Wednesday, February 4, 2015

OPI Hawaii Spring/Summer 2015


Tänään on mahtava päivä! Ensinnäkin sain tehtyä kynnet. Okei, vain toiseen käteen mutta nykyisessä olotilassani pidän tätä suurena saavutuksena, enkä meinannut pyörtyä kuin pari kertaa. Nyt saatte siis tuijotella nakkeja neliön mallisilla kynsillä tyyliin ”be there or be square”. Toinen mahtiuutinen on OPIn kevätkokoelman julkaisu, joka ajoittuu hyvinkin tasan tälle päivämäärälle. Yleensä en innostu aivan täysillä OPIn kokoelmista vaan ihastun kokoelmassa aina muutamaan lakkaan. Poikkeuksena tähän on Gwenin ensimmäinen kokoelma, joka minulta löytyy kokonaisuudessaan. Myös Mustang-kokoelma on upea, mutta ainakin puolet kauneudesta piilee korkin ponilogossa. Uusi kevätkokoelma kantaa nimeä Hawaii ja rakastuin kokoelmaan niin paljon, että lainasin kaikki pullot Cesarsilta kuvattavaksi. Näin tekee siis ihminen, jolla ei ole varaa ostaa koko kokoelmaa itselleen! Sainpahan hipelöidä ja tirkistellä pulloja sieluni kyllyydestä ja vertailla sävyjä oman lakkakokoelman kanssa.

