Sunday, March 15, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 54 and Supershine Rhinestones


Taas olisi aika esitellä ihanaisia Saffronin lakkoja ja niille tehtyjä kynsikoristeluita. Tänään on vuorossa neiti 54, joka on sävyltään viininpunainen ja laadultaan crellymäinen sekä kauniin läpikuultava. Olen huomannut, että monissa Saffronin lakoissa on tämä crellyominaisuus mutta sepä juurikin peittää shimmeriä sisältävän lakan siveltimenvedot, joten lakkaan oikein mielelläni 3 kerrosta, jos kynnen pintaan ei jää frosteille tyypillisiä viivoja (jotka omassa tapauksessani olisivat lähinnä aaltoja).

Kolmella kerroksella lakasta tulee peittävä mutta valoa vasten läpikuultavuuden voi vielä havaita. Lakan kaunis sinistä ja punaista sisältävä shimmer on mielestäni todella erikoinen. En muista ennen nähneeni tämän sävyisessä lakassa näin selkeän sinistä shimmeriä. Juurikin tuon shimmerin takia minun oli lähes pakko koristella kynnet mustilla ja valkoisilla supershine strasseilla. Niissä välkehtii tuo aivan sama värimaailma. En osaa koskaan suunnitella hienoja kuvioita strasseista, joten siihen nähden sain etenkin peukaloon ja keskisormeen yllättävän toimivan oloiset rykelmät. Taisi olla joku flow päällä sillä hetkellä.
Näitä kynsilakkauksia ja -koristeluita on niin hauska tehdä, kun luovuutta rajoitetaan tietyllä kynsilakalla ja tietyillä koristeilla, mutta toisaalta se juuri mahdollistaa rajattoman luovuuden, kun on keksittävä jotain niistä mitä on käytössä. En usko, että olisin koskaan tullut tehneeksi tällaisia koristeluita muutoin ja uskokaa pois, näitä tilanteita tullaan näkemään vielä useasti projektin aikana.

*    *    *    *    *    *


It’s time for the Sanna Tara Nail Art project again. Today I have a burgundy crelly polish (54) to show you. It takes three coats but I’m happy to make the effort since there are no visible brush strokes on the finished nail due to this crelly nature. The polish has blue and red shimmer in it, which is quite unique in my opinion. I just had to use these supershine black and white rhinestones to decorate my nails, since they had the exact same shine in them. I’m not big on planning the positioning of the rhinestones so I think the nails turned out pretty great, considering. Maybe I was in some sort of flow state while doing the deco.


8 comments:

 1. Aivan ihana viininpunainen, rakastan viininpunaista, en pidä punaviinistä! Tuo on muuten niin totta, kun rajoitetaan valikoimaa niin alkaa ideoita syntyä. Ziljoonasta lakasta on vaikea valita, siksi varmaan monella mm. aakkoshaasteet ja monet muut vastaavat toimivat hyvin. Koristukset on hienot ja kiva kun on linkit niihin! Jee! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään viininpunaisesta muualla paitsi autossa. Auton värinä se on kamalampi kuin metsänvihreä. Monesti tulee muuten mietittyä joku lakkapullo kädessä, että tämähän sopisi autoon tosi hyvin. Tekeekö se musta maskuliinisen vai feminiinisen?

   Delete
  2. Mentäsikö autokauppaan joku kynsilakka mukana ja kysytään saako teiltä autoa juuri tällä värillä? Tai jos me hommataan tätä lakkaa tooosi paljon niin voitteko maalata jonkun auton niillä'? Maskuliininen feminiini.

   Delete
  3. Hemmetin hyvä idis muuten maalata auto kynsilakalla. Mun exä maalas joskus Escorttinsa latexilla punasiniseksi. Mä vetäisin jonkun PP:n Imperialin tai klassikkoväriksi sopisi Orlyn Nite Owl. Mitenkähän tekstuuri toimisi autossa? Saattaa olla, että kauppareissun jälkeen olisi naapurin kissakin kiinni auton kyljessä :).

   Oltiin muuten kerran autokaupoilla kattelemassa vaihtareita ja naismyyjä mulkaisi mua pahasti kun valitin auton olevan väärän värinen. Joo, eihän sitä autoa värillä ajeta mutta kun siinä nyt on se väri niin voisiko se edes olla mieleinen :).

   Delete
 2. Huhu, tuo lakka on kyllä upean värinen! Mä en muuten edes tiedä löytyykö mun kokoelmasta mitään tuon väristä lakkaa. :o <3 Koristelut on myös todella näyttävän kauniit! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Tosi monet noista Saffroneista on yllättänyt kynsillä. Pullossa näyttää niin erilaiselta kuitenkin juurikin siksi, että näiden koostumus on niin jännän crellymäinen että pullo peittää todellisen luonteen. Tässäkin tuo sininen shimmer on todella erikoinen.

   Delete
 3. Vau, upea lakkaus! Ja tuo Saffron on kyllä houkuttelevan sävyinen :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Oon niin onnellinen, kun saan testailla Saffroneita, koska en usko että olisin muuten ajautunut hankkimaan näitä lakkoja.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)