Thursday, January 22, 2015

Starry nights of noir Moscow


Jumahdan näköjään tiettyihin lakkamerkkeihin tai -koostumuksiin melko helposti. Laatikossa ylhäisessä yksinäisyydessään yli 6kk lojuneet Pixie Dustit on kaivettu pölyyntymästä ja tässä tulee jo kolmas Zoya putkeen (ehkä yritän myös epätoivoisesti maanitella NailsAven Pixie Dust -tilausta saapuvaksi). Ihastuin Barin ja Cosmon koostumukseen niin paljon, että nappasin heti testiin kolmannen Pixie Dustin, tällä kertaa Noirin
Cosmon poisto kävi ylen näppärästi alla olevan peel offin ansiosta. OPIn peel off näyttäisi toimivan todella hyvin, eikä se aiheuttanut lakkausten repsahtelua kärjestä, kuten monet peel offit ainakin itselläni tekevät. Unohdin tällä kertaa laittaa alle peel offin, joten olin hieman kauhuissani lakkoja poistaessani, mutta Noir lähti näppärästi Sephoran glitterien poistoon tarkoitetulla lakanpoistoaineella. Tökkäsin sormen purkkiin ja hinutin kynttä purkissa olevaa karheaa sientä vasten. Glitterit olivat tiessään 30 sekunnissa! Harmi, ettei tätä tököttiä saa Suomesta. Todella hyvä idea kertoa jostain toimivasta jutusta mitä ei saa mistään, eikö? Vähän sama kuin kehua loppuunmyyty lakka maasta taivaaseen...

Mutta nyt hairahduttiin itse lakkauksista lakanpoistoasioihin. Noirin värimaailmasta kaivoin mukaan lakkaukseen Lumenen Starry Nightsin ja Picture Polishin Moscown. Nimettömiä lukuunottamatta (näihin kaksi kerrosta Noiria) lakkasin vasemman käden kynnet Lumenella ja oikean käden kynnet PP:llä. Aluslakkoina käytin Essien Millionails Treatmentiä sekä Essencen Anti Split aluslakkaa. Lumenen lakan sudissa on joku vika omassa yksilössäni (harjakset ovat eripituisia) ja sillä lakkaaminen oli todella haastavaa mutta muuten lakka levittyi oikein mukavasti kahdella kerroksella. Vika lienee minussa, mutta jostain syystä saan Lumenen lakat usein kuplimaan kynsilläni. Ehkä laitan liian paksuja kerroksia lakkaa tms, mutta vika onneksi korjaantuu aina päällyslakalla. 
Picture Polishin Moscow oli mannaa suoraan taivaasta Lumeneen verrattuna. Lakan suti on täydellinen ja sen pigmenttisyys on jotain aivan käsittämätöntä. Yksi kerros tätä lineaariholoa olisi riittänyt kynsille, mutta laitoin kaksi koska (kuka tietää?). Yleisesti ottaen en juurikaan ole huomannut suuria eroja halpislakkojen ja arvokkaampien indielakkojen laadussa mutta Picture Polish muodostaa kyllä poikkeuksen tähän sääntöön. Annan näille lakoille anteeksi kaiken hypetyksen ja liityn innolla joukkoon innostamaan ihmisiä hankkimaan tätä aussilaatua. Näillä lakkaa ihan vaan lakkaamisen ilosta :). Pikkulinnut ovat lauleskelleet, että Cesarsille olisi tulossa täydennystä PP-valikoimaan jo ensi viikolla.

