Sunday, December 7, 2014

Puff, the magic dragon


Yllätin tässä eräänä päivänä itseni hyräilemästä lastenlaulua Puff lohikäärmeestä. Muistatteko sen? Se on yksi lapsuuteni lempilauluista enkä suostu edes pohtimaan siihen liitettyjä negatiivisia konnotaatioita. Minulle Puff on aina iloinen ja ikuinen lohikäärme! Lohikäärmeet lienevät pyörineet mielessäni myös vasta lukemani Risto Isomäen kirjan, Con Rit, takia. Siinä kuvataan kryptinen muinaiseläin, mahtava merikäärme, josta myös lohikäärmelegenda on saattanut saada alkunsa. Hyvä kirja näin sivumennen sanoen. Tämän luettuani piti kahlata kaikki Isomäet läpi.
Löysin Born PrettyStoresta joskus aikaa sitten ihania koko kynnen decaleja, joissa oli mustalla pohjalla itämaisia lohikäärmeitä. Nyt kaivoin ne esiin mutta nehän olivat liian lyhyitä näille metrikynsille! Onneksi tilanteen saattoi korjata mustalla lakalla. Tällä kertaa kynsillä ei siis tavallaan nähdäkään kynsilakkaa vaan pelkät decalit paljaalla kynnellä. Ainoastaan kynsien päiden paljaaksi jääneisiin kohtiin lisäsin Ginan mustaa lakkaa, että sain mustasta pohjasta koko kynnen kokoisen. Mustan lakan päälle töpöttelin vielä Zoyan Stormia, joka sopi täydellisesti koristamaan decaleja holoshimmerillään.
Olen aivan supertyytyväinen näihin kynsiin. En uskonut, että saan  decalit asettumaan kynnelle näin hyvin, koska rakennekynnen muoto on niin kupera. Yritin saada väistämättömät rypyt jäämään reunoille mustille alueille, jolloin pystyin häivyttämään rypyt kokonaan ”sulattamalla” decaliryppyä kevyesti kynsilakapoistoaineella samalla, kun putsasin ylijäämät kynsinauhoilta. Parasta näissä on ehkä se, että tajusin olla laittamatta alle valkoista lakkaa. Lohikäärme olisi toki tullut paremmin esiin, mutta samalla olisin menettänyt läpikuultavuuden, jonka geelikynnet tarjoavat. Tässä kuvia kynsistä valoa vasten. Mielestäni lohikäärme on niin voimakas aiheeltaan, ettei sen tarvitsekaan pompata silmille kynsiltä. Valoa vasten kuvion taas saa näkymään huomattavankin hyvin.

On my nails: 
 • Gina Tricot - Black 
 • Zoya - Storm 
 • Born Pretty Store - Dragon decals 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


* * *     * * *     * * *     * * *

I admit I got a bit stuck on the reptilian theme. This time I’m channeling my favourite song from childhood - Puff, the magic dragon. And don’t get me started on what it supposedly means. Don’t wanna hear it :). For me Puff is a sweet, lovely and eternal dragon and that’s that.

I found these dragon themed and black based whole nail decals from Born Pretty Store a while ago. They were just sitting in my drawer until now and as soon as I pulled them for the drawer I noticed they were too short for my nails. Luckily I could fix this with black polish. Today, can you believe it, I have no nail polish on my nails, just decals on a bare nail! I fixed the ends with black polish and dabbed a touch of Storm by Zoya everywhere to give the nails a little sparkle. I love that I didn’t use white polish on the base, although that would have made the dragon more prominent. This way you can see light through the nails and the dragon as you can see in the pics above. It looks quite good, doesn’t it?

See you soon,

Malle

20 comments:

 1. Ihan mielettömät! Taas kerran totetan että pitkissä kynsissä nämäkin pääsevät oikeuksiinsa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taina :). Alan vasta nyt sisäistää mitä näihin kannattaa tehdä ja mitä ei.

   Delete
 2. On kyllä ihan mahtavat! Ihan oikea päätös jättää valkoinen alta pois. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Belegwen! Pidän kyllä tosi paljon tuosta läpinäkyvyyden ulottuvuudesta itsekin :)

   Delete
 3. Oih! Tykkään jälleen, onko se nyt mikään ihme? :D
  Varsinki tuo läpikuultavuus iskee eli onneksi jätit valkoisen pois. :) <3

  ReplyDelete
 4. Oijoi upeat! Itku, mäkin haluan tämmöset decalit :o Ne sun käärmedecalitkin, niitä olin aiemmin kuolannut Cesarssista mutten silloin hommannut kun ei ollut muuta tilattavaa, damn it, olisi kyllä pitänyt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nena Sofia :). Ne käärmedecalit on nyt niin edullisia, että kannattaa käydä nappaamassa. Ne tulee kuitenkin kotiin euron postareilla.

   Delete
 5. o.O Mie oon ihan sanaton täällä o.O
  Ei pysty kuin tuijottamaan näitä kynsiä ja huokaileen ihastuksesta (ja ehkä vähän myös kateudesta). Siis niin UPEAT kynnet ettei mitään järkeä! Voisin tähän vain laittaa pelkkiä sydämiä kommentiksi, nyt ei ole oikein sanoja millä voisin hehkuttaa näitä muuten. Käääk, en saa silmiäni irti kynsistä!
  Ps. Onneksi nyt on taas tekstiä suomeksi ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kääks, mä ihan punastuin täällä :). Kiitos kehuista Nanne! Mä kyllä tykkään näistä myös tosi paljon. Pitää yrittää metsästää lisää tällaisia koko kynnen decaleja.

   Delete
 6. Siis vau vau vau, miten hienot! Aivan sairaan upeat! :) Täytyykin muuten metsästää tuo Isomäki jostain, oon aiemmat lukenut ja tykännyt kovasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Helmi :). Con Rit oli kyllä ehdottomasti Isomäen parhaimmistoa.

   Delete
 7. Oho, oon missannut nämä kynnet kokonaan. Pakko kyllä matkia näitä jossain välissä. Mulla on nääs myös samanlaisia siirtokuvia mutta muistaakseni eri värisiniä. Hihii, sun pitää tehdä lisää matelija-aiheisia kynsiä, kun ne on aina niin hienoja. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Yue :). Näitä pitää kyllä tehdä lisää, koskane tuntuu itsestäkin enemmän omilta kuin mitkään hemppikset!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)