Wednesday, January 28, 2015

piCture pOlish - macro swatch collage part II


CesarsShopiin saapui kynsilakkaharakan unelmalähetys Australiasta. Uusia Picture Polishin sävyjä tuli valikoimaan taas huimat 20, joista tässä esittelen makrokuvatuksia 14 osalta. 

Yksi uutukainen on myös Picture Polishin Revolution, joka on erikoislakka glitterien alle ja folioiden päälle! Revolution ei ole peel off eikä se ole liimapohjainen, vaan sen tarkoituksena on auttaa glitterien poistossa yhdessä tavallisen kynsilakanpoistoaineen kanssa. Toinen käyttötapa tälle lakalle on folioiden päällyslakkana, jolloin folion ei pitäisi ruttaantua kuten sillä niin monesti on tapana. Pikatestasin tätä ylimääräisten foliodecalien päällä, niiden ollessa vielä kiinni muovialustassa ja ainakin HK Girliin verrattuna ero oli päivänselvä. HK Girl ruttasi folion kamalan näköiseksi mutta Revolution piti folion pinnan täysin siloisena. Katsotaan tilannetta tarkemmin kun saan foliot kynsille asti!

Revolutionia lakataan kaksi ohutta kerrosta glitterlakan alle (molempien kerrosten annetaan kuivua kunnolla mikä ei ole ongelma, koska lakka kuivuu todella nopeasti peel offeihin verrattuna) ja kynsilakan poisto tapahtuu asettamalla kynnelle kynsilakanpoistoaineeseen kasteltu puhdistuslappu 15 sekunnin ajaksi ennen lakan pyyhkimistä. Kun kynsilakanpoistoaine pääsee kontaktiin Revolutionin kanssa, se liukastaa kynnen pinnan ja glitterlakka irtoaa tavallista helpommin kynneltä ilman pitkää muhittelua. Lakka on erittäin ohutta ja vetistä, joten sitä kannattaa levittää kynnelle todella ohuelti, ettei se valahda kynsinauhoille. Laitoin Revolutionin testiin menemällä heti saunaan ja hiustenpesulle. Peel offithan ottaisivat tästä sen verran nokkiinsa, että lakka alkaisi ensin irrota kärjestä ja viimeistään seuraavana päivänä koko kynsi lähtisi irti esim. kaupan kassajonossa. Revolution kesti saunomiset irtoamatta.Lakkasin molempien käsien kynnet ensin Revolutionilla (kaksi kerrosta) ja päälle levitin kaksi kerrosta Mavalan Metallic Blueta. Toisen käden kynsille laitoin glitteriksi Mavalan Magic Saphiria (2x) ja toiselle Dependin 4025:sta (2x), joka on todella tujua glitteriä. Kuvat otettu saunomisen jälkeen.

Seuraavana päivänä poistin kynsilakat (kaksi värilakkakerrosta ja kaksi glitterkerrosta) edellämainitulla tavalla ja kiroilujen määrä oli... yllättävää kyllä nolla! Käytin lakkojen poistossa CesarsShopilta testiin saamiani nukkaamattomia puhdistuslappuja, joiden takapuoli on muovitettu (sormet/kynnet ovat suojassa asetonilta) ja joissa on nerokas "pidike" (helpottaa hankaamista). Itselläni kuluu pumpulisia puhdistuslappuja glitterlakkojen kanssa yleensä vähintään kymmenen kappaletta, koska laput repeilevät ja jäävät kiinni kynsiin. Näitä lappuja et saa rikki vaikka yrität evätkä ne tartu kynsiin. Olin hyvin skeptinen koko idean suhteen mutta yhdessä Revolutionin kanssa nämä toimivat niin hyvin, että sain lakat pois kynsiltä yhdellä lapulla per käsi! En joutunut lisäämään kynsilakanpoistoainetta jatkuvasti flippaan, mikä myös säästää kuluja pitkän päälle. 

Revolution toimi kuten luvattu eli reagoidessaan kynsilakanpoistoaineen kanssa se muodosti liukkaan pinnan glitterin ja kynnen väliin ja glitterlakka lähti huomattavasti innokkaammin irti kynsiltä kuin tavallisesti. Voin ehdottomasti suositella molempia. Puhdistuslaput ovat kalliimpia kuin tavalliset pumpulilaput mutta niitä kuluu todellakin vain 1-2 kerrallaan. Jos haluat säästää hermoja glitterlakkojen poiston yhteydessä muttet halua käyttää peel offia, niin tässä on yksi erittäin varteenotettava yhdistelmä. Revolutionin hinta ei muodostune kynnyskysymykseksi, koska tuote on vetisen koostumuksensa ansiosta todella riittoisaa. Omasta pullostani ei ole vajunut vielä yhtään. 