Nyt siis oltiin tilanteessa, jossa molempien käsien kynnet oli lakattu samansävyisillä mutta erilaisilla lakoilla. Pikakuivattajan jälkeen löin kynsille vinyylit ja lakkasin jokaisen kynnen (paitsi nimetön) keskelle raidan sillä lakalla mitä olin käyttänyt toisen käden kynsien lakkaamiseen. Enkös ollutkin vain vallan kekseliäs? En rehellisesti osaa sanoa pidänkö enemmän lineaariholosta (Moscow) koko kynnellä vain vain raitana keskellä kynttä. Holo on niin voimakas, että se näkyy mainiosti myös raidassa ja tuo uuden ulottuvuuden kynsiin. 
Laitoin vielä kynsiin Sanna Tara Nail Artista saamani ihanat pallerot, tällä kertaa fuksiansävyisenä. Nämä pallerot ovat aivan parhaita! Ainoa miinuspuoli on se, että ne ovat pienestä halkaisijastaan huolimatta yllättävän korkeita mutta yksikään ei ole koskaan käytössä irronnut, joten eivät nämä menoa haittaa. Näiden värit ovat uskomattoman kauniita ja kimallus säilyy kirkkaana myös päällyslakan lisäämisen jälkeen. Käytän edelleen yhdistelmää Essence Gel Look Plumping Top Coat + Poshé kynsikoristeiden päällä, koska se näyttää säilyttävän strassien ja helmien pinnan sulamattomana. Pitää vielä kokeilla tätä yhdistelmää värillisten kaviaarihelmien kanssa, koska niistä ilmeisesti lähtee helposti värit livohkaan päällyslakkavaiheessa. Halusin myös Noirin kiiltävänä versiona tänään, joten lakkasin tekstuurin päälle kerroksen Essencen Plumpia ja tähän päälle kerroksen pikakuivattajaa. Tulos oli täysin tasainen lakkapinta. Pitää testata tätä muillekin glittereille, koska ainakaan Nail Pattern Boldnessin Glitter Food ei minulla toimi vaan kutistaa lakan armottomasti ja ällöttävästi irti kynnen päästä.

Kumpi yhdistelmä teitä miellyttää enemmän, Moscow koko kynnellä vai raitana?
On my nails: 
 • Picture Polish - Moscow 
 • Zoya - Noir 
 • Lumene - Starry Nights 
 • Essence - Gel Look Plumping Top Coat 
 • Poshé - Fast Drying Top Coat


* * *     * * *     * * *     * * *

I seem to get a bit stuck on certain nail polish brands or textures as I keep using the same ones until they come out of my ears. This time it’s time for a Pixie Dust fixation. I’ve tried Bar and Cosmo and now it’s time for Zoya Noir. I was able to remove the Cosmo from my nails with ease using OPI peel off. Now I forgot to use it but instead I tried the glitter polish remover from Sephora and it removed the glitter from one nail in 30 seconds. I hate that I can’t buy Sephora stuff from Finland, cos this one really works.

I paired Noir with Moscow by Picture Polish and Starry Nights by Lumene. I used Noir on my ring fingers, Moscow on my right hand and Lumene on my left hand. I can only say that if you have a bad day an need to make it into a good one, paint your nails with Picture Polish. Moscow for example is a one coater linear holographic dream. The brush is perfection and the amount of pigment there is in this polish is amazing. I don’t particularly like the hype that happens around certain indie brands (cos generally I don’t see much of a difference in quality between an indie polish and a cheap market polish), but with this brand I forgive and rejoice the cheers.

Using nail vinyls I painted stripes in the middle of the nails with opposite colors. I’m not sure which I like better? The holo in Moscow is so strong it comes out also in the stripe. I think this kind of mani work kinda well and you get to see two different outcomes of the same polishes. For extra bling I placed  fuchsia toned multichrome stud to the nails. I added top coats (Essence + Poshé) also to the Zoya Noir (two coats) since I think this particular time the textured look didn’t really go with the overall appearance of the nails. I have to say I love Noir just as much as Bar and Cosmo and couldn’t stop looking at my nails, which is huge cos I really don’t want to be looking at these nubs. Btw, Essence + Poshé combo worked perfectly on Noir and the result was a smooth finish. I’ll try this again with other glitters, cos I couldn’t make the Glitter Food by Nail Pattern Boldness to work. It keeps shrinking and peeling the glitter polish away from the nails and no thinner seems to help.  


17 comments:

 1. Mä tykkään enemmän Moscowista raitana :) Toivottavasti ne sun pixiet tulee pian, niin pääset jatkamaan niiden jonopostaamista :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On tuo raita kyllä aika pähee, kun holo on niin voimakas! Mä en enää jaksaisi odottaa niitä lakkoja yhtään... Onneksi tuossa on vielä muutamat Pixiet odottamassa vuoroaan :).

   Delete
 2. Raitana :) ihania lakkoja kaikki! Etenkin Noir, mulla on se ♡♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin aika ihmeissäni miten hieno tuo Noir oli etenkin päällyslakan kanssa. Onneksi ostin se silloin messuilta. Mieti miten upealta se olisi näyttänyt pitkissä kynsissä!!! :).

