Wednesday, March 4, 2015

The wind of change is blowing, better not mess my hair!


Näin maaliskuun alun kunniaksi haluan paljastaa teille uuden yhteistyökuvioni. Olen tehnyt blogiyhteistyötä Sanna Tara Nail Artin kanssa muutaman kuukauden. Nettikaupassa on aivan ihania kynsikoristeita myynnissä ja olen innolla esitellyt niitä myös blogissa (esim. täällätäällä, täällä ja täällä). Tammikuussa Sanna ehdotti sitten vähän isompaa yhteistyöprojektia. Sanna Tara Nail Artin sivut on uusittu ja ilme saanut kasvojenkohotuksen. Tämän uudistuksen myötä myös tuotekuvia ollaan kehittämässä ja mahdollisimman moneen tuotteeseen pyritään saamaan mukaan kuva, jossa kynsikoriste tai kynsilakka esitellään oikeasti kynsillä eikä vain pullossa/paketissa. Olemme alkuvuoden aikana suunnitelleet yhteistyön laajuutta sekä muotoa ja nyt olemme siinä pisteessä, että ensimmäisiä kuvia on saatu Sanna Tara Nail Artin sivuille asti.


Tarkoituksena on, että kuvaan swatchit Saffronin kynsilakoista ja erilaisista kynsikoristeista kynsillä. Olen ymmärrettävästi aivan innoissani tästä mahdollisuudesta, jonka Sanna haluaa minulle antaa. Olen myös kauhuissani, koska neiti täydellisyys pelkää mokaavansa kuvat jollain tapaa. Projektin todellinen laajuus kolahti tajuntaani perjantaina, kun noudin postista ison kynsilakkoja sisältävän laatikon. Oletteko koskaan saaneet eteenne 59 kynsilakkaa samalta valmistajalta kerralla? Voin kertoa, että siinä menee pienen ihmisen pää pyörälle. Olen swatchannut tähän mennessä kuusi Saffronin lakkaa, joten vielä on ihanaa väriterapiaa jäljellä. Olen todella yllättynyt Saffronin lakkojen laadusta. Testaamani lakat ovat olleet uskomattoman kauniin värisiä ja koostumukseltaan erinomaisia. Valikoimassa on cremejä, shimmereitä, frosteja ja glittereitä kirkkaalla pohjalla. Värivalikoima on punapainotteinen enkä malta odottaa, että saan verrata eri sävyjä toisiinsa. Jostain syystä värien vertailu on mielestäni käsittämättömän mielenkiintoista puuhaa. Esittelen lakat ja koristelut blogissa sitä mukaan kun kuvia saadaan ladattua Sanna Tara Nail Artin sivuille. Valmistautukaa siis saamaan tänä keväänä aimo annos Saffronin lakkoja silmienne eteen. Alkaen nyt!

Halusin esitellä teille tänään kuudesta testaamastani lakasta kauneimman. Saffronin lakat on nimetty numeroin, mikä on ensimmäistä kertaa elämässäni mielestäni hyvä asia. Olisin muuten hukassa näiden lakkojen kanssa, mutta nyt ne pysyvät kiltisti numerojärjestyksessä ja näen helposti missä olen menossa projektissa. Kaunein tähänastisista lakoista kulkee nimellä Saffron 49. Se on liila crelly, jossa on mukana paljon sinistä shimmeriä, joka saa lakan vaikuttamaan duochromelta. Lakka ei ole erityisen peittävä crellymäisyytensä takia mutta se tässä onkin parasta. Lakkasin kolme kerrosta (vaikka en yleensä suostu lakkaamaan kuin kaksi), koska jokainen kerros toi lakkaan uutta syvyyttä. Vaikutelma on vähän sama kuin glittervoikkarissa, joten ehkä tämä on sitten shimmervoikkari.


Tein samaan lakkaukseen kuvien ottamisen jälkeen vielä koritelut, jotka sopivat hyvin päivän tunnelmaan. Löysin fimohyrrästä kuppikakkuja sekä lahjapaketteja, jotka asettelin kynsille. Lisäkoristeeksi päätin laittaa kynsille ja fimoihin turkooseja ja kultaisia mikrohelmiä. Lopputulos on kyllä sen verran juhlallinen (ainakin 10-vuotiaalle pikkutytölle), että kyllä näillä kelpaa juhlistaa yhteistyöprojektia Sanna Tara Nail Artin kanssa, vai mitä? 
Nyt olisi ihan kakkukahvien paikka, mutta kakku puuttuu. Menen tästä siis aamukahville ja jyrsin nonparelleja ja kuppikakkuja kynsiltäni :). 


