Saturday, December 13, 2014

OPI With a Nice Finn-ish


Pähkäilin pitkään OPIn Nordic kokoelman “suomilakan” suhteen. Ollakko vai eikä olla, tykätäkö vaiko eikö? Blogeissa tuntui olevan melko negatiivinen asenne ko. lakkaa kohtaan, joten en itsekään aivan heti sitä uskaltanut hankkia. En erityisemmin pidä frost-lakoista koska siveltimen jäljet kynsillä ovat harvemmin suoria (ainakaan minulla) ja antavat koko lakkauselle halvan fiiliksen. Jossain vaiheessa syksyä päätin kuitenkin rohkaistua ja tilasin OPI With a Nice Finn-ish lakan itselleni. Syteen tai saveen! Lakka vaikutti pullossa melko pliisulta mutta tikulla lakka heräsi henkiin. OWANF on kuparisen karamellisen kultainen shimmerfrost, jossa on seassa hopeisia hituloita. Lakka levittyy kyllä frostmaisesti (johan on taas sana), mutta siveltimen jäljet häviävät viimeistään päällyslakan levityksen jälkeen. Lakan epäkultainen väri ja hopeiset hitulat tekevät tästä suomilakasta mielestäni upean ja ehdottomasti omistamisen arvoisen jokaiselle suomalaiselle lakkahörhölle.
Halusin nyt siis ihan virallisesti esitellä tämän parjatun suomilakan (kai siitä joku on tykännytkin mutta haukut jää aina paremmin mieleen) yhdessä tämän talven OPIn Gwen Stefani efektilakkojen kanssa. Gwenin glitterit olivat myös aluksi minulle täysin yhdentekeviä, kunnes sain pullot käsiini. Näitä glittereitä on imeisesti hankala kuvata, koska en ole kuvista juurikaan innostunut. Snow Globetrotter näyttää kylläkin kynsillä hienommalta kuin pullossa mutta en ollut oikein sisäistänyt noiden tummempien yksilöiden sielunelämää ennen varsinaista pullojenhypistelyä.

Tilasin tässä taannoin Born Pretty Storelta kaikki mahdolliset pupuaiheiset sormukset kuvausrekvisiitaksi. Yksi sormuksista oli kolmiosainen kultainen pupunkorvasormus, joka näytti livenä niin hyvältä, että halusin sen ehdottomasti näiden kynsien kanssa samaan kuvaan. Peukaloon ja nimettömään levitin kaksi kerrosta OPIn upeaa kylmänharmaata glass fleck cremeä I Don’t Give a Rotterdamia. Etu- ja keskisormessa on suomilakka ja pikkurillissä Dermosilin kultainen Summer Glow. Halusin tämän kultaisen lakan OWANF:n rinnalle helpottamaan sävyn epäkultaisen karamellisuuden hahmottamista.
Gwenin glittereitä laitoin jokaiseen kynteen yhden kerroksen. Isojakaan glittereitä ei tarvinnut kalastella pulloista kunhan pullo piti ylösalaisin hetken ennen lakkaamista. Pikkurillissä kimaltelee valkoinen glitteri Snow Globetrotter, joka onkin viime aikoina nähty esim. Sonnelan ja Charmingnailsin blogeissa. Peukaloon ja etusormeen levitin uniikin Comet in the Sky -glitterin. Lakassa on kirkkaalla pohjalla mustia erikokoisia glittereitä ja läpikuultavia sateenkaaren väreissä kimaltelevia (iridescent)isoja glittereitä. Pullossa lakka näyttää melko rajulta (ja upealta), koska iridescent glitterit vaikuttavat läpikuultamattomilta mustia glittereitä vasten ja tuikkivat voimakkaasti kultaisen, vihreän ja sinisen sävyissä. Läpikuultavuus tuli kuitenkin esiin heti kynsillä ja nämä samaiset glitterit kuulsivat hempeästi sateenkaaren väreissä (näkyy parhaiten peukalokuvissa). Keskisormeen ja nimettömään valitsin kylmän metallisen värisen glitterin So Elegant. Lakka on nimensä veroinen ja erittäin tyylikkään näköinen varmasti monen eri värin päällä. Isojen metallinväristen glitterien joukossa on kirkkaalla pohjalla pienempia mustia glittereitä. Metallin sävy ei ole hopeinen vaan elegantti gunmetal, olisiko se nyt sitten teräs suomeksi.

En osaa sanoa mikä näistä kynsistä olisi minulle mieluisin. Tykästyin lakkaukseen niin paljon, että tilasin nipun kuvalla varustettuja käyntikortteja. Tiedä sitten mihin niitä tarvitsee mutta aina on hyvä olla varautunut kaikkiin tilanteisiin. Sitä paitsi itselleni tulee luultavasti aivan mielettömän professionaalinen olo, kun avaan käyntikorttipaketin. Etenkin jos huomaan tehneeni kirjoitusvirheen suunnitteluvaiheessa!


