Thursday, January 1, 2015

Mani of the month - December 2014


Sinne se sitten meni, viime vuosi nimittäin. Paljon ehti taas vuoden aikana tapahtua niin hyvässä kuin vähemmän hyvässäkin. Viime vuosi oli raskas ja tuntui yhtäaikaa lyhyeltä sekä ikuisuuden kestävältä. Toivoisin, että tämän vuoden lopussa voisin sanoa eläneeni taas yhden vuoden, en niinkään selvinneeni taas yhdestä vuodesta. Selviäminen on sinänsä mukava asia näin jälkikäteen ajatellen, mutta loputtomasti ei kukaan jaksa juosta henkensä edestä vain pysyäkseen paikoillaan. Vaikka sitähän se elämä on tavallaan aina, mittasuhteet vain muuttuvat. Koko evoluutio on vain ja ainoastaan lajien, populaatioiden ja yksilöiden maraton, jonka tarkoituksena ei ole suinkaan kehittyä johonkin suuntaan, vaan yksinkertaisesti pysyä paikoillaan. Valitettavasti emme elä missään mittasuhteessa ajatellen tyhjiössä, joten olosuhteiden muuttuessa meidänkin on muututtava, jotta voisimme pyrkiä säilymään mahdollisimman muuttumattomina. Tämä on ehkä kaunein ja hirvittävin elämän paradoksi!

Sen myötä voimmekin erittäin kehnoa ja haurasta aasinsiltaa pitkin siirtyä kauneimpiin ja hirvittävimpiin kynsiin, joita onnistuin tuottamaan eetteriin viime vuoden viimeisen kuukauden aikana. Omat suosikkini ovat numerot 3, 7 sekä 14. Joulublingikynsien koristeiden poistaminen geelikynsiltä ei tosin ollut herkkähermoisen puuhaa. Miksi, oi miksi kukaan ei keksi kynsilakanpoistoainetta, joka poistaisi kaikenkarvaiset glitterit ja muut härpäkkeet kynsiltä alta aikayksikön ilman muhitteluja ja jota voisi käyttää myös geelikynsillä ilman kynnenreunojen vähittäistä sulamisefektiä. Vähiten kynsistä miellyttävät näin jälkikäteen analysoiden 2, 6 ja 12. Ei niistä sinänsä mitään vikoja puutu, mutta ne eivät jotenkin tunnu omiltani yhtä paljon kuin muut.


Löytyykö teiltä suosikkeja tai inhokkeja? Kertokaan nyt ihmeessä mistä ette tykkää, koska se kiinnostaa ihan yhtä paljon kuin se mistä tykkäätte :).


* * *     * * *     * * *     * * *
Well, that was it for last year! Hopefully this one will be a bit better. I’m quite tired of running for my life just to stay where I am. I guess that’s what life is always about and the scale of things is really the only thing that changes. So, maybe I simply need and want a smaller scale.

I made a promise not to buy any nail polishes for the month of January. Last year I think I was trying to compensate all the bad things happening with buying new polishes. It made me feel better and there’s really nothing wrong with that… as long as I know when to but a stop to it. And that moment has finally arrived. I tried to make an easy landing by purchasing over 20 nail polishes by Essence yesterday. Call me crazy, please! You can take a look at my shopaholic purchases from yesterdays post.

I  hope this year brings good things to all of you, and maybe to me as well. Here’s a collage of last month manis for you to pick your favorites and the not so favorite ones. I personally am quite fond of manis number 3, 7 and 14. I’m however not really feeling it when it comes to manis number 2, 6 and 12. Their nice, just not really my style.

See you soon,

Malle

10 comments:

 1. Tykkään 3, 4 ja 13. Kaikki muu menee sivuluisussa... :D

  ReplyDelete
 2. 5,6,13 ja 16 iskee jotenki muhun��
  Kaikki on kyllä ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis :). 16 on kyllä aikas ihana mutta en voi ottaa siitä paljoa gredittejä, kun matkin ideat muilta. Toteutus on toki ihan omin pikku kätösin tehty :).

   Delete
 3. Mulla taitaa olla talviset fiilikset, koska silmiin osuivat ekana kynnet 5 ja 16 :). Uskomatonta, että olet tehnyt näin monet huikean hienot kynnet yhden kuukauden aikana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huitalekynnet on mustakin vaan niin ihania. Pitäiskö tehdä neonvärisenä? Mulla on tässä kuukauden kollaasissa joku ihme morkkis- ja itsesäälivaihe, kun tuntuu, että eipä nuo nyt niin kaksisia ole muiden teiteiluihin verrattuna. Ei tietenkään pitäisi koskaan verrata mutta sehän onkin vallan helppoa :).

   Delete
  2. Neonlumihiutaleet kuulostaa hyvältä, eli vastaan kyllä, sellaiset pitäis tehdä :).

   Tuo ilmiö, jossa muiden lakkaukset näyttävät paremmilta kuin omat, on tullut tutuksi. Omia kynsiään kai katsoo kriittisemmin kuin toisten.

   Mä en vaan tajuu miten tuosta vaikuttavasta kynsitaiteen kollaasista voi ajatella ettei se niin kaksinen olisi, kun sehän on tajuttoman hieno ja kynnet taitavasti tehtyjä!

   Delete
  3. Nyt mä kyllä ihan punastun, Tintti :). Kiitos kauniista sanoista! Se on kyllä niin totta, että omat kynnet ja kuvat on kamalan tarkan syynin alla. Mä en ikinä huomaa, kun joku mainitsee häpeissään, että kynsikuvassa on joku virhe. Itsekritiikki on syvältä :). Mutta ne neonlumihiutaleet pitää kyllä vielä tehdä!

   Delete
 4. Ahh, 3, 5, 14 on kyllä sulaa rakkautta kynsien muodossa<3 Ykköskynnet on kauniit, muttei niin upeat kun kaikki muut, koska jotenkaan ne ei vaikuta sun tyylisiltä, vaan niistä puuttuu se jokin... Muiden tekemänä nekin olisi upeat, mutta kun sulta odottaa jo jumalallisia kynsiä, niin tuntuu, ettei ne ehkä niin selkeästi kuulu joukkoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt mä menin kyllä ehkä jo melkein sanattomaksi! Vai, että oikein jumalallisia kynsiä? Ei yhtään paineita?! Kiitos rehellisestä kommentista rakas Nena Sofia <3. Kuun alussa olin aivan täpinöissäni noista ekoista kynsistä mutta näin jälkikäteen katsoen ei ne nyt niin hehkeät sitten olleetkaan :). Niin se mieli muuttuu.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)