Sunday, March 8, 2015

Why Can't Every Year Be the Year of the Rabbit?


Kiinalaista uuttavuotta juhlittiin helmikuun 19. päivänä, kun Vuohi sai hallitsijan valtikan Hevoselta. Tästä innostuneena (tai ainakin sain hyvän tekosyyn) tilasin MoYou Londonilta Zodiac-kokoelman uusia kiinalaisen horoskoopin laattoja. Tarkoituksena oli siis tilata ainoastaan se pupulaatta, mutta en voinut vastustaa käärmettä enkä lohikäärmettä. Itse olen syntynyt käärmeen vuonna, joten tuo hankinta oli ihan sallittu horjahdus, eikö? Lohikäärme taas on ihan vietävän vetävä ihan muuten vaan! Mielestäni nämä Zodiac-laatat ovat todella kivoja kuvioiltaan ja erilaisia nyt jo suhteellisen laajalla leimalaattarintamalla.
Koska tein viime postauksessa pupukynnet, ajattelin nyt väkertää käärmekynnet, etten uraudu tuohon puputeemaan. Olen ihmetellyt tässä viime aikoina miksen koskaan saa lakattua kynsiä vihreällä, vaikka se on yksi lempikynsilakkavärini. Vihreitä kynsilakkojakin taitaa olla eniten väriskaalassa. Ihmisaivot tuntevat vetoa vihreää väriä kohtaan jo evolutiivisista syistä. Se tuo meille turvallisuuden tunteen, koska puissa vipeltäessämme vihreä merkitsi puun lehtiä eli kaikkea muuta kuin vihollista. Jospa tämä vihreän vierastaminen on jotain alastoman apinan kapinointia, mene ja tiedä. Vihreä oli kuitenkin tänään ehdoton valinta ja nappasin tikkuja uudelleen järjestäessäni kärkiehdokkaaksi Essencen kauniin Roller Coasterin. Väri on himppasen turkoosiin taittava vihreä, jossa on aivan kevyesti shimmeriä. Tämä on ehkä kaunein vihreä valikoimissani ja saapui kotiin muistaakseni Lahden Kärkkäiseltä.

Koska halusin leimata enkä mennä tällä kertaa liiallisuuksiin, valitsin toiseksi väriksi puhtaan valkoisen Essien Blancin. Leimailuun käytin Konadin vihreää ja Konadin sekä Mentalityn valkoista. Kuvissa etusormessani on Konadin valkoinen ja peukussa sekä keskisormessa Mentalityn shimmervalkoinen, joka vaikutti jopa hieman hopeiselta Konadin rinnalla. Hyvä peittävyys shimmeriseksi leimauslakaksi! Leimasin uudella Creative Shopin leimasimella ja sain kuvat taas tänään jostain syystä nousemaan ongelmitta. Testasin myös MoYou Londonin superlöllöä ja hyvin toimi sekin, vaikka onkin pinta-alaltaan pienempi kuin tämä CS:n gigaleimasin. En alustanut leimasinta mitenkään vaan otin leimasimen paketista ja leimasin. Valkoinen leimauslakkakin näkyi tämän leimasimen silikonipinnalta todella hyvin. Ainoaksi ongelmaksi muodostui se, että jäin taas tuijottelemaan kaunista leimaa leimasimessa enkä osannut laittaa kynttä mitenkään päin leimasimelle. Pyöräyttäminen sivulta sivulle on ainoa tapa mikä itselläni toimii mutta silloin on hankala kohdistaa kuviota. Jos painan kynnen suoraan kuvioon, se (siis kuvio, ei kynsi) menee riekaleiksi kun nostan kynnen pois leimasimelta.

Vihreä käärme nimettömässä on oma suosikkini. Se kohdistui onneksi oikein eikä kupliakaan juurikaan jäänyt. Pikkurillin ohut viivakuvio on myös mieleinen mutta siihen tuli hieman kuplia ja kohdistaminen ei mennyt ihan täysin nappiin. Jostain syystä kuviota eivät vääntyneet mutkalle tällä kertaa. Yritin olla painamatta liikaa pehmeää leimasinta, joten ehkä se auttoi. Tavallaan tällä gigaleimasimella kohdistaminen on vielä hankalampaa kuin neliskanttisella mutta esim. kokolaatan kuvioissa leimasimelle saa isomman alueen, josta voi sitten valita kynnelle sopivan kohdan (jos ehtii). Pienet vaaleanvihreät palleroiset ovat Sanna Tara Nail Artin supershine strassihyrrästä, joka on aivan mainio väreiltään, laadultaan ja palleroisten koolta.


Oikealla alhaalla olevasta pullokuvasta näkee aavistuksenomaisen shimmerin vihreässä kaunokaisessa.