Mitä mieltä te olette tästä OPIn suomilakasta ja/tai Gwenin glittereistä? Hitti vai huti?

*** Huomenna ratkeaa muuten Jouluarvonnan voittaja :). 

Vielä ehditte käydä osallistumassa! ***Lähikuva OWANF:stä. Jos oikein tiiraa niin voi erottaa sen upean hopeahitulan lakan joukosta :).


On my nails: 
 • OPI - OPI With a Nice Finn-ish 
 • OPI - I Don’t Give a Rotterdam 
 • Dermosil - Summer Glow 
 • OPI - Comet in the Sky 
 • OPI - Snow Globetrotter 
 • OPI - So Elegant 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


* * *     * * *     * * *     * * *

I’ve been feeling ambivalent about the OPI With a Nice Finn-ish polish since it’s arrival. On the other hand I’m supposed to love it cos it’s sort of Finnish (I live in Finland if you didn’t know). On the other hand it’s not very well liked among the bloggers as it’s frosty and leaves brush strokes on nails. I admit, frosty polishes seem very old fashioned. My mother wore them when I was a kid and that was eons ago. Finally I had to order the polish and figure it out for myself. And turns out I like it! Yes, it’s frosty but there really are no visible brush strokes on the nails after top coat. And the shade! It’s coppery, caramelly golden with tiny silver particles in it. Very unique off-gold, and very beautiful.

I wanted to show you just how pretty it is so I used OWANF on two nails. To counterpart the warmth I chose a cool grey creme with glass flecks called I Don’t Give a Rotterdam, also by OPI. On my pinky I have a true gold shade Summer Glow by Dermosil just to show you how off-gold OWANF really is.

I’ve also been feeling iffy about the new Gwen Stefani glitters by OPI. So naturally I went and got them for myself?! I’ve seen Snow Globetrotter a lot on blogs but the other two not so much. So Elegant is a gunmetal and black glitter on a clear base. It is actually very elegant and I would imagine it goes on top of many colors. This one I have on my middle and ring fingers. The glitter is nice and cool as it is not silver but very steely darker shade. On my thumb and fore finger I have Comet in the Sky, which has different size black glitters and iridescent glitters in it. In the bottle the iridescent glitter look very strongly golden, green and blue due to the dark background of the black glitters. On the nails these iridescent glitters look beautifully pale and glimmer in all shades of the rainbow. It’s difficult to photograph this but you can get the idea from the pic with the thumbs.

I liked these nails so much that I took some pictures with a bunny ring I bought from Born Pretty Store and ordered myself a stack of business cards. For what business, you may ask? I haven’t a clue, but I’m sure I’ll feel very professional when I open the parcel (especially if I find I’ve made a typo)!


See you soon,

Malle

11 comments:

 1. Minä en oikeastaan välitä vaikka lakkaa olisi haukuttu. Tätäkin suomilakkaa oi haukuttu huonoksi mutta itse en nähnyt siinä mitään vikaa? Minusta se on vallan kaunis ja ihanan karamellinen kulta jollaista en ole toista nähnyt. En siis luota toisten arvioihin aina, haluan kokeilla itse :) ihanat kynnet, tosi paljon kaikkea! Mulla on noista vaan Snow globetrotter ja se on kyllä ihana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin juuri Taina! Oma mielipide kannattaa muodostaa eikä uskoa muiden hapatuksia :). Mä niin tykästyin tuohon lakkaan eikä mulla ole mitään sen kaltaista muuta. Ja nuo Gwenin glitterit on upeita, kun glitterit on niin ohuita, että asettuvat kynsille kuin itsestään vaikka ovat isoja!

   Delete
 2. Nättejä lakkoja kaikki! :) Ja aivan älyttömän söpöt noi sormukset!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kanssa tykästyin tähän sormukseen. Tai sormuksiin, koska tämä on kolmiosainen :)

   Delete
 3. Suomilakka näyttää upealta ja uniikilta...

  ReplyDelete
 4. Nyt alkoi houkuttamaan tuo suomilakka... Upeat kynnet! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, kiitos :). Itse olen ainakin todella tyytyväinen hankintaan.

   Delete
 5. Nyt on kyllä taas niin kauniita lakkoja kynnet täynnä että huhhuh :)! Taidan korkata lähipäivinä kokeilemattomien lakkojen kasassani jo ihan liian kauan pölyttyneen So Elegantin, se näyttää sun huikean pitkillä kynsillä tosi hienolta.

  Ja nuo pupusormukset, siis vähänkö söpöjä kuten myös suloinen blogisi suojelupyhimys Justus :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. So Elegant on kyllä korkkaamisen arvoinen. Sen tajuaa vasta kynsillä, miten hieno se on. Justus on tai oli mun ensimmäinen pupuliini ja se oli maailman paras kanitus <3.

   Delete
  2. Karvaiset ystävämme vievät palan sydämestä mennessään, mutta elämä niiden kanssa on kyllä sen arvoista :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)