Tuesday, December 9, 2014

White snow hits the black pavement... and melts away


Ankealta kyllä näyttää, kun ulos tiirailee. Ei paljon tekisi mieli työntää nenää ulko-oven kylmemmälle puolelle. Eilen oli niin pimeää ja hyytävän sateista koko päivän, että ulkona liikkuminen oli suorastaan vaarallista ja useita ihmisiä jäikin auton alle. Kirjoitan tätä klo11 aamupäivällä kaikki mahdolliset valonlähteet aurinkoa lukuunottamatta valaisemassa askarettani. Eipä taideta saada valkoista joulua tänä vuonna ainakaan Etelä-Suomeen.

En jaksa tämän enempää synkistellä lumenpuutteella! Eipähän tarvitse tehdä lumitöitä eikä etsiä autoa lumikasan alta. Pollyannamainen hymy huulillani jatkan siis kynsien väkertelyä. Heti keksittyäni, ettei kynsissäni ole vapaan kasvun rajaa jouduin hankkimaa Color Clubin Made in New York -sarjan jellyshimmerit itselleni. Sinertävä Concrete Jungle on niistä peittävin ja halusin kokeilla sitä lumihiutalekynsien tekoon. Etu- ja keskisormi saivat siis sinertävän shimmerin päälleen. Peukaloon ja pikkurilliin halusin saada mustaa talvitaivasta ja tehtävän hoiti mallikkaasti Zoyan Storm, joka on tämän hetken suosikkimustani.
Kuten niin usein nykyään, tartuin taas pöydällä laatikoitumistaan odottaneeseen ja postista vasta saapuneeseen lakkaan, joka oli tällä kertaa Models Ownin Obsidian. Yritin selittää itselleni, etten tarvitse Essien Belugariaa, koska sen levittäminen näihin kotkankynsiin olisi aikalailla itsetuhoista tai ainakin avioliittoja hajottavaa käytöstä. Joku päätyisi ensiapupolille ennemmin tai myöhemmin, joten hankin Obsidianin tavallaan korvaamaan pettymystäni :). Lakka on kaunis crelly, joka on täynnä uskomattoman kimaltelevia hologlittereitä. Obsidian kuivuu mataksi mutta heti saatuaan päällyslakan niskaansa se alkoi kimmeltää kuin tähtitaivas konsanaan.
Lakkasin Obsidianilla siis nimettömän ja päälle levitin vielä glitterinhimoissani Essencen upean glitterin Bella. Uskokaa huviksenne, mutta pariskunta Bella ja Edward  Twins Reloaded -kokoelmasta ovat Essencen kauneimmat lakat. En ole eläessäni nähnyt yhtä loistavaa glitteriä kuin Bella. Lakassa on kirkkaalla pohjalla mustia pieniä neliöglittereitä sekä mustaa ja holoa mikroglitteriä. Edward puolestaan on maailman kaunein talvion (periwinkle) sininen creme. Pelkäsin lakan loppuvan (vaikka olen tuskin koskenut pulloon), joten kotiutin myös vastaavan Rimmelin Fancy a Dip? -lakan, kun pongasin sen alelaarista. Onko teillä koskaan vastaavaa ongelmaa kynsilakkojen tai muiden asioiden suhteen? Jätättekö maailman kauneimman kynsilakan laatikkoon käyttämättömänä, koska pelkäätte sen loppuvan? Estääkö kenkien kulumisen tai likaantumisen pelko teitä ulkoiluttamasta kauneinta kenkäparianne? Päädyttekö ihailemaan rakasta merkkilaukkuanne vain kaukaa, koska sen nahkapinta saattaisi naarmuuntua käytössä? Oletteko siis täysin kajahtaneita (kuten minä)?
No mutta, nyt eksyttiin taas aiheesta! Bella pääsi siis nimettömään mutta myös etu- ja keskisormeen. Siis ei koko sormiin vaan kynsiin. Kysehän on kuitenkin kynsilakasta eikä suinkaan kynsinauhalakasta tai rystyslakasta. Joskus olen erehtynyt luulemaan lakkaa kämmenlakaksi hersitäessäni kesken lakkauksen nyrkkiä tärisevälle kädelleni tms., mutta pääpiirteissään pyrin pitämään lakan siis kynsillä, piste. Tässä vaiheessa ihastelin aikaansaannostani ja lähetin innoissani instagramiin videonkin näiden upeasta kimalluksesta. Esim. Stormin holokimallusta on mahdoton saada kuviin, mutta videolle onnistuin sen vangitsemaan, huh!
Born Pterry Storen lumihiutalelaatta kotiutui juuri sopivasti näitä kynsiä varten. Testasin samalla CesarsShopin uutta kaksipäistä löllöstämpperiä ja sehän toimi kuin unelma. Parasta leimasimessa on se, että siinä on myös pieni löllöpää, jolla sain helposti lumihiutaleet kohdistettua kynsille. Leimailin täysin summittaisesti mustalla ja valkoisella Konadin leimauslakalla sekä Color Clubin Halo Hues -kokoelman lakoilla Harp on It, Beyond ja Over the Moon.