Hawaii-kokoelma on hedelmäisen trooppinen ja lämpimän kesäinen. Yllätyksekseni mukana ei ole yhtään varsinaista OPI-punaista, joka tuntuu olevan pakkopulla jokaisessa kokoelmassa. Kahteentoista lakkasävyyn sisältyy seitsemän puhdasta cremeä, kaksi kevyttä shimmeriä ja kaksi ohutta metallista frostia... ja yksi todellinen huti, jossa ei ole muuta hyvää kuin nimi (Pineapples Have Peelings Too!). Sovitaanko, ettei siitä yksilöstä puhuta enää koskaan?! Ananas sikseen, käydään kiinni tropiikin herkkuihin...That’s Hula-rious! Ensimmäiseksi ajattelette, että tämähän on uusinta Gargantuan Green Grapesta. Aika läheltä liippaa, mutta minullapas ei sitä ole vaan se oli vasta ostoslistalla. Tämän version sanotaan peittävän helposti kahdella kerroksella siinä missä GGG on kaiketi ohuen puoleista. Tämä vihreä oli pakkohankinta tipattoman tammikuun jälkeen, koska sävy puuttuu vaaleiden vihrulaisten valikoimastani.
My Gecko Does Tricks. Upea kesän ensimmäisen ruohon sävyinen metallinhohtoinen frost. Tämä lakka on ohutta, joten se kannattaa kerrostaa peittävämmä cremen kanssa. Esimerkiksi mustan päällä tämä on aika kaunis juuri ohuen koostumuksensa takia. Lakassa on kevyt duochrome-efekti, jonka näkee erityisesti pullossa, ei niinkään kynsillä.
Do You Take Lei Away? Toinen hankintani oli tämä nude creme, koska OPIn nudet cremet ovat uskomattomia ja ne on kaikki pakko omistaa, eikö? Olin varma, että nudekokoelmassani löytyisi dupe tälle mutta väärässä olin. Lähin vastine on Don’t Pretzel My Buttons, mutta se on aavistuksen kellertävämpi. Nudeissa pienetkin heitot sävyissä ovat suuria, koska kyse on kuitenkin ihonväristä. Tämän lakan näette kynsilläni kunhan saadaan ensin käytyä tämä kokoelma läpi.
Is Mai Tai Crooked? Kaunis vaalea oranssi creme. Itse asiassa tästä tulee erehdyttävästi mieleen hunajameloni. Sävy muistuttaa paljon Brazil-kokoelman Where Did Suzy’s Man-go?:ta, mutta ei kuulemma ole täsmälleen dupe. Omaan ihonsävyyni tämä väri ei valitettavasti sovi. Hypisteltäväksi sopi erinomaisesti.
Go With the Lava Flow. Tämä lakka on nimensä veroinen. Punaisen, korallisen, oranssin pohjan taustalla on uskomattoman kaunis kultainen shimmer. Kuin kuumaa laavaa kynsillä!
Aloha From OPI. Tämän OPI osaa parhaiten. Punainen creme, mutta tällä kertaa hyvin uniikki sävy. Olen edelleen kahden vaiheilla tämän kanssa, koska sävy on niin mielettömän korallisen kirkas, että jopa minunlaiseni punaisen karttelija haluaa lakan kokoelmiinsa. Välillä lakka tuntuu taittavan oranssiin ja välillä vadelmaan, mutta yksi on varma, tämä on ensi kesän kirkkain punainen.
Suzi Shops & Island Hops. Baby pinkki creme ja söpö kuin possu. Tämän olisin myös halunnut itselleni mutta sävy on hitusen verran liian pinkki omaan ihonsävyyni. Pidän edelleen baby pinkin paikkaa auki Mod About Youlle.
Just Lanai-ing Around. Joku kuvasi tätä lakkaa mummolakaksi. Olkoon vaikka pappalakka, mutta tämä on niin kaunis yksilö, että se jäi meille kotiin asumaan. Sävy on tumma marjapuuronpunainen. Enemmänkin ruismarjapuuromainen, tiedättehän? Joukossa on aivan kevyttä hopeista shimmeriä, mikä tekee tästä lakasta aivan tajunnanräjäyttävän kauniin. Hopeinen shimmer on niin hienoa, että sen tuskin näkee mutta se tuo lakkaan kylmän ja silkkisen vivahteen. Lupaan tehdä tästä seuraavan postauksen, koska haluan teidän näkevän tämän kaunokaisen tositoimissa.
Hello Hawaii Ya? Likaisen rusinainen violetti/liila creme. Ehdottomasti tahtoo-listalla! Upea ilmestys, muuta en osaa edes sanoa. Tämän sujauttaisin mielelläni omaan Helmeriini, jos kassavajaus ei olisi auton huollon takia akuutti.
This Color’s Making Waves. Kokoelman toinen metallinen frost. Luulin ensin, että tämä on niin nähty, kunnes sain pullon käteeni ja näin kultaisen/pronssiset hippuset sinisen duochromen joukossa. Lakka näyttää aivan trooppiselta mereltä, josta auringonsäteet kuultavat. Myös tämä frost on ohutta koostumukseltaan, joten se sopii kauniisti kerrostetuksi mustan päälle. Tämä lakka pitäisi omistaa ihan pelkästään tuijotteluarvon takia!
Lost My Bikini in Molokini. No niin, tässä se sitten on! Eli se miltä olisin halunnut Do You Have This Color in Stock-holmin näyttävän. Kerrossaan upea violetti creme. DYHTCIS on kaunis lakka mutta se pentele kuivuu niin paljon tummemmaksi, ettei se ole enää sitä mitä sen kuvittelin olevan. Tämä on siis vaaleampi versio samasta sävystä ja odottelee ostoslistalla vuoroaan. Tämä on melkein yhden kerroksen lakka eli erinomainen peittävyys. Olenko ainoa kenelle tuosta nimestä tulee outoja assosiaatioita?
Siinäpä ne kaunokaiset olivatkin. Aivan mainio kokoelma kokonaisuudessaan. Näitä namuja voi tilata Cesarsilta hintaan 14,80€/kpl. 
Nyt päästään sitten itse asiaan eli kynsiin. Pikkaisen jännittää tämä ensiesiintyminen uusien neliöiden kanssa! Pohjalla on kaksi kerrosta Do You Take Lei Away? -nudea. Ai että oli taas mukava lakata kynsiä, kun oli jotain mitä lakata. Olin tehnyt jo aikaa sitten leimadecaleja (MoYou Pro XL 06), jotka olivat jääneet pöydälle odottelemaan päivää parempaa. Otin siis pari kukkadecalia ja painelin ne kiinni vielä kosteaan lakkaan. Leikkasin saksilla reunoilta ylimääräiset pois ja levitin päälle kerroksen kirkasta lakkaa sulattamaan decalin lakan pintaan. Kamera teki taas tepposen ja päätti muokata vasemman yläkuvan pullon vaalean harmaaksi. Lakka on siis ehdottomasti lämmin, neutraali nude eikä harmaa :).


Muihin kynsiin nappasin koristehyrrästä täydellisesti kukkien väriin sopivat metallinhohtoiset neliöniitit ja lisäksi mustia pikkustrasseja. Decalien päälle levitin vielä kerroksen Poshéa ja niittien päälle ennen pikakuivattajaa kerroksen luottolakkaani Essencen Gel Look Plumping Top Coatia. Tykkään näistä ihan täysillä mutta saako mennä jo vaihtamaan lakat? Näistä kynsistä tuli niin kivat, että a) täytyy laittaa toinenkin käsi kuntoon ja b) haluaisin lakata koko ajan kynsiä uusilla lakoilla (koska mallin muututtua kaikki näyttää taas uudelta).

Mikä teidän sydäntänne sykähdyttää eniten näistä OPIn Hawaii kokoelman lakoista? Entä mitä mieltä olette kynsien mallista verrattuna nysiin tai stilettoihin?