   Delete
 3. Hassua kyllä, Moskova raitana näyttää mun silmään oikealta. Ehkä koska se on päällimmäisenä niin osuu mukavasti silmään? Hah. Tykkään siitä kyllä lakkana myös enemmän, holohippuset vaan on niin namia. Ykssi syy muuten miksen laita mitään ulokkeita kynsilleni on se etten saa niihin päällyslakkaa ilman kuplia ja niistä tulee, noh, ulokkeita. Ihanaa miten sä aina keksit kaikkia kivoja koristeita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi oli muuten aika hyvä määritelmä, ulokkeita! Jotenkin on tylsää aina miettiä onko nää nyt strasseja vai niittejä vai helmiä vai mitä. Mutta jos ne kaikki olisikin vaan ulokkeita niin elämä olisi helppoa! Ulokkeita kuplilla tai ilman kuplia, vähän niinkuin aqua sin gas ja con gas :). Miten mä tänne eksyin???

   Delete
 4. Mie kyllä olen niin rakastunut tuohon Moscow:iin, että molemmat tavat kelepaa ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on varmaan pakko saada (no niin, sieltä se tuli, PAKKO SAADA) myös se musta Badass ihan vaan tämän laadun takia. Onneksi tämä kuu on kohta jo ohi :).

   Delete
 5. Moscow on ihana<3! Se oli vaan pakko tilata :D Hupsista*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hupsista Fani :). Mites se nyt tolla tavalla? Mulla on ikävä jo tota hupsista-tunnetta (paitsi tietty laskujenmaksun yhteydessä siitä tulee vähän erilainen fiilis)!

   Delete
 6. Moskova raitana on enemmän mun mielen. Tää lakkaus on ihanan herkullinen ja kaunis. Tuli lämmin olo kuvia katellessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katarooma :). Lämmin fiilis talvipakkasilla on aina positiivinen asia! Pitäisikin tehdä hyytävän kylmiä hiutalelakkauksia keskellä kesää ja tällaisia lämpöisiä talvella :).

   Delete
 7. Oih että kun on kauniit kynnet taas! Niin outoa, että saat tämmöiset töppösetkin näyttämään upeilta <3

  Ps. Maybellinella on vastaava purkkipoistoaine, joka on toiminut itsellä vallan mainiosti. Puolen vuoen satunnaisen käytön jälkeen se tosin alkoi värjätä sormia niillä kynsilakkajäämillä, mutta muuten todella mainio kaveri, pitää vain muistaa ostaa uusi kun kynsilakkajäämiä on kertynyt paljon. Pikaisella googlettelulla löysin tämän blogitekstin siitä > http://www.glitz8glam.com/2013/07/maybelline-express-remover-kynsilakan.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena ja kiitos vinkistä myös :). Olen törmännyt noihin purnukoihin, mutten ole koskaan testannut muita kuin tätä Sephoraa, joka on tosi hyvä. Etenkin jos yhden kynnen lakkaus menee päin prinkkalaa niin siitä on helppo poistaa lakat tuhoamatta muuta lakkausta. Ennen käytin tässä apuna kilttiä aviomiestä :). Geelikynsiä tuonne purnukkaan oli turha laittaa, kun muovitippi tykkäs kyttyrää. Harmi sinänsä, koska tällä sai geeliltäkin glitterit irti iisisti.

   Delete
  2. Tuo Maybelline näkyis olevan vielä asetonitonta, joten sopii geeleillekin :). Pitää testata seuraavaksi. Sephorassa on keskellä isompi reikä ja siellä reiässä on sellainen tosi karhea sieni, jota vasten glitteriä hinutetaan. Muualla on sormea vasten pehmeä vaahtomuovi. Se sieni on oikeasti mieletön ja kaikki glitterit lähtee sen sileän tien. Ehkä mä otan sen sienen siltä ja siirrän sen sitten seuraavaan purkkiin? Vähänkö oon fiksu?!

   Delete
 8. Moscow näyttää upealta sekä raitana että koko kynnellä, toi lakka olis vähän pakko saada! Ja Zoyan PixieDustit on kanssa yks pahimman luokan himotuksen kohde, kivaa että niistä on mahdollisesti tulossa lisää kuvia :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, lisää Pixie Dusteja tulee ensi viikolla vielä muutamat ja sitten heti kun saan tilauksen näppeihini. Nyt on kuukausi odoteltu! Huomenna menen swatchaamaan uusia Picture Polisheja, joten saan otettua makrokuvia niistä viikonloppuna ja teen postauksen ensi viikolle :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)