number one issue with studs and rhinestones. These may well be the best and prettiest studs I’ve ever seen!

See you soon,


Malle

18 comments:

 1. Ihania vihreitä ♡ Picture Polishin lakat vaikuttavat ihanilta mutta tiedätkö kun en osaa valita mitä värejä ostaisi! Nämäkin on nättejä mutta dupet minulta löytyy enkä niitäkään ehdi ikinä käyttää. Joten jään harkitsemaan.....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kamala ongelma, kun ei tiedä mitä valitsisi :). Nuo pirulaiset vielä näyttävät kuvissa ihan erilaisilta kuin livenä. Kävin Cesarsilla hipelöimässä pulloja ja sieltä nousikin monta yllättäjää, jotka ei vaikuttaneet kuvissa ihmeellisiltä. Onneksi mulla ei ollut näille dupeja...kai (en ole edes tarkistanut), iik!

   Delete
 2. Oijoi, näistä kaunokaisista ei kykene suosikkiaan valitsemaan - kaikki kolme ovat kerrassaan ihania!

  Makro-objektiivit ovat karmean hintaisia (sillä hinnallahan saa monen monta kynsilakkaa). Olen monesti pohtinut, miten saisin lakoista kuvia vielä lähempää ja tarkemmin ilman uutta objektiivia, mutta nythän se vastaus polttavaan kysymykseen tuli. Kiitos siis loittorengasvinkistä :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo on kyllä kaikki niin herkkuja :). Loittorenkaat muuten vievät valoa tosi paljon eli valaistuksen pitää olla tehokas tai muuten tulee mustia kuvia :). Toinen vaihtoehto on lähilinssisarja. Siinä on eriasteisia suurentavia "filttereitä", jotka vaan kierretään objektiivin eteen kuten UV-suodatinkin. Se ei kuulemma kustanna valoa niin pahasti ja niitä voi käyttää myös yhdessä loittorenkaiden kanssa. Oli pakko tilata nekin heti, kun maksoi alle 15€. Mitähän tästä sähläämisestä vielä tulee?

   Delete
 3. Ai, että kun näyttävät hyviltä. Slurps :p Tummat lakat on viheliäisiä, kun mielestäni ne tulevat parhaiten esiin vain livenä luonnossa. Joten sen perusteella valitsisin Dragonflyn lemppariksi. Hercynia on upean näköinen mutta jäisi varmaan itseltä ostamatta tuntemattomasta syystä.

  Mä hommasin ebaysta joitain zoomirenkaita, jotka mun laitetaan objektiivin päähän. Eihän niillä saanut mitään muuta aikaiseksi kuin rumia sanoja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Escapades on kyllä todella tumma mutta nimenomaan ah, niin ihana livenä :). En edelleenkään pysty valitsemaan lempparia! Tilasitko siis niitä suurentavia lähilinssejä, jotka kierretään objektiivin eteen kuten UV-suodatin? Mäkin tilasin niitä lisäksi noille loittorenkaille, kun niiden ei pitäisi syödä valoa kuvista.Saas nähdä miten paljon täällä lentää ärräpäitä, kun ne saapuu :).

   Delete
  2. Mä en tiedä UV-suodattimesta mitään, mutta joo siihen eteen laitettavia. Mulla on muistaakseni 1, 2, 4 ja 10- kertaisiksi suurentavat linssit. Pitäis perehtyä noihin loittorenkaisiin ja noihin lähilinsseihin, että miten niitä oikeesti pitäis hyödyntää :D

   Delete
  3. Joo, no on ne sitten ne lähilinssit eli puhutaan samasta aidanseipäästä. Joku suositteki noita Instagramissa mulle, mutta sen näkee sitten miten toimii. Ainakaan loittorenkaiden kanssa ei tarvinnut opiskella mitään. Sen kun löi kiinni kameraan ja alkoi kuvaamaan :).

   Delete
 4. Aivan ihania kaikki kolme! Ei noista osaa mitenkään valita lempparia, kun kaikki ovat niin upeita. :) Jos oikein muistan, niin mulle on tulossa noi kaikki kolme. :3 Oih, tulispa mun paketti pian<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä Fani! Säkään et muista mitä lakkoja on tulossa :). En mäkään! Nyt mulle ei kaiketi pitäisi olla tulossa kuin MiNailsin joulukalenteripaketti, mutta mulla ei ole hajuakaan mitä kaikkea siellä on. Joten kuusen alle vaan lahjaksi itselle :).

   Delete
 5. Hercynia, oi Hercynia. Tule mamin luo... <3
  Upean näköinen kokonaisuus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Katarooma :). Hercynia on niin upea etenkin livenä!

   Delete
 6. Ooooh, kaikki näyttää niin upeilta! :P
  Nyt kun aloin tässä miettimään niin miulla on varmaan kuumetta tai jotain, koska miulle ei ole tulossa yhtään lakkaa mistään! o.O
  Hitto, asia täytyy kyllä korjata xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hähää! Tuo on kamala tunne. Mullakin on jo tapana olla eteisessä odottamassa postipaketteja, kun mies tulee töistä ja sitten jos ei sieltä tulekaan mitään niin tulee kamalan tyhjä olo! Ihan kuin ei olisi enää edes olemassa :). "Ostan kynsilakkoja, siis olen!", sanoisi Descartes jos fiksu olisi!

   Delete
 7. Oijoi, upeita lakkoja! Omasta mielestä kauneimmat on ehdottomasti Dragonfly ja Hercynia, ja ensin mainittu on ainakin Pakko saada itselle. Oih <3

  ReplyDelete
 8. Dragonfly on näistä ihanin ja olisin ilman muuta jo tilannut sen ellen olisi juuri ostanut St. Georgea - vaikka ei olisikaan dupe niin tarpeeksi lähellä, etten voi ostaa sitä ennen kuin oon edes kokeillut St. Georgea ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No okei, hyväksyn selityksen. Saat odottaa, kunnes olet testannut ensin A-Englandin :). Mulla on paha tapa ihastua johonkin väriin ja sitten niitä ilmestyy postista dupena, kun en ole jaksanut katsoa mitä olen tilannut. Sama pää kesät talvet!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)