*   *   *   *   *

Nyt varsinaiseen asiaan eli niihin makrokuviin. Halusin saada kuviin enemmän ulottuvuutta, joten kuvasin tikut kahdelta eri etäisyydeltä ja lisäsin kollaasiin Picture Polishin virallisen pullo/swatchkuvan, joiden kuvauksesta vastaa Lacquertude-blogin Kate. Jatketaan samalla kaavalla kuin ensimmäiselläkin kertaa eli kategoriat ovat: oudot, cremet (sis. myös kevyet shimmerit), mikroholot (holopartikkelit erittäin pieniä ja holo usein lineaarinen), hippuholot (holopartikkelit isompia ja määrä vaihtelee, holo usein hajanainen), glitterhiput (bijouholoefektin lisäksi mukana pieniä määriä pienehköjä heksoja) ja glitterpommit. 


OUTOLINTU (1)


Peacock: Violetilla jellypohjalla sinivioletteja ja tummanvihreitä glitterhippuja. Uniikki!Kategoria 1 - CREMET (2)


Jade: Jadenvihreä creme runsaalla mutta kevyellä kultaisella shimmerillä.


Voodoo: Tummanruskeaan taittava tummanvioletti crelly runsaalla punaisella shimmerillä.
Demeterin kaltainen mutta sävy enemmän tummanpunainen ja flakiehippuset puuttuvat.Kategoria 2 - MIKROHOLOT (3)


Pirouette: Lämmin antiikinroosa lineaariholo. Holopartikkelit taittavat sävyä kultaan
ja liilaan. Gracea pinkimpi ja holopartikkelit pienempiä.
Paljon holoshimmeriä.


Scarlett: Viiniin taittava punainen kevyellä holoshimmerillä. Holopartikkelit taittavat
sävyä liilaan ja kultaan. Vaikea valokuvattava, kuvissa kylmänliila shimmer tulee
voimakkaasti esiin. Sävyltään lakka on askel O’Harasta Parisiin päin.
Paljon holoshimmeriä.


Hussy: Violetti suhteellisen voimakkaalla holoshimmerillä (ei kuitenkaan aivan
lineaarinen holoefekti). Pandoran mikroshimmersisko. Muistuttaa paljon A-Englandin
Crown of Thistlesiä. Paljon holoshimmeriä.Kategoria 3 - HIPPUHOLOT (6)


Bridget: Kirkkaan punainen hajanainen holo, joka taittaa voimakkaasti kultaan ja hieman
pinkkiin. O’Haraa voimakkaampi holoefekti, runsaampi shimmer ja taitto kultaan.


Electric dream: Fuksian sävyinen pinkki kylmään taittavilla holoflakiehipuilla ja lämpimään
taittavalla kulatisella shimmerillä. Periaatteessa Sizzle kultaisella shimmerillä.

 
Shy violet: Koostumukseltaan ohut jellymäinen violetti hopeaan taittavilla
holoflakiehipuilla. Sopisi erinomaisesti esim. lead light -leimaamiseen. Uniikki!


Lizzie: Vaalea kylmänliila lineaariholo. Voimakas holoefekti vaikka partikkelit
suhteellisen isoja. Tavallaan Eerien ja Gracen välimuoto.


Eyre: Frost/foil-tyylinen (ei jää siveltimenvetoja näkyviin) metallinen kylmänsininen pohja,
jossa todella runsaasti suurikokoisia holopartikkeleita. Holoefekti voimakas
ja melkein lineaarinen. Uniikki!

Darcy: Musta ja hyvin peittävä suhteellisen voimakkaalla holoefektillä. Runsaasti melko
suurta holoflakiehippusta. Muistuttaa paljon Zoyan Stormia mutta on
huomattavasti peittävämpää.Kategoria 4 - GLITTERHIPUT (1)


Ultra violence: Violetti frost-tyyppinen shimmerpohja, jossa kupariin taittavia
holoheksoja ja holoflakiepartikkeleita. Uniikki!Kategoria 5 - GLITTERPOMMIT (1)


Glitter ball: Kirkkaalla pohjalla hopeisia holoheksoja ja holoflakiehippusia.
Muistuttaa OPIn Snowflakes in the Airia sekä In True Stefani Fashionia
ja onkin oikeastaan näiden välimuoto.


Näistä uutukaisista tähän kotiin muuttaa ainakin Eyre, joka on aivan käsittämättömän kaunis. Darcykin himottaisi kyllä kovasti peittävyytensä takia mutta taidan tyytyä Zoyan Stormiin alustettuna mustalla lakalla, koska se jo löytyy laatikosta. Ultra violence ja Electric dream sekä tietysti Peacock kiinnostavat myös mutta kaikkea ei voi saada. Uudet erän cremeistä kiinnostavimpia olivat Mad Magenta, Totes (hunajamelonin värinen) sekä Sky (upea baby blue). Myös Candy on karkkivärissään uskomattoman kaunis!

