Wednesday, December 10, 2014

Opposites attract


Taas iski uuden lakan syndrooma! Eli pöydällä lojuu lakkoja, jotka odottavat tikutusta ja ovat vasta matkalla laatikoihin. Luonnollisesti tuijottelen näitä tässä istuskellessani ja houkutus tarttua uutukaisiin vanhusten kustannuksella on suuri.

Tällä kertaa uhreiksi joutuivat Color Clubin Sugar Rays sekä Sugarplum Fairy. Sugar Raysin myötä  Harlem Lights -kokoelmani on täydellinen. Olen löytänyt aivan uuden ulottuvuuden lakkapakkomielteisiini. Kun olen ostanut yli puolet jonkun kokoelman lakoista, haluan loputkin ihan vain jatkuvuuden ja sopusoinnun vuoksi olivat lakat mitä tahansa. No ei nyt sentään... mutta melkein. Jouduin esim. kotiuttamaan loputkin Chinan Giver-kokoelman lakat, koska minulta puuttui enää kaksi, vaikka en niin kovasti olisi välittänyt etenkään siitä punaisesta cremestä. Minkä sitä pakkomielteilleen voi?! Pitänee yrittää olla ostamasta yhdestäkään kokoelmasta muutamaa useampaa lakkaa niin ei käy hassusti :). Sugar Rays on jännä nudemaisen kultainen frost, jonka shimmer taittaa pinkkiin. En oikein lämmennyt tällaisille olevinaan mitäänsanomattomille lakoille lyhyillä kynsillä mutta nyt pitkille kynsille tämä oli pakkohankinta. Ja sainhan sitä paitsi kokoelman valmiiksi.
Sugarplum Fairy on ollut hankintalistallani jo kauan ja kuuluu samaan uskomattomien hologlitterpläjäysten sarjaan kuin CC:n Gingerbread ja Magic Attraction. Näiden upeuden kuvaaminen on lähes mahdotonta mutta livenä nämä ovat varsinaisia tuijottelulakkoja. Näistä kahdesta lakasta sain pääähäni ajatuksen vastaväreistä keltainen vs. violetti. Kultainen sai nyt siis toimittaa keltaisen virkaa ja Sugarplum Fairyn kimalluksessa löytyy selkeä vaaleanvioletti pääväri. Etu- ja keskisormeen halusin jotain rouhevaa, joten valitsin kultaisen ja vaaleanvioletin tekstuurilakan raidallisena versiona. Kultainen tekstuuri on luonnollisesti OPIn Honey Ryder, vaaleanvioletin Konadin hiekkalakan löysin CesarsShopin alelaarista. Ärsyttävän pitkulainen pullo tuossa Konadissa. En henkilökohtaisesti voi sietää yhtäkään lakkapulloa, joka ei mahdu Helmeriin. Paitsi jos joku haluaisi välttämättä kiikuttaa minulle Rouge Louboutinin lakkapullon (mieluiten tietysti 1800:lla Swarovskikristallilla koristeltuna erikoiskappaleena) olisin valmis myöntymään ja ottamaan tämän lakkapullon hellään huomaani (ja polvistumaan sen eteen aamuin illoin, mutta sehän nyt on itsestään selvää).

Tein tekstuurikynsiin raidat ranskisteipeillä ja lisäsin vielä nimettömään rivin supershinepalleroita Sanna Tara Nail Artista. Nämä palleroiset ovat upean kimaltelevia eivätkä sula HK Girlin vaikutuksestakaan lainkaan. En tiedä olenko toistanut itseäni jo uuvuksiin, mutta pidän enemmän tällaisista puolipalloista kuin strassileikatuista koristeista kynsillä, vaikka näitä onkin hankalampi löytää. Onneksi törmäsin näihin ihanuuksiin :).

Aluksi pidin näistä kynsistä paljonkin mutta hetken päästä kynnet tuntuivat aivan liian hemppiksiltä. Olisinpa edes tajunnut tehdä yhden kynnen mustaksi. Jotenkin vaan omaan tyyliini kolahtaa paremmin vähän kovempi, modernimpi ja rokahtavampi look, vaikka rakastankin ehdottomasti tuota Sugarplum Fairya tässäkin lakkauksessa. 