Lumihiutaleiden keskelle lisäsin vielä Sanna Tara Nail Artista ostamiani hopeisia supershine strasseja. Tällä kertaa halusin testata saisinko strassien ab-kimalteen säilymään sulamatta. Tilasin Kosmetik4Lessiltä varmaan kaikki mahdolliset Essencen top coatit testiin ja ensimmäisenä testasin strassien päälle Gel Look Plumping Top Coatia. Hähää, ei sulamista! Päällyslakan sanotaan sopivan nimenomaan tasoittamaan kynsikoristeita ja kuivuvan nopeasti. Varsinainen pikakuivattaja tämä ei ole, joten varmuuden maksimoimiseksi laitoin vielä tämän päälle kerroksen pikakuivattajaa. Sain juuri postista Poshén pikakuivattaja, joten testasin sitä muutamalle kynnelle ja muille vanhaa kunnon HK Girliä. Molemmat kuivuivat nopeasti ja antoivat kauniin kiiltävän pinnan. Eikä kumpikaan onnistunut sulattamaan strassien pintaa enää Essencen top coatin läpi. Pitää vielä testata samaa kuviota kunnon strassikasojen kanssa mutta hyvältä vaikuttaa!
Itse tykästyin näihin kynsiin niin, että osallistuin niillä jopa Frank and Shine Designsin joulukynsikilpailuun. Tilasin sieltä frankeneita varten glittereitä ja muuta sälää ja huomasin samalla kilpailun, jossa voi voittaa 100 dollarilla glittereitä. Pakkohan siihen oli osallistua :). Muistakaahan tekin vielä osallistua Bunnytailnailsin Jouluarvontaan ennen sunnuntaita 14.12.!
On my nails: 
 • Color Club - Concrete Jungle 
 • Zoya - Storm 
 • Models Own - Obsidian 
 • Essence - Bella 
 • Color Club - Beyond 
 • Color Club - Harp on It 
 • Color Club - Over the Moon 
 • Essence - Gel Look Plumping Top Coat 
 • Poshé - Fast Drying Top Coat 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


* * *     * * *     * * *     * * *   

Usually, by this time of year there is a beautiful cover of snow on the ground in Finland. Not this year though! It’s cold and dark and rainy, but not cold enough for the water to turn into snow. I guess we’ll have a black Christmas this year. Way to go, global warming!

I needed my nails to reflect the darkness but in a pretty way. So I used two coats of the blue toned jelly shimmer Concrete Jungle from Color Clubs Made in New York on my fore and middle finger. On my thumb and pinky I chose Storm by Zoya, which is the most beautiful micro holo glitter black you can find. I tried to capture the beauty in the pics but you really need to  see this in motion. I down loaded a video of the nails to my instagram account, so you can check out the shine there. On my ring finger I chose Obsidian by Models Own. It’s a black crelly loaded with holo glitters. It dries matte but the shine comes out immediately after adding the top coat. I added another holo glitter, Bella by Essence on to of the Concrete Jungle and Obsidian. Bella is the prettiest holo glitter on clear base. It has small black square glitters and also black and holo micro glitter in it. The sparkle in unbelievable!

I needed something to reflect to snowy coldness of this season, or rather it’s the lack of snow but freezing cold. So I stamped random snowflakes from a plate by Born Pretty Store using Konad Black and White and also Color Clubs Halo Hues Beyond, Harp on It and Over the Moon. The emphasize the snowflakes I added some supershine rhinestones in the middle of each flake. I have been trying to solve the problem of melting rhinestones (when you use HK Girl top coat on them). This time I added a coat of Gel Look Plumping Top Coat by Essence before the fast drying top coat (I tried both Poshé and HK Girl) and there was no visible melting! I have to try this on a cluster of rhinestones to see the effect more prominently, but it looks good so far. I liked these nails enough to use them in a competition by Frank and Shine Designs.

See you soon,


Malle

10 comments:

 1. Upea lakkaus! T: aika lailla yhtä kajahtanut immeinen

  ReplyDelete
 2. Taas kerran tosi upeet kynnet!♥

  ReplyDelete
 3. Ihan rehellisesti itkettää kun on niin kauniit kynnet! Silmät kostui näitä katsellessa. Oon siis virallisesti kateellinen :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, kiitos, kiitos Nena Sofia :) <3

   Delete
 4. Sun tekemät kynnet vetää kyllä aivan sanattomaksi<3 En vaan osaa sanoa mitään, koska ne on niin täydellisiä. Ihania värejä, glittereitä, kuvioita<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, ei saa olla noin kultainen Fani <3. Minä tässä menen sanattomaksi :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)