Saturday, March 14, 2015

One Flew Over the Peacock’s Nest


Sain Born Pretty Storelta esiteltäväksi valkoisia riikinkukkodecaleja sekä ihania (joskin aivan ylihinnoiteltuja) vesipisaraa muistuttavia niittejä. Olin päättänyt yhdistää nämä kaksi samaan lakkaukseen ja lakaksi halusin ehdottomasti Picture Polishin Eyren. Tämä oli kuitenkin taas niitä kertoja, kun aivojeni tuottama idea kynsistä ei onnistunut vastaamaan todellisuutta lainkaan. Decalit olivatkin niin isoja, että peittivät melkein koko kynnen, joten jätin suosiolla muutaman kynnen decalittomaksi. Eyre on niin upea lakka, että sen suo saavan osansa glooriasta.

Pelkät decalit ja niitit kynsillä näyttivät tylsiltä, joten nappasin käteeni pilkuttajan ja laatikosta muita sävyihin sopivia hololakkoja. Picture Polishin Hercynian ja Dragonflyn lisäksi pilkuttelin A-Englandin Crown of Thistlesillä sekä F.U.N Lacquerin Million Dollar Dreamin holoversiolla. Olen aina ollut surkea pilkkutikun kanssa mutta tällä kertaa homma oli kuin suoraan toimintaterapiatunnilta. Uudet lääkkeeni saavat kädet tärisemään aivan armottomasti, joten ongelma ei ollut niinkään pilkkujen kohdistaminen oikeaan kohtaan decalissa vaan lähinnä osuminen edes kynnen suuntaan. Onneksi sain nyt itselleni beetasalpaajia, jotka näyttäisivät auttavan edes hieman. Voitte kuvitella minkä määrän kuvia joudun ottamaan kynsistä, että saan edes muutaman tarkahkon kuvan aikaiseksi. Tällä kertaa tosin taisi jäädä sekin haaveeksi!
Aikani töpöteltyäni, äristyäni ja kiroiltuani sain pilkutukset valmiiksi. Tiesittekö, että käden täristessä liikaa aivot eivät suostu antamaan käskyä hienomotoriseen työhön. Yritin tökätä pilkkuja kynsille, mutta tikku ei liikkunut mihinkään (paitsi sivusuunnassa aika paljon kaikkialle). Joudun keskittämään kaiken tahdonvoimani (ja päästämään muutaman eläimellisen äänen) saadakseni tikun liikkumaan. Taideterapiaa parhaimmillaan!
En ollut vieläkään tyytyväinen kynsiin, joten tartuin mattalakkaan... koska mattalakka pelastaa vaikka koko ihmiskunnan tuholta. Olin kyllä hieman epäileväinen hololakkojen ja mattalakan suhtautumisesta toisiinsa, mutta tällä kertaa uhkapeli kannatti. Eyrestä tuli aivan mielettömän nätti mattapintaisena. F.U.N:in holo on niin voimakas, että sen ei juuri edes huomaa saaneen mattalakkaa niskaansa. BPS:n niitit ovat todella upeita mutta hintsun verran liian korkeita. Laatu oli kuitenkin kohdillaan, koska nämä eivät olleet moksiskaan päällyslakasta (mattalakkaa ei näiden päälle sutinut, ettei kiilto katoa). Decalit olivat yllättävän paksua laatua. Tämä ominaisuus on hyvä, koska decali ei repeä eikä mene ryppyyn pinseteissä mutta myös huono, koska etenkin ison decalin kohdalla kynnen kaarevuus pakottaa decalin ruttuun. Decalit menivät siis muutamasta kohdasta taitoksille sulkien päistä mutta päällyslakka sulatti kuviot niin, etten enää itsekään tiedä missä kohtaa rutut olivat.
Omasta mielestäni näissä on vähän liikaa kaikkea mutta terapiamuotona pilkutus oli niin hyvä, että saatan kokeilla sitä uudestaankin. Ovat nämä siitä harvinaiset kynnet, että ne näyttävät sitä paremmilta mitä lähempää niitä katsoo! Ja mattalakka oli taasen päivän sankari, joten kaikki kunnia sille! Koodilla TBL91 saatte 10% alennusta Born Pretty Storesta.
On my nails: 
 • Picture Polish - Eyre 
 • Picture Polish - Hercynia 
 • Picture Polish - Dragonfly 
 • A-England - Crown of Thistles 
 • F.U.N Lacquer - Million Dollar Dream (H) 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat 
 • Cesars Secrets - Matte Top Coat


*    *    *    *    *    *


I had these peacock decals and water drop nails studs from Born Pretty Store to show you guys. I had an image in my head but these nails turned out nothing like my image. I should never plan for anything. Complete waste of time! I wanted to combine Eyre by Picture Polish with the peacock decals. The polish is one of my favorites and it did go well with the decals, but the decals were bigger than I thought (or my nails smaller) so I only added them to three of my nails. I didn’t want all of the pretty Eyre to be covered up.