Entäs te siellä toisella puolella ruutua? Pidättekö itse hempeistä vai vähän kovemmista väreistä kynsillä?
On my nails: 
 • Color Club - Sugarplum Fairy 
 • Color Club - Sugar Rays 
 • OPI - Honey Ryder 
 • Konad - Pastel Violet 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


* * *     * * *     * * *     * * *

Do you ever get that feeling when you have almost all of the polishes is a certain collection that you simply need to get the rest, even if didn’t really fancy all of the polishes that much? Well, I do! I had to get Sugar Rays by Color Club to finish my Harlem Lights collection. I couldn’t live knowing that I was missing one, just one. Sugar Rays is a nude golden frost with pink shimmer. Really pretty when you think of it, but I just couldn’t see it on my short nails. Now it works perfect on my long nails. Go figure?

I also ordered the gorgeous holo glitter bomb Sugarplum Fairy by Color Club. It’s impossible to capture this in photos but try to use your imagination. I wanted something with texture on my fore and middle finger, so I went with Honey Ryder by OPI and Pastel Violet by Konad. I did the stripes using french mani tape. My ring finger was looking a bit boring so I added a row of supershine studs on it. I liked these nails in the beginning but after a while the mani looked way too cute and pastel for my taste. I like it rough, what can I say! Maybe I should just add an extra black nail on every mani?

See you soon,


Malle

16 comments:

 1. Huuuuh huuh :D kulta ja violetti nams :p käytit tässä mun lemppari Color Clubeja. Tykkäilen taas ja paljon ♡ mulla on nyt joulukausi ja tummat lakat mutta kyllä se tästä vaalenee kevättä kohti. Kunhan nyt ensin talvi eletään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että joku tykkää :). Ehkä nämä olisi miellyttäneet enemmän muakin keväällä. Nyt mulla on punaiset kynnet ja on kyllä niin jouluinen olo että!

   Delete
 2. Tosi hyvin kaikki mätsää toisiinsa :)
  Mä jään aina ihastelemaan näitä pitkiä kynsiä, kun niihin saa niin paljon tungettua kaikkea kivaa. Jotenkin salaa haaveilen superpitkistä kynsistä, mutta mun mielikuvitus ei riittäisi toteuttamaan kaikille kynsille hienoja ideoita kun lyhkäisillekin on vaikeaa. :D Tyydyn vain katselemaan ja nauttimaan muun muassa näistä sun taideteoksista <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla oli ihan sama fiilis ennen kuin laitoin nämä kynnet. Kuolasin aina esim. Black Salivan Viivin kynsitaidetta. Ihanaa kun saa väkertää näihin kaikkea ja vielä kivempaa saada jakaa nämä teidän kanssa. Kiitos taas kauniista sanoista Heidi <3

   Delete
 3. Ooh<3 Täydelliset värit! Mun mielestä nää on juuri hyvät näin, eikä mustaa olisi kyllä tarvittukaan. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani-kultainen :). Mä nyt oon aina tunkemassa mustaa kaikkeen!

   Delete
 4. Todella ihanat kynnet taas kerran! :) <3 Mulla itellä vaihtelee tosi paljon, että millaisia kynsiä tykkään pitää. Se on täysin riippuvainen päivästä, välillä ärsyttää liian hempeät ja välillä ahdistaa liian synkät, sitä ei oikeastaan tiedä ennen kuin on saanut lakat kynsille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nena Sofia! Mulla on toi sama syndrooma, ettei tiedä mitä mieltä on ennen kuin lakat on kynsillä :). Sama kyllä vaatteiden ja meikinkin kanssa. Onneksi nainen saa aina muuttaa mieltään...

   Delete
 5. Mää yleensä hempeilen. Joskus haluaa kuitenki jotain äksympääki kynsille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sehän se onkin parasta, kun voi mennä ihan fiiliksen mukaan ja asetonilla pääsee taas aina alkupisteeseen :)

   Delete
 6. Oi ku ihanat kynnet♥! ja mahtava väriyhdistelmä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tinkerbell :). Väriyhdistelmä oli kyllä kiva omasta mielestänikin.

   Delete
 7. Oiioi! <3 ihan mahtavat värit ja koristelut! Tuo Sugarplum Fairy on kyllä niin upea+

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Roosa :). Sugarplum Fairy on kyllä yksi kauneimpia lakkoja ikinä. Harmi vaan, ettei aurinko näyttäydy, kun kesällä ainakin Sultry Diva loisti kirkkaasti kuin aurinko :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)