Sunday, April 5, 2015

Bunny Up or Eat More Chocolate!

Edellisen pääsiäiskynsifiaskon jälkeen otin itseäni niskavilloista ja päätin tuottaa säälliset pupukynnet, vaikka mikä olisi. On se nyt kumma, että sen kerran kun saa luvan kanssa tehdä pupukynsiä niin ei sitten onnistu millään. Nyt lähdetään ihan perusasioista liikkeelle eli otetaan kuvaan musta ja valkoinen, joilla ei voi mennä metsään. Liekö nuo värit nyt niin kovin pääsiäisteemaisia, mutta ainakin saan mieleistä aikaiseksi. Sitä paitsi jos ulos katsoo niin kovasti siellä vaan mustavalkoiselta vieläkin näyttää.Olisihan se nyt vähän synkistelyksi mennyt lähteä munajuhlaan pelkällä mustalla ja valkoisella, joten nappasin siinä matkan varrella mukaan leikkiin China Glazen Giver-kokoelmasta babypinkin Friends Forever, Right? sekä babybluen New Birth. Etusormessa on Ginan valkoinen, keskarissa sininen ja nimettömässä pinkki. Yllättävän hienovaraiset erot noissa kyllä on. Sopivat erittäin hyvin yhteen ja juuri tälläviisiin tasapainoittamaan mustavalkoisuutta vähän hemppiksempään suuntaan. Pöydällä odotteli laatikoitumistaan Ginan uusi glitter 238 Cottoncandy, jossa oli juurikin sopivia sävyjä tähän lakkaukseen. Töpöttelin pumpulipuikolla glitterliu’un Ginan mustalla lakkaamiini kynsiin. Olen aivan höpönä tähän glitteriin, koska sen hempeyttä taittaa juuri sopivasti mukana oleva kirkkaanpunainen mikroglitter. Sinisiä glittereitä saisi ehkä olla noin kymmenen kappaletta enemmän mutta muutoin olen tyytyväinen :).


Tilasin tässä taannoin Vinyl It Upilta pupuvinyyleitä eri väreissä. Yleensä pupuvinyylit ovat tylsiä yhdenasennon istujia mutta näissä oli pupuja vaikka kuinka monessa asennossa. Laitoin kynsille mustia ja valkoisia vinyyleitä ja töpöttelin pupujen ympärille mustia glittereitä eli Penelope Luzin Dark Angelia sekä InDecisive Lacquerin Speckled Blackiä. Viimeistelyksi tuputtelin (tosi hyviä verbejä irtoaa tänään) Cottoncandyä pikkaisen vielä mustan glitterin päälle. Ja pari kerrosta pikakuivattajaa tasoittamaan pintaa.Näillä kelpasi kyllä viettää pääsiäistä vaikkei ihan perinteisissä teemaväreissä oltukaan liikkeellä. Eihän näistä malttaisi luopua lainkaan. Onneksi voi tulla aina omaan blogiin katsomaan omahyväisesti omia kynsiään :). Mukavaa pääsiäisen jatkoa itse kullekin säädylle!On my nails: 
 • China Glaze - Friends Forever, Right? 
 • China Glaze - New Birth 
 • Gina Tricot - 238 Cottoncandy 
 • Gina Tricot - Black 
 • Gina Tricot - White 
 • Penelope Luz - Dark Angel 
 • InDecisive Lacquer - Speckled Black 
 • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat


*    *    *    *    *    *

Still with the Easter theme. Last one was a fail but this time I went with what I knew would work, black and white. On my forefinger I have Gina Tricot White, on  the middle finger China Glaze New Birth and on the ring finger China’s Friends Forever, Right?. It’s funny how close to each other the shades are. You almost can’t tell there’s a baby blue and a baby pink there as well. Black is Gina Tricot Black (as always).


I added Gina Tricot’s new glitter Cottoncandy on the black nails and some also on the other nails after decorating them with black glitters and some bunnies from Vinyl It Up. I love how the bunnies in the vinyls are in many different positions and not just one like usually. I have these vinyls in several different colors and they work great. I much prefer these nails to the ones I posted on Friday. These may not be as Eastery but they feel more like me and that’s what counts, right!


18 comments:

 1. Mukavaa pääsiäisen jatkoa kera kivojen, ei ehkä perinteisten mutta sitäkin hienompien pääsiäiskynsien kanssa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, sinne kanssa ihania hetkiä Hippