Tuesday, March 24, 2015

Roses are red and violets are blue, Sleeping Beauty my nails love you (not...)


Vesivärittely jatkuu tällä kertaa hieman hempeämmissä tunnelmissa. Pohja ja koristeluvälineet ovat lähestulkoon samat kuin sunnuntainakin, mutta valkoiset kynnet ovat eri nakeissa ja hololakkana on tällä kertaa Orlyn ihanainen Mirrorball. Se on periaatteessa Color Clubin hopeista holoa (Harp On It) vastaava mutta mukana on myös hieman isompia holohituloita, jotka antavat lakalle aivan erilaisen ilmeen. Jotenkin holotus (onko tästä nyt tullut jo ihan virallinen sana?) ei ole Mirrorballissa niin voimakas kuin CC:ssä mutta lakka on ehkä aavistuksen verran tyylikkäämmän oloinen. Molemmat on pakko omistaa, piste.

Kävin taas leimauslaattojani läpi ja löysin tatuoinnin näköisiä ruusuja MoYou Londonin Biker 08 -laatalta. Piikikkäitä ruusuja puolestaan bongasin Gothic 07 -laatalta. Samalla laatalla oli myös mukavan näköinen tyttö, joten lähdin näistä liikkeelle. Leimasin MoYou Londonin superlöllöllä sekä Creative Shopin isolla stämpperillä. Lakkana käytin taas MoYou Nailsin mustaa lakkaa. Suojasin leimat Konadin Top Coatilla ja aloitin leimojen värittelyn Kaleidoscope by El Corazonin Aquarelle Tintseillä sekä OPI:n keltaisella Tintsillä ja Saffronin jellylakalla numero 40. Keskisormen tyttösen iholla on sekoitus vaikka mistä käteen osuneesta ja silmä- sekä huulimeikit kauniisti suoraan 80-luvulta.
Olin jotenkin ajatellut, ettei tästä tule ylisöpöä lopputulosta, koska valitsin kuitenkin piikikkäät ja tatuointiteemaiset ruusut kynsille. Värityksen jälkeen huomasin kuitenkin tuijottavani suoraan Prinsessa Ruususen manikyyriä. Kaipa näillä kelpaisi unille mennä mutta itse pidän enemmän Pahattaren tyylisistä jutuista kuin rinssessarimpsuista. En meinaa tällä toki sitä, että nauttisin lounaaksi mielummin pikkulapsia kuin hattaraa vaan yleistä luonteen synkkyyttä. MoYou London voisikin muuten ottaa asiakseen tehdä Pahatar-laatan, jossa olisi tuo Angelina Jolien elokuvassa esittämä hahmo leimauskuviona.

Periaatteellisella tasolla olin tyytyväinen kynsiin ja mikä tärkeintä näitä oli huisin hauska tehdä. Länttäsin vielä prinsessalle sopivat OPI:n I Snow You Love Me -glitterit kynsiin ja pikakuivattajan niskaan. Edelliset vesivärikynnet eli NYC-kynnet (tai ihan vaan suomeksi nysikynnet) olivat kyllä paljon enemmän omaa tyyliäni. Mutta se kai tässä kynsitouhussa onkin kivaa, kun voi testata kaikkea mahdollista ja aina aloittaa alusta asetonin voimalla.

Kummat teihin iskivät enemmän nysikynnet vai rinsessakynnet?

On my nails: 
 • Essie - Blanc 
 • Orly - Mirrorball 
 • MoYou Nails - Black 
 • MoYou London - Gothic 07, Biker 08 
 • Kaleidoscope by El Corazon - 03, 06, 10, 11 
 • OPI Sheer Tints - I’m Never Amberrased 
 • OPI - I Snow You Love Me
 • Saffron - 40 
 • Konad - Top Coat 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


*    *    *    *    *    *

More watercolors to come! The basics are very similar to the NYC watercolor nails I did already but the result is much more sweet. This time I used Mirrorball by Orly as a silver holo polish. It’s very similar to Harp On It and yet not at all. Mirrorball has additional larger holo glitters in it and I think the holo effect is less strong. One definitively needs both.