*    *    *    *    *    *

I’m pleased and excited to tell you that I’ve started a new collaboration project with a Finnish online store selling nail art supplies and nail polishes. Their called Sanna Tara Nail Art and we’ve been planning the details of our project for the past month. Finally we are at a stage where I can let you in on the secret, not that it’s a secret anymore. The plan is for me to swatch and photograph all 59 Saffron nail polishes, which are sold by Sanna Tara Nail Art. I’m also going to be using nail art supplies on manis and photographing them as well.

These photos will be added to the products on the store, which has just gone through a huge facelift. You can imagine it can be a bit overwhelming to receive a parcel of 59 nail polishes at once. I’ve swatched 6 polishes so far, so I have a long way to go. I love the Saffron polishes so far. I didn’t even know such a brand existed but I’m glad I do now, cos the quality and colors are excellent. I’ll be showing the polishes and nail art on my blog during the spring as the photos are added to the store site.

First I wanted to show you my fav polish so far, number 49. It’s a lilac crelly with a whole lot of blue shimmer. When you apply it on your nail, it looks like duochrome. You do need three coats but I didn’t mind (which I usually do), cos the layering gave the polish depth, like in a glitter sandwich… maybe this is a shimmer sandwich? I also have some pics for you with some nail art (fimos and micro pearls). The cupcakes, gifts and sprinkle are a good match to the theme since I’m feeling very festive about this new collaboration. 


30 comments:

 1. Jee onnea kivasta yhteistyöstä ♡ paketista päätellen puuhaa riittää. Ihanan näköisiä juttuja, odottelen mitä kaikkea kivaa saat niillä aikaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mäkin olen ihan jee-fiiliksissä! Menin vaan rikkomaan kynsinauhan kynsihuollossa, eikä nyt voi ottaa kuvia ennen kuin paranee...

   Delete
 2. Onnittelut uudesta isosta yhteistyökuviosta! :3 Mulle tupsahti aikoinaan Shimmer Polishin lakkoja kerralla melkein 40 kappaletta, kun niitä olin jo 30 lakkaa ehtinyt esitellä. :D Saadessani ne olin kyllä ihan haltioissani, mutta loppua kohden esittelypostaukset tuntuivat vaan venyvän ja venyvän eikä lakat lopu koskaan! :D Onneksi sain projektin kunnialla läpi, mutta onhan siinä aina hirmuiset paineet noin isossa määrässä. Hirvittää ajatellakin, kuinka suuret paineet isoilla blogeilla on tavarapaljouden kanssa, joten olen ihan tyytyväinen omaan pieneen blogiini ja omiin yhteistyökuvioihin. :D Tsemppiä projektiin, mäkin seuraan mielenkiinnolla tätä! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä muistan ne sun Shimmerit! Seurasin sun ihania esittelyjä silmä tarkkana. Mä en kyllä kestäisi sellaisia paineta mitä jollain isoilla bloggaajilla on. Ei siinä enää voi muistaa kuka itse on ja mitä itse haluaa. Onneksi saan näissä itse valita mihin pulloon tartun ja miten koristelen. Tavallaan jännääkin, kun on tietyt lakat ja tietyt koristeet. Se rajoittaa mutta omalla tavallaan myös mahdollistaa luovuuden.

   Delete
 3. Onnea yhteistyökuviohin ja tsemppiä lakkojen swatchaukseen! Hurja määrä lakkoja esiteltäväksi, ei ihme että pää menee pyörälle. Odotan innolla minkälaisia Saffron-kaunottaria blogissasi jatkossa nähdään, tämä lakka on ainakin kaunis :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Mä just eilen otin näistä pullokuvat ja sormet syyhysivät päästä lakkaamaan jokaisella yhtäaikaa... no, ehkä en kuitenkaan lähde sitä testaamaan! Näissä on kyllä tosi kivoja sävyjä. Rakastuin myös yhteen pinkkiin kultashimmerillä. Ihan mulle epätyypillinen lakka, mutta niin ihana :)

   Delete
 4. Mikä ois mukavampi tapa saada kupoli pyörryksiiin kuin kynsilakat! Tosi kiva ja mielenkiintoinen homma ja uskon että olet kyllä paras ihminen tuohon hommaan. Sulla on kuvat nättejä ja varmasti hyvä lisä kyseiseen nettikauppaan. Ihanat noi kuppikakkukynnet, säästä mullekkin yks kakku! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Mä kun järjestäisin kakkukahvit niin siellä olisi todennäköisesti tarjoiluna lähinnä kynsien ihastelua. Toisessa kädessä kahvileimoja MoYoulta ja toisessa kuppikappuja SannaTaralta. Lupasin kyllä leipoa miehelle viikonloppuna cokis-mokkapaloja :).

   Delete
  2. Cokis-mokkapaloja!? Pakko olla hyviä koska mokkapalat vaan on parasta mitä 80-luvulla olen oppinut leipomaan!

   Delete
  3. Mä en ole itse mikään cola-fani muuten kuin juoman osalta. Karkeissa ja muissa en tykkää colasta, joten saas nähdä miten uppoaa tämä. Mies lupasi kyllä syödä kaiken kiltisti. Yleensä se olen minä kuka tyhjentää mokkapalat kaapista, kun ne on niin järjettömän hyviä. Vielä pitää huomenna etsiä jostain cola-tiivistettä, kun lähikaupassa ei penteles ollut!

   Delete
 5. Upeata! Oikein paljon onnea mahtavasti yhteistyöstä. <3 Jään innolla seuraamaan ja odottelemaan millaisia kynsiä tulet loihtimaan. <3 Eniten tietenki kiinnostaa kaikki glitterit. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani! Onneksi tuolla on glittereitäkin riittämiin. Sähkönsininen siellä jo vähän katsoo mua sillä silmällä :).

   Delete
 6. ompa syötävän ihanat kynnet, kirjaimellisesti ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vähän otti hampaat osumaa mikrohelmien kohdalla mutta muuten uppos ihan iisisti :).

   Delete
 7. Munki pää meni ihan pyörälle, kun näin nuo kuvat! :D Ihan huikee yhteistyöprosessi, sopii sulle paremmin kuin hyvin! :) Oon iloinen sun puolesta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heidi! Mä en ole vieläkään kokonaan sisäistänyt tuota lakkapullojen määrää :).

   Delete
 8. Sulle on haaste mun blogissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, kiitos Fani! Kävin lukemassa ja nappaamassa kyssärit talteen :).

   Delete
 9. Wautsi minkä homman sait!! :) Sun kuvat ja lakkaukset on kyllä niin uskomattoman hyvää laatua, että sinua parempaan tuohon hommaan olisi tuskin löytynyt! Huippua!!
  Kädet hikoillen oottelen loppuja swatcheja, niihin tosin taitaa mennä aikansa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista :). Omasta mielestä oon tietty ihan penaalista, kun en osaa edes käyttää kameran manuaalisäätöjä. Ihana kuulla, että sitä ei ehkä olekaan aivan ahterista. Varmaan pakko tehdä joku aikataulu noiden kanssa, ettei tule ikuisuusprojektia. Mutta onneksi mikään ei ole niin kivaa kuin aikataulujen laatiminen!

   Delete
 10. Huikeeta! Onnea yhteistyöstä :) Ja tosi syötävän upeet kynnet<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Nää kynnet sopisi kyllä täydellisesti johonkin uber-kakkujuhlaan! Vieläkin tekee mieli kakkua, vaikka just vetäisin berliininmunkin kitusiin.

   Delete
 11. Jestas! Kelpais itelleki tuollanen 59 lakan pikku satsi.. :D Ihanat kynnet olet saanut aikaiseksi - tekisi mieli syödä nuo! :3 ^-^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katri :). Kyllä mun nyt oikeasti kelpaa olla ja lakkailla. Kun vaan ehtisi jossain välissä! Nakukynsillä tässä taas mennään, kun ei ehdi lakata mukamas.

   Delete
 12. Vautsi, mikä tilaisuus, onneksi olkoon! :) ♡ Aivan ihanat kuppikakkukynnet :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis :). Näiden kynsien kanssa pitäisi vaan ehdottomasti olla niitä oikeita kuppikakkusia!

   Delete
 13. Ihan mahottoman paljon onnea uudesta yhteistyökumppanista! Mie niin ootan kieli pitkällä kaikkia swatchkuvia tulevista lakoista ^.^ Tää lakka ainakin näyttää sen verran upealta, että odotukset on korkealla ;)
  Ja onpahan muuten herrrkulliset kynnet, slurps :P Miltäs maistui nämä kuppikakut kahvin kanssa? xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nanne! Kuppikakut oli hieman rapsakoita ja kevyen muovisia. Kahvi oli oikein hyvää ja huuhtoi kakkuset hyvin alas :).

   Delete
 14. Onnea mahtavasta yhteistyömahdollisuudesta! Upeat nuo kynnet, ja tuo lakan sävy on herkullinen! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Tämä lakka (ja oikeastaan kaikki tähän asti testaamani) on kyllä niin upea, etten malta odottaa miltä nuo muut näyttävät kynsillä. On kai siellä pakko olla joku huti!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)