Decals and studs in place I thought the nails were a bit lame. So I took a bunch of other holo polishes and a dotting tool and went about. My hands are really shaky due to my new meds so this was a real effort (of futility). There was something still missing so I added a coat of matte top coat and for some reason it all came together. I love how shiny the studs are, although they are a bit too high for my taste. The decals were easy to work with, since they were quite thick. They didn’t tear or anything but since they were so large they did get a little wrinkled as my nails are so curvy. This was not a problem however, since it all melted away with a layer of top coat. I can’t even see where the wrinkles were anymore. You can get a 10% discount from Born Pretty Store using the code TBL91.


10 comments:

 1. Eyre on kyllä hieno mattanakin! Ei kyllä huomaisi että on mattalakka niskassa. Eyre on muutenkin ihana mutta mulla on OPI DeeÄssiä ja A Enkun Dancing sinisinä holoina joten en mä varmaan hanki tätä. On muitakin ihania Pictureita hankittavana :) ihanat riikinkukkodecalit ja nätit kynnet muutenkin. Käden vapina on inhaa, mullahan tuo oikea ei anna nostaa edes maitopurkkia tai kaataa kahvia. Välillä on lakatessa tosi inha mutta jospa pääsisi sinne leikkaukseen pian :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kenkku sen sun tassun kanssa :(. Muistan liiankin hyvin, kun ei voinut kaataa kahvia kuppiin. Onneksi leikkaus auttoi ja toivottavasti auttaa suakin. Onneksi mulla ei ollut mitään Eyreä vastaavaa, joten voin nautiskella tästä töysin siemauksin :).

   Delete
 2. No en olisi kyllä mäkään huomannut kuvien perusteella, että lakkaus on matattu. Tosi hyvin vielä kimaltelee! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Siihen tuli vain tuollainen tavallaan kumimainen pinta päälle. Olin ihan varma, että holo häviää sen siliän tien mutta sieltä se vaan holottaa läpi :).

   Delete
 3. Aivan upeita värejä ja näyttää tosi hyvältä! Mulla pakkaa tulemaan pilkuista kananmunia, mut ihan sama. Ehkä ne on joskus vielä pyöreitä mullakin :) Oon monesti miettinyt että pitääkö noihin deksuihin leikata sellaset halkiot että ne taipuis ilman ruttuja kynnelle...kaikenlaista sitä tulee mietittyä. Pare niistää välillä :) o/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Halkiot olis kyllä kova sana! Mutta emmä niitä osaisi leikata. Pitäisi tulla valmiiksi halkioituna :). Kankaaseenkin kun yritin joskus kässätunnilla niin ei tullut mitään. Liian korkeaa matematiikkaa tuollainen kolmiulotteinen hahmottaminen. Sun pitää hei pilkuttaa pääsiäisenä oikein innolla, kun saa tullakin kananmunia <3.

   Delete
 4. Oih, kauniit sekamelskat! Tykkään hirmuisesti tuosta värikkäästä holojen yhdistelmästä, istuu mainiosti riikinkukkoteemaan! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Tykästyin itsekin tuohon monen holon yhdistelmään, joten pitänee testata sitä uudelleen jonkin järkevämmän suunnitelman kera!

   Delete
 5. Ihanat kynnet täynnänsä toinen toistaan ihanampia lakkoja. Voi tota Eyreäkin. Nyt sekin sitten pitäis saada :). Noi Picture Polishit saa ihmisen kyllä vinguttamaan vaarallisen usein pankki- tai luottokorttia, on ne vaan niin kauniita.

  Pilkutus on onnistunut tosi hienosti ja hyvä että beetasalpaaja vähentää käsien vapinaa. Muistelen syöneeni joskus beetasalpaajaa esiintymisjännitykseen ja se tosiaan vähensi mm. käsien vapinaa, paperitkin pysyivät paremmin käsissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Eyre on oikeasti aivan huumaavan kaunis! En osaa kyllä sanoa kuinka lähellä se on jotain jotain talvionväristä A-Enkkua. Norway Nailsillähän on nyt PP:t ja A-Enkut sun muut 50% alessa.

   Mitäs jos mä jännitänkin ihan kamalasti pilkkutikun käyttöä ja mun kädet tärisee sen takia ;)? Pitäisi löytää joku sisäinen Zen-tila ennen kynsien lakkausta ja koristelua :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)