The stamping is done using plates Gothic 07 and Biker 08 by MoYou London. I tried to be less romantic by choosing roses that looked like tattoos and had a lot of thorns in them. There was also a cute girl on the Gothic plate so I stamped her on my middle finger. After a coat of Konad Top Coat I started painting with the same color as last time.

I can’t help but think of Sleeping Beauty when I look at the result. I really tried not to end up here but here I am. I’m much more of a Maleficent kinda gal, not that I eat kids for lunch. I like the dark side better that the girly-pink-happy-smiley side. The best thing about nail art is that you can always start over with a little help from acetone.


17 comments:

 1. Vitsi nää on hienot! ^_^ Niin oli kyllä jenkitkin!

  ReplyDelete
 2. Nysikynnet oli upeat, varsinkin se vapaudenpatsas, huhhuh sentään! Nämä rinsessakynnetkin ovat upeat, joten vaikee näistä on suosikkiaan lähteä valitsemaan. Ehkä sisäinen rinsessani kallistuu ihan himpan verran näihin rinsessakynsiin :). Nuo keskisormen neitokaisen meikit on muuten ihanat ja taitavasti maalattu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti! Mä en vaan syty näille vieläkään. Liian sokerista :). Pitäiskö alkaa meikkaamaan kynsiä, kun ei jaksa omaan naamaan mitään sutia kotipäivinä? Meikkaaminen on kuitenkin niin kivaa. Kai mä sen takia väsään näitä kynsiä, että on jotain näperrettävää.

   Delete
 3. Molemmat lakkaukset on kyllä upeita! En osaa valita kumpi iskee enemmän. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Onneksi aina ei tarvitsekaan valita!

   Delete
 4. Molemmat kyllä ihania, en osaa valita. Minäkin haluan nyt vaan koko ajan värittää :) tästä kyllä taitaa lähteä kunnon huuma liikkeelle ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Taina :). Mä en kyllä osaa kanssa lopettaa. Leimaaminen on saanut aivan uuden ulottuvuuden :).

   Delete
 5. Hmmm, mulle ei tullu näistä rinsessaviilis vaan sellanen vintage-muija olo joka on hieno olotila! Muidun meikit on ihan hullun hienot ja ruusutkaan ei oo liian prinsessat eikä värityskään ole mun mielestä kruunu päässä liihottelevan akkelin tyylinen, vielä jos ne ruusut ois ihan kirkkaan punaiset niin punkkimamma ois valmis. Voiko näistä tehdä sellasen itämäis-vintage-tyylisen analyysin, no voi kun teen :) Nää on huisin hienot ja jos pitäis valita kummat ottaisin omille kynsille (jos ne mahtuisi) niin ottaisin nykkärit! Olet kyllä taitava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mieletön syväanalyysi, kiitos <3. Mulle nää on vaan rinsessakynnet, ei voi mitään. Tein tänään Dracula-kynnet vähän samaan tyyliin mutta pysyin visusti erossa pinkistä. Tykkään huimasti enemmän :).

   Delete
 6. Siis voi luoja soikoon. <3 Nää on täydelliset jälleen. Mä en oikeasti pysty sanomaan mitään, koska olen sanaton. <3
  Ja molemmat lakat eli CC ja Orly täytyy omistaa, siitä olen samaa mieltä. <3

  ReplyDelete
 7. Rinsessakynnet iskee kyllä vieläkin enemmän kuin edelliset! Mä jotenkin rakastan kaikkea satumaista hattarahöttöä kynsillä, ja siinä sä kyllä onnistuit nyt täydellisesti! Aivan ihastuttavat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä meinasin itse asiassa omistaa nämä kynnet sulle, kun oot sellainen prinsessa <3. Mutta voinhan mä omistaa ne sulle vieläkin :).

   Delete
 8. Jestas.. mitä näistä muka voi enää sanoa? Täydelliset. ♥________♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katri :). Kiva, että joku tykkää, kun mä en yhtään. Pitäis olla vähän rokimmat, että menis omaan makuun!

   Delete
 9. Äääää, nääääää on ihanat! <3 Pääsevät jaetulle ykkössijalle nysien kanssa... :D

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)