Mikä teihin vetosi tällä kertaa? Katsokaahan muuten myös Instagramin puolella, koska sieltä löytyy muutamia vertailutikkukuvia näistäkin PP:n lakoista.
25 comments:

 1. Peacock ja Jade näyttää niin hyviltä! Eikä Bridget tai Electric dreamikään ollenkaan pahoilta näytä :)
  Kiitos sulle näistä kuvista ja oli tosi hyvä lisä nuo pullokuvat näihin macrojen yhteyteen! :) Peukku sille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on niin ihania kaikki! Olepa hyvä kuvista, näitä on ilo kuvata :).

   Delete
 2. Mä en ketä näitä kuvia ♥_♥ Toi Revolution on kyl pakko hankkia, jos se ei kerran pilaa folioita! Tosi ärsyttävää, ku foliot kurtistuu ja niistä väri muuttuu päällilakan takia :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Revolution vaikuttaisi toimivan folioilla kyllä hyvin ja ainakin on monipuolinen, kun käy myös aluslakaksi :).

   Delete
 3. Kiinnostaisi kuulla Revolutionista folioiden kanssa :) olet kyllä jaksellut taas kuvata, suurkiitokset :) tuntuu että noita Pictureita vaan menee koko ajan enemmän ja enemmän himotuslistalle!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teen testin tuolla Revolutionilla folioiden kanssa joku pv. Muistaakseni Polishaholicin RiaG kehui tätä folioiden päällä myös. PP:t hankalia, kun ne aiheuttaa himotusta... ja FUNit myös :).

   Delete
  2. FUN on paha! Ei ollut varaa ennakkotilata mitään. Katson tulisko valikoimaan se mitä halusin, toivottavasti :)

   Delete
 4. Darcy ja Eyre, Darcy ja Eyre!! Tietty folio höppänälle sitä taikalakkaa! Oonki ihmetelly missä luuraat mut selkis jo, upee työ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt olet kyllä tehnyt hyvät valinnat :). Hengissä ollaan vielä täällä suunnassa ja revitään kynsinauhoja, argh!

   Delete
 5. Vautsi! Darcy, Jade ja Eyre<3 Ja tuo Revolutionkin pitäisi ostaa testiin, kuulostaa aika ihanalta kaverilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Revolution oli kyllä positiivinen yllätys :).

   Delete
 6. Pitäis kyllä käydä hipeltämässä pulloja livenä, etenkin punaiset kiinnostaa. Pakko nyt kyllä moittia noita virallisia pullokuvia, niissä on useimmissa sävyt ihan päin helvettiä. Miksei ne käytä pp:llä parempia swatcheja kun niitä on olemassa pilvin pimein? Ja haluan Glitter Ballin, nih.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa Sissi, että joku uskaltaa vihdoin sanoa sen ääneen! Monesti mietin, että olenko katsonut sävyn näin päin honkia ja pakko ollut myöntää, etten voi hyvällä omallatunnolla vääntää sävyä pullokuvan mukaiseksi, koska se ei ole totta. Ainoa syy minkä keksin on se, että Australiassa valo on niin erilainen kuin täällä Suomessa ja se saattaa vaikuttaa kynsilakan sävyn kokemiseen verkkokalvo-aivokuori-akselilla :).

   Delete
  2. Onneksi meillä on google käytettävissä mutta muutenkaan en tykkää ko. bloggaajan muovisen näköisistä kynsikuvista. Jos joku alkaa vihata mua tämän takia niin ehkä kestän sen:)

   Delete
 7. Näistä muutaman jo omistanki tai siis ainakin 4. :) Nyt haluaisin ehdottomasti Glitter Ballin, Peacokin ja Shy Violetin<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ole näistä vielä yhtään, yhyyy! Onneksi tammikuu loppuu huomenna :).

   Delete
 8. Olipas ihania lakkoja.... syvä huokaus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mieti olinko täällä päässä ihan innoissani, kun kuvasin näitä ihanuuksia. Vielä, kun ne maagisesti löytäisivät tiensä Helmeriin :).

   Delete
 9. Ihania! *huok* Mitenkäs tipaton sujui ja räjähtääkö pankkitili huomenna? ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sujuihan se, kun oli pakko sujua! Nyt tulee ehkä muutama pakkohankinta ja sitten pikaisesti taas kukkaron nyörit kiinni, kun auton huolto söi nelinumeroisen loven tililtä. Ei auta itku, kynsilakalla kun ei oikein pääse kuitenkaan töihin eikä kauppaan :).

   Delete
 10. Mulla kiinnostaisi tietää, toimiiko tuo Revolution myös geelien kanssa samalla tavalla? Kaikki peel offit vissiin ei ainakaan toimi, joten mitenköhän toi?
  Aivan ihania kuvia taas, kiitos niistä. Electric dream alkoi himottamaan.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä kysymys ja tässäpä tulee vastaus: toimii geelien kanssa! Laitoin kaksi kerrosta tekstuurilakan alle ja tekstuuri lähti nätisti liukumalla pois. Tämä on itselläni ainakin aivan must geelien kanssa!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)