Thursday, March 12, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 59 and 3D Diamonds


Eiköhän ole aika jatkaa Saffronin lakkakuutioiden esittelyä. Rakastan muuten neliön mallisia lakkoja. Jostain syystä pyöreä lakkapullo ei tunnu käteen niin mukavalta kuin kuution tai suorakulman mallinen. Pyöreä liukuu kädestä eikä siitä saa otetta, jos korkki on jumittunut paikalleen. Onko teillä muilla preferenssejä lakkapullon muodon suhteen?
Geometriantunnilta siirrymme suoraan ilman aasinsiltaa Saffronin lakkaan numero 59. Tätä voisi kutsua vaikka rakkauslakaksi. Pirteä pinkki kultaisella shimmerillä! Pinkkejä kuten muitakin sävyjä on monenmakuisia. Tämän sävy lienee jotain tyyliin ylisöpöpinkki matkalla neonjuhliin, tavallaan viaton mutta juuri menettämässä neitsyytensä. Joo, tämä määritelmä on hyvä, sillä mennään.
Lakka levittyy kiltisti ja peittää kahdella kerroksella. Pohja on crememäinen ja siksi hyvin peittävä. Kultainen shimmer on niin voimakas, että alkuun kuvittelin tästä jäävän frostmaisia siveltimenvetoja kynsiin, mutta olin väärässä. Pinta tasoittuu kauniisti toisella kerroksella ja päällyslakka viimeistelee diilin. En voi sanoa olevani suuri pinkkien ystävä, en etenkään tällaisten lämpimien pinkkien. Pidän viileistä ja vaaleista enemmän. Tai sitten kunnon neonloisteesta. Tämä vaikutti osuvan juuri välimaastoon enkä tiennyt onko sävy lintu vai kala ennen kuin sain sen kynsille. Tähän sopisi sanonta ”you had me at first brush stroke”, jos sellainen olisi olemassa. Aivan mieletön väri! Kekkuloin näillä kynsillä monta päivää.

Koristelin kynnet Sanna Tara Nail Artin uusilla 3D timanteilla sekä kultaisilla simpukoilla. Ajatus suurista kynsikoruista on aina viehättänyt ja ihailen niitä esim. Viivin kynsillä, mutta olin varma, että nämä pallerot tippuvat matkasta ensimmäisen tunnin aikana. Kiinnitin timanttikoristeen kynteen kynsiliimalla ja töpöttelin reunoille pikakuivattajaa tukemaan liitosta. Varmuuden maksimointia nääs! Simpukat kiinnitin painamalla ne märkään lakkaan ja sutaisemalla pikakuivattajan päälle. En olisi koskaan tullut hankkineeksi simpukkakoristeita mutta kieltämättä tähän kokonaisuuteen ne sopivat paljon paremmin kuin pelkät pyöreät niitit.
Voi hitsin pimpulat, kunpa näitä koruja olisi mustavalkoisina hopeisella pohjalla! Väri olisi helpompi yhdistää moneen eri lakkaukseen. Tämä koru ei ole kertakäyttöinen ja pysyy kynnellä vaikka äidiltä tyttärelle. Ja on niin nätti, ettei mitään rajaa. Eikä mene miksikään käsienpesun yhteydessä, eikä revi vaatteita tms. Hiuksiin tämä varmasti tarttuu jos sattuu omistamaan pitkät sellaiset. Olin myös suhteellisen vakuuttunut väistämättömästä hermoromahduksesta, joka seuraisi lakkaamatonta kynsikorun hiplaamista, mutta yllätyksekseni en tuntenut tarvetta jatkuvasti näpertää tätä uutta uloketta. Saan esim. tekstuurilakat päivässä kulumaan sileiksi, kun hipellän niiden pintaa jatkuvasti, joten mahdollisuudet näpertelyhalukkuuteen olivat suuret.

Sain korun irti kynneltä vasta keittiöveitsellä, joten voinemme päätellä, että hieman pienemmälläkin määrällä kiinnitysaineita olisi pärjätty. Koru oli edelleen kuin uusi, joten nakkasin sen rasiaan seuraavaa käyttöä varten. Enkä enää pelkää suurien kynsikoristeiden käyttöä!


*    *    *    *    *    *

I’ll be swatching Saffron nail polishes for Sanna Tara Nail Art during the spring. I’m also doing some nail art on those pretty polishes so let’s get going. Today I’ll swatch Saffron 59 polish, which is a cute pink with gold shimmer. I don’t normally like a pink quite this warm toned but for some reason I fell for this one. Maybe it’s the gold shimmer, idk.


The deco is also from Sanna Tara Nail Art. The huge 3D diamond jewel thingy is gorgeous. I wore it for a few days and it still looks brand new, so I guess I’ll be wearing it again. I wish they made these in black and white on silver, cos that would be more easy to couple with different nail polish colors. On my other nails I have golden seashells which look super cute with the diamond.


16 comments:

 1. Tämä lakkahan on söpö kuin mikä! Ja toi shimmer tosiaan erottuu, säihkyy suorastaan. Ennen en tykänny pinkeistä enkä vaaleanpunaisistakaan lakoista sen puoleen, nykyään taitaa olla pakko myöntää että tykkään.

  Jos lakkapullojen muodosta on kysymys, tykkään kyllä eniten pyöreämuotoisista pulloista. Mutta toisaalta jotkut kulmikkaammatkin mallit ovat kivoja varsinkin silloin jos ne istuvat käteen hyvin valokuvaa ottaessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on kanssa vähän vaikeaa pinkkiin ihastuminen, mutta kyllä se on niin, että jos siellä on kultainen shimmer taustalla niin mä olen mennyttä! Onneksi nää Saffronin pullot on täydellisiä käteen kuvattaessa. Joskus on ihan mahdottomia pulloja eikä nakkeja saa niiden ympärille millään :).

   Delete
 2. On kyllä upean värinen lakka ja nuo koristelut iskee muhun. <3 Varsinki toi jätti-iso koriste ON ihana!!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin olen niin superihastunut näihin isoihin koristeisiin. Eilen testasin toista ja hyvin pysyi matkassa mutta peruukkia onnistuin repimään aika monta kertaa :).

   Delete
 3. Upeet! (tääl on aivot räässä) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Räkäpäälle paranemisia ja kiitoksia <3.

   Delete
 4. Oioi, tuommoiset minäkin haluaisin!
  Paitsi että mun kynnet on niin tyngät, että tuo iso koru vain peittäisi koko kynnen sen alle. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, onhan tuo aika kookas koru jo. Pitää olla vähän pituutta kynnessä, että vilkkuu vähän kynsilakkakin sieltä alta. Mutta on se niin ihana :).

   Delete
 5. Mmmm, ihanan epäkäytännölliset timantit <3 kauniit kun mitkä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just näin! Ihanan epäkäytännöllinen voisi olla mun motto :).

   Delete
 6. Uu, ihana upea keväinen pinkki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, tämä on kyllä todella keväinen :).

   Delete
 7. Oijoi, nämä on todella kauniit! Oikeat prinsessakynnet <3 Ja ei varmasti ole vaikea uskoa, että prinsessaiset jutut kynsillä uppoaa muhun ihan täysin! Vaikea näistä on mitään sen enempää sanoa, kun ovat simppeliydessään ah niin täydelliset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Tuo lakka on kyllä niin upea, ettei siihen paljon uskalla koristeita laittaa. Prinsessakoristelu sopi kyllä hyvin lakan olemukseen mutta itselleni tuli pikkaisen liian hienostunut olo. Ehkä jos päälle olisi läiskinyt mustaa sattumanvaraisesti ;).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)