*    *    *    *    * 

I'm going through some issues with my health and medication. I won't bore you with details but just to let you know, I've been really tired lately and haven't had the energy to do my nails. I hope things are looking better now and I'll keep writing also in English. I fixed my nails and now I have gel nails in square shape. I really like them, cos every polish is like new since everything looks different after the stilettos. Today I'm showing you guys the OPI spring collection Hawaii and also my brand new nails.31 comments:

 1. Go With the Lava Flow on sen värinen lakka että isken siihen silmäni mutta ei se sovi ihonväriini. Kaunis silti lämpimälle iholle! This Color’s Making Waves on mietintämyssyssä :) rahatilanne on vähän tiukka, kiitos sähkölaskujen :DD siksi tälläisiä postauksia ei pitäisi lukea :)
  Tykkään neliöistäkin! Kivat! Ja uudesta bannerista, se vasta on kiva ja sitä jää tuijottamaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos bannerikehuista! Tuntui, että piti vähän uudistua ja luoda nahka :). Voit kuvitella miten kamala näitä oli hypistellä ilman, että osti itselleen kaikki.

   Delete
 2. This Color's MAking Waves ja Go With the Lava Flow <3 Ne nyt on ainakin pakko saada, tosin joudun odottelemaan maaliskuulle niiden hankkimisessa, mutta ehkä mä kestän :D

  Nätti tuo uusi banneri! :) Ja ihanat on myös nuo uudet geelisi, tykkään muodosta tositosi paljon! Ja lakkauksetkin on kauniit :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Mä tykkään kyllä näistä kynsistä nyt tosi paljon. Huomenna jos fiksais toisen käden niin ei olisi ihan muotopuoli!

   Delete
 3. That’s Hula-rious! ja Do You Take Lei Away? ovat tulossa mulle maailmalta ja toivon, etten sorru ostamaan tästä kokoelmasta enää muita. :D
  Neliöt kynnet näyttää mun silmään kaunniimmalta kuin stiletot, mutta molemmat sopii kyllä hyvin! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä nude on kyllä uskomattoman kaunis ja näitähän ei voi olla koskaan liikaa :).

   Delete
 4. Täydellinen esittelypostaus! Kiitos Malle :) That’s Hula-rious!, My Gecko Does Tricks ja Go With the Lava Flow näyttää mun silmiin kivoimmalta :) Ja ehkä saatan joskus jonkun/kaikki nuo kotiutaakin. Ken tai Barbie tietää..

  Mitä sun kynsien uuteen muotoon tulee, niin tykkään! Ne on erilaiset, mutta hyvät. Stiletotkin oli hyvät erinlailla :) En osaa sanoa kummat on kauniimmat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi ja olepas hyvä postauksesta :). Mukava jos se oli hyödyllinen. Kynsissä on se hyvä puoli, että niiden muotoa voi muuttaa mielen mukaan (ainakin jos on geelit/akryylit). Nyt nämä tuntuu omaan käteen sopivalta!

   Delete
 5. Kerrassaan upea kokoelma! Hirveeesti tekisi mieli tilata, mutta tuhlasin just rahani China Glazen kevätkokoelmaan... :D
  Ja kynnet! Ne vasta upeet onkin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :). Mua kanssa vähän kiinnostaisi Chinan kokoelmasta muutama lakka mutta yritän pidättäytyä!

   Delete
 6. Haa ne decalsit olivatkin jo täällä! Ihan järjettömän kauniit decalsit olet tehnyt :). Studitkin on aseteltu kynsille hienosti, sulla on selkeesti taiteellista silmää.

  Opin lakoista himottaa taas monikin. Haluaisin ton vaaleanvihreän, nuden, laavalakan, babypinkin, mummolakan ja noi kaks violettia lakkaa kanssa. Eihän siinä ole kuin 7 lakkaa toivelistalla sitten...

  Mä tykkään näiden kynsien mallista tosi paljon. Stiletotkin olivat hienot ja lyhyet kynnet olivat myös mukiinmenevät, mutta nää on jotenkin mun silmään kivemmat :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Joo, mä ehdin jo pamauttaa nämä decalsit eetteriin ihan tuoreeltaan. Mä en enää suostu olemaan ilman geelejä, kun omat kynnet on niin haperoa, että kääntyy ympäri pienestäkin kolhusta. Vähän niinkuin yrittäisi leivinpaperia pitää kynsinä :).

   Delete
 7. Pöh, ihmettelen kun sitä ananasta ei tule suomen markkinoille, samoin kävi Cola -kokoelman Fantalle. Olisi kiva ollut käydä katsomassa sitä livenä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, olishan se kiva nähdä mutta ei sitä ostaa kyllä voisi. Omituinen ajatus laittaa frostiin värillisiä glittereitä, jotka ei näy sieltä frostin alta muuten kuin kökköpalasina...

