Saturday, February 14, 2015

Keep calm and be my Valentine!


Tämän vuoden viralliset ystävänpäiväkynnet ovat täydellinen ja totaalinen vahinko mutta erinomaisen onnistunut sellainen, vaikka itse sanonkin. Innostuin torstaina nähdyistä DRK-B-laatan sydänleimoista niin, että heitin kaikki suunnitelmat männikköön ja aloin läiskiä, kun kerran leimat nousivat niin iloisen ystävällisesti. Ainoa harkittu asia olivat värit ja sydänkoristeet. Postauksen lopussa on muuten ylläri yhdelle ihanista lukijoistani <3.
Sain uskomattoman kauniita supershine sydänkoristeita testattavaksi Sanna Tara NailArtista. Olin ensin suunnitellut täyttäväni yhden kynnen näillä sydämillä mutta näin se mieli muuttuu lennossa, kun leimauskärpänen pääsee puremaan. Halusin taas käyttää hyväksi kynnen läpinäkyvyyttä ja valitsi pohjalle Color Clubin Million Dollar Listingin. Lakka on kirkas jelly upealla kultashimmerillä, mutta joukossa on myös pinkkiin taittavia hitusia. Tämän efektin huomaa vasta lakan ollessa kynsillä ja erityisen selvästi mustan lakan päällä. Uskomattoman kaunis yksilö!

Läpinäkyvälle pohjalle halusin neonvärejä, joten nappasin laatikosta Color Clubin Poptastic 2014 -kokoelman pinkit, oranssin ja violetin lakan. Rakastan tätä kokoelmaa ja omistankin sen kokonaisuudessaan. Näillä neonlakoilla pystyy lakkaamaan kynnet ilman valkoista aluslakkaa! Minulla ei ollut aavistustakaan miten nämä lakat leimaavat, josko mitenkään mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Nostin sydänleimoja laatalta ja lätkin niitä päällekkäin (yrittäen saada kuviot hieman limittäin) kynsille. Koska sydänkoristeet ovat sävyltään tummempia kuin neonlakat, lisäsin vielä päällimmäiseksi muutamaan kynteen sydänleimat Konadin punaisella leimauslakalla. Keskisormen ja nimettömän kohdalla onnistuin peräti kohdistamaan sydämet niin, että ne näyttävät kahdelta puolikkaalta. Ehkä tässä vielä jotain kehitystä tapahtuu.

Asettelin jokaisen ison sydämen keskelle sateenkaaren väreissä loistavan sydänkoristeen. Vain yhden, kerrankin osasin olla hillitty! Koska kyseessä on kuitenkin hempeilypäivä, lisäsin Konadin päällyslakan jälkeen kynsille vielä kerroksen keijupölyä ja se jos mikä sytytti kynnet ystävänpäivätunnelmaan. Taidanpa hyödyntää tätä kynnenpään läpinäkyvyyttä useamminkin leimailuissa. Seuraavaksi pitäisi kokeilla ehkä jotain mustaa, ettei tämä hempeily ala tulla tavaksi. 
Supershine-pinnoitteisilla koristeilla on joskus tapana sulaa päällyslakan vaikutuksesta mutta nämä kullanmurut säilyttivät kauniin kiiltonsa ainakin Poshén pikakuivattajan kanssa (kynsilakkojen poiston yhteydessä huomasin,  näiden olevan poikkeuksellisen hyvälaatuisia, koska edes asetoni ei liuottanut väriä sydämistä). Olen aivan myyty! Olisipa tällaisia tasapintaisia (siis ei strassileikattuja) ja kiiltäviä koristeita enemmän. Ja strassit haluaisin mieluiten kartiomallisella niittileikkauksella. Olen taas hieman hankala!

Kuten ehkä muistatte, vietin tammikuussa kynsilakkatipatonta kuukautta. Tämä kulki blogissa pelinä, jonka voittaja olisi se, kuka saisi tämän lakkahamsterin pysymään ruodussa parhaiten. Näin ystävänpäivänä haluan kiittää kaikkia avustanne... ja ihanista lakkaostospostauksista ja himotuslistauksistanne. Kiitos myös Cirquelle Mirror Mirrorin viimeisen erän julkaisemisesta tammikuussa! Kiitos yhtäläisesti myös autollemme, jonka jarrujen korjauskulujen takia joudun jatkamaan pihistelyä edelleen (tarvitaanko autossa oikeasti jarruja, kun tarkoituksena on kuitenkin liikkua???). Ennen kuin tämä postaus alkaa muistuttaa Oscar-gaalan voittopuhetta haluan kiittää vielä yhtä henkilöä, josta leivotaan täten myös blogin kunniajäsen ja jota lahjon armottomasti heti hänen ilmaistuaan osoitteensa sähköpostitse tai naamakirjan kautta. Tämä henkilö on lukija nimeltään Katarooma <3. Kiitos perseellepotkuista ja tuesta. Hädässä ystävä tunnetaan vai miten se meni? 

Hyvää ystävänpäivää kaikille ja halikaa tänään toisianne oikein olan takaa (saatte itse päättää kumman olan) :)On my nails: 
 • Color Club - Million Dollar Listing 
 • Color Club - Kapow! 
 • Color Club - Peace, Love & Polish 
 • Color Club - Foxy Mama 
 • Color Club - Right On 
 • China Glaze - Fairy Dust 
 • Konad - Top Coat and red stamping polish
 • Poshé - Fast Drying Top Coat
 • DRK-B plate


*    *    *    *    *    *

It’s Valentine’s Day! Time for some more cuteness. I continue with stamping, cos it happens to be working and when it does, it’s fun. I wanted to play with the transparency of the gel nail so I painted my nails with a clear shimmery jelly Million Dollar Listing by Color Club. The shimmer in it is mainly golden but there’s also some pink in it, which is why this looks really cool on black.

I used the same DRK-B plate and image as on Thursday cos if it ain’t broken, why fix it! Plus, I don’t have that many heart images to choose from :). I used four neon polishes from Color Club Poptastic 2014 collection for stamping and they worked great. I have to say these neon polishes are my favorite. They can be worn without white polish and they have a pretty light shimmer in them. Love them! So I just stamped heart images on top of each other with different colors. As I was planning to add some red heart decorations on the nails, I figured I needed a bit more red on the nails and stamped red hearts on three nails using Konad Red.


After protecting the stamping with a layer of Konad Top Coat, I placed the heart decorations on each nail. I received these red hearts from Sanna Tara Nail Art for a review. They have a beautiful AB-coating which reflects light in the colors of the rainbow. Sometimes this AB-coating melts when you add top coat, but not with these pretty things. They didn’t loose their shine even when I removed my nail polish with acetone! I wanted some more sparkle on the nails and Fairy Dust was the obvious choice again. I love these nails! They look so much like ME (unlike the ones I showed you guys on Thursday). Hope you all have a wonderful Valentine’s Day filled with hugs and kisses <3!  20 comments:

 1. Ihanaa ystävänpäivää Malle <3 aivan uskomattoman kimaltavat kynnet, ihanat nuo sydänleimaukset!!

  ReplyDelete
 2. Hei sydämellistä ystävänpäivää sulle <3 Sydänkoristeet on hienot! Seuraavaks jostain MUSTAA :D Onnea myös Kataroomalle, mä olen lähinnä yllyttäjä kaikkien sääntöjen rikkomiseen, mut hei myöskin varottavia esimerkkejä tarvitaan, eiks nih?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti vaan yllyttämisestä joo! Sä olet kyllä oikein pahimman luokan sääntöjen rikkoja :). Melkein menin sun yllytykseen kuun lopussa!

   Delete
 3. Kivaa ystävänpäivää! Todella tarkkaa työtä olet tehnyt leimausten kanssa, kohdistaminen on mennyt nappiin ja leimausjälki on virheetöntä :). Ihanat ystävänpäiväkynnet, tekis kyllä nyt mieli itsekin sutia kynsille pinkkiä ja punaista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kehuista Tintti :). Näitä oli kyllä aika mukava tehdä!

   Delete
 4. Oioi niin söpöt lakkaukset <3 Hyvää ystävänpäivää Malle ja ei toi jatkuva hempeily haittaa, se tekee ihan hyvää välillä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :). Kyllä mulla on tänään niin hempeä fiilis, että onneksi tein vielä eilen yhdet sydänkynnet. Tällä kertaa oli kyllä pakko ottaa jo mustaa mukaan!

   Delete
 5. Ihanaa ystistä myös sinne! Tosi ihanan söpikset lakkaukset ja täydelliset tähän päivään. :3

  ReplyDelete
 6. Aivan mahtavat kynnet! Super suloiset :) Ihanaa ystävänpäivää Malle <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Maiju ja sinne kanssa. Toivotellaan nyt tässä oikein ristiin ja rastiin <3.

   Delete
 7. ohhh, aivan superihanat <3 hyvää ystävänpäivää !

  ReplyDelete
 8. Eih, ku nää kynnet on upeat! Sanosin, että täydelliset!
  Ja haa, mää jatkan sun potkimista edelleen, ihan vaan siksi ku se on kivaa... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se kiva, että joku jaksaa potkia :). Kiitos kehuista!

   Delete
 9. Arvaavaan kuka jäi myös ilman Mirroria, vaikka ei edes ollut missään ostolakossa..... Niimpä juuri MINÄ! Ärsyttää aivan vietävästi.... Niin paljon, että tilasin sitten muutaman FUNIN enemmän kuin piti.. Hihihi<3

  Nämä sun kynnet on jälleen täydelliset, en oikeasti vaan keksi mitään muuta sanottavaa<3 Iskee muhun aivan täysillä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin kuvitella ketutuksen määrän! Mulla tuli myös muutama ekstralakka FUNille ihan vaan tämän takia. Mun mies menee muuten koko ajan sekaisin, kun höpötän Fanista tai Funista ja joutuu aina kysymään, että puhutaanko kynsilakasta vaiko ihmisestä :). Kiitos kehuista, mäkin tykkäsin näistä aikas paljon <3.

   Delete
 10. Oi eikä, aivan mielettömät kynnet nämäkin! Hitsin pimpulat, mäkin haluan läpinäkyvät kynnet! :D Toivottavasti ystävänpäiväsi oli äärettömän ihana, kun en sitä ajoissa ehtinyt toivotella! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Mä en kans tajua miksei ihmisen vapaa kynsi voi olla läpinäkyvä? Eikö se jumala nyt sen verran tajunnut suunnitellessaan? Mutta tietty jos sitä on jonkun hepun kylkiluusta meidän vetästy niin ei kai siinä ole kynnet ekana ollut mielessä. Ja ystävänpäivä meni oikein mainiosti kiitos kysymästä. Syötiin herkkuja, käytiin Ikeassa ja katsottiin Netflixiä <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)