Löysin muuten laatikon kätköistä H&M:ltä joskus taannoin ostamani matkatarrarullan ja se on huiman uskomaton leimasimen puhdistaja. Se on kooltaan vain 8cm:n mittainen ja pieni minitarrarulla säilyy sen sisällä suojassa. Näitä pitäisi myydä kynsikaupoissa! Onneksi löysin myös kaksi vaihtorullaa kätköistäni, koska aloin heti panikoida 1,8m mittaisen rullan loppumisesta. Bongasin toisen hauskan kikan Youtube-videosta, jolla pieleen mennyt leimaus poistettiin teipillä kynneltä. Olen kokeillut (ja epäonnistunut) useasti lakanpoistoainetta tässä puuhassa mutta tämä kikka toimi itselläni huomattavasti paremmin.  
On my nails: 
 • Essence - Roller Coaster 
 • Essie - Blanc 
 • Konad - Green 
 • Mentality - White Opaque 
 • Konad - White 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


*    *    *    *    *    *

It’s the year of the rabbit, but I really shouldn’t do two bunny manis in a row, cos I’ll get stuck on the theme (good for me, bad for you unless you love bunnies). I purchased a few plates from MoYou London Zodiac collection, cos there was a bunny plate there that I wanted. I also got the snake and the dragon plates, which are all just stunning. I really like the way Zodiac plates are designed. The images are very unique and even the bunnies don’t look childish.

I had already chosen to go with green since it’s one of my fav nail polish colors, but for some reason I never get it on my nails. Just like with the black, I guess I’m afraid that my other polishes will be jealous if I use green or black all the time so instead I don’t use them at all. Way to go! Roller Coaster by Essence must be my fav green right now. It’s real green with a hint of turquoise and very subtle shimmer. Gorgeous! I wanted this to be the star of the show, so I painted a few nails in white.


Stamping was done using my new Creative Shop stamper and I must say it worked wonders. Just as well as MoYou London squishy stamper but this one is much larger in size. I stamped using Konad green and white and also White Opaque by Mentality. This one has shimmer in it so it looked almost silvery next to Konad, but very opaque. I love the green snake on my ring finger. I suck at positioning the images but this time got it right. 


10 comments:

 1. Hih, mulle vihreä on yksi vaikeimmista väreistä kynsillä, sä olet kyllä onnistunut hyvin, jopa näin vihreän kammoksuja tykkää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiitos Sanna :). Kiva, että löysit jotain hyvää vihreästä!

   Delete
 2. Mä en oo vielä kertaakaan onnistunut poistamaan leimoja kynneltä pelkällä teipillä. Ilmeisesti mä sihtailen leimaa kynnelle sen verran kauan, että leima on liian kuiva kynnellä, eikä nouse teipillä irti sitten millään. Pari kertaa pystyn poistamaan samasta kynnestä leimat kynsilakanpoistoaineella, mutta sitten alkaa lähteä jo aluslakan väriäkin mukana. Nykyään kylllä harvemmin jaksaa välittää siitä että leimat olisi vähän vinossa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä huomasin, että jos leimaan ei ole koskenut se on vielä irrallaan lakan päällä ja lähtee teippiin. Jos sitä on yhtään painanut esim. sormella niin eipä lähde enää. Samalla tavalla olen onnistunut teipillä repimään irti valmiita leimoja, kun olen yrittänyt vain siivota kynsinauhoja. Pitäisi varmaan laittaa päällyslakka ennen teippisiivoilua :).

   Delete
 3. Belegwenin leimat muka joskus vinossa, terveisii vaan sinne yläkertaan! Mulla on myös käytössä tarrarulla, tosin suurempi mutta noita pieniä näin muistaakseni KappAhlilla, voin muistaa väärinkin. Mun lemppari on pikkurillissä, tosin kaikki on hienoja kun tykkään näistä horokooppilaatoista ihan ho.... eiku hulluna :D Selvisi sekin miksi niin kovasti tykkään kunnon kirkkaan vihreästä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä kans vähän hymyilin noille Belegwenin vinoille leimoille :). Hyvä tietää, että KappAhliltakin löytyy. Mä kävin just tarkastamassa H&M:n ja siellä oli vaan pitkiä minikokoisia, ei sellaisia avattavia kätsyjä. Mä oon meinannut jo pari kertaa tilata kaikki Zodiacit. Viime hetkellä olen aina järkeentynyt :).

   Delete
 4. Tosi ihanat lakkaukset! :) Mulla on kansa ongelmia vihreän, etenkin perusvihreiden cremejen kanssa, sillä tykkään kyllä kamalasti vihreästä värinä mutta jostain syystä sille on hankalaa keksiä koristeluja :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nena :). Vihreässä on kyllä taikaa mutta myös omat haasteensa!

   Delete
 5. Oi mitkä vihreät ihanuuskynnet! Kynnet alkaa vihertämään monilla näin kevään vinhasti pukatessa päälle. Toi Konadin vihree leimauslakka näyttää muuten tosi kivalta kynsillä että taidanpas laittaa omani testiin lähiaikoina.

  Joo, oon nähny kanssa hienoja videoita ja kuvia, joissa leimaukset lähtee kynneltä hienosti teipillä. Eipäs oo onnistunu multa koskaan, siinä joko a) teippiin ei irtoa mitään tai mikä vielä ihanampaa b) teippiin irtoaa leimauksen lisäksi pohjavärinä olevaa lakkaa. Mun on pakko turvautua kynsilakanpoistoaineeseen, kun leimat menee vituralleen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Mäkin ihastuin tuohon Konadin vihreeseen nyt kovasti. Se on jotenkin niin perusvihreä.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)