   Delete
 8. Ooh! Haluan noista melkein kaikki. Ainostaan kaksi oli sellaisia, jotka ei niin houkuttele, mutta kaikki muut sitten<3 Ihania!! Haluisin myös sen ananas lakan, jota ei näköjään tullut suomeen myyntiin? :(
  Kynnet on myös todella ihanat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sovitaanko, että sanotaan tästä lähin sitä ananas-lakkaa ananas-kakaksi, jookos :)? Mä olisin voinut ottaa näistä kaikki muuta paitsi tuon ananiaksen, joten onneksi ei tarvinnut siihen edes koskea... saati kuvata raukkaa (nyt sille ananiakselle tulee paha mieli, kun mä olen tällainen lakkakiusaaja).

   Delete
  2. Ananaslakka on bongattu ainakin Kicksissä!

   Delete
 9. Ah, ihana kokoelma!! Kyllä muutama on kotiutettava :) Kynnet on kauniit myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maiju! Tämä on kyllä kokonaisuudessaan herkullinen kokoelma ja muunneltavakin vielä, kun mattalakalla saa cremet erilaisiksi ja mustalla aluslakalla taas frostit ihan eri näköisiksi.

   Delete
 10. Kaikki cremet houkuttaa! Oi joi!
  Kaunis lakkaus.
  Mihin jätit sen ananaslakan tästä postauksesta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cesarsille ei tullut sitä lainkaan myyntiin. Mutta hyvä niin, koska se on aikas kamala :).

   Delete
 11. Okei, EN KESTÄ! Haluun sen molo-lakan koska sen isosisko on niin inho ja muuttuu kynnellä, plus aika monta muuta mut meen pois nyt koska olen, noh, köyhä. moi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä! Toi molo-lakka olisi pakko saada juurikin tuosta syystä. Mutta kun raha! Mäkin meen tästä pois häpeemään, moi!

   Delete
 12. Satutko tietämään miten hyvin tuo Suzi Shops & Island Hops peittää? :) Mulla on nimittäin juuri tuon sävyinen possunpinkki ollut jo vaikka miten kauan hakusessa, mutta yksikään ei ole ollut tarpeeksi peittävä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä yksilö oli mielestäni yllättävän peittävä ja hyvin käyttäytyvä pinkiksi, ainakin tikutettaessa. Kahdella kerroksella sai hyvän ja tasaisen peittävyyden (ensimmäinen kerros oli juovikas). Kynsi on tietenkin aivan eri asia kuin muovinpalanen. Huomasin tämän taas lakatessani luomukynsiä. Yhtäkkiä kaikki lakat olivat kuin murrosikäisiä kakaroita.

   Mitä olen blogeja seurannut niin ei tätä ole mitenkään erityisesti ylistetty peittävyydellään tai tasaisuudellaan. Ihan ok OPI-tasoa. Kahdella tai kolmella kerroksella ovat muut saaneet kynnet tasaisiksi tällä. Harmi, että nämä pinkit on niin hankalia. Tämän takia en ole varmaan vieläkään saanut hankituksi Mod About Youta(kaan). Sitä täydellistä odotellessa :).

   Delete
 13. Tää uus kokoelma on kyllä niiin i-h-a-n-a! ♡ Hirveen kiva lukea tällaisia postauksia ostolakossa xDD
  Mutta muutaman näistä joudun kyllä hommaamaan ensi kuussa, pakko.
  Ja todella hyvin sopii nämäkin kynnet siulle, ihanat lakkaukset ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanne! Mulla oli kanssa viime kuussa vaikeuksia olla tilaamatta Mirror Mirroria, kun se oli kuulemma viimeinen erä. Nyt sitten eletään ilman :).

   Delete
 14. Siis ihan alkujaan mä olin tästä kokoelmasta ihan vaan että "ei, ei, ei" mutta nyt jo meinaa ainakin laavavirtaus viedä mennessään... Voisin ehkä parikin lakkaa kotiuttaa, mutta en vielä usko että tän kokoelman kanssa pääsee repsahtaa yhtä pahasti kuin viime keväisen Brazil kokoelman kanssa. :D :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Brazil oli kyllä paha! Vieläkin sieltä kutkuttelee muutama ihanuus :).

   Delete
 15. Tilasin puolet kokoelmasta, kivoja keväisiä sävyjä odotellessa:) GGG:a ei kyllä kannata riesoikseen ostaa, ainakin vanhemmat versiot vaativat 4-5 kerrosta peittääkseen ja siinä vaiheessa useimmilta on jo lentänyt pullo lasista mäelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi en ollut hankkinut GGG:tä, koska tämä hulalakka on laadukas ja värinä korvaa helposti GGG:n. Ei riittäisi kärsivällisyyttä kyllä tässä taloudessa neljään kerrokseen. Saisivat naapurin koirat pikaiseen uuden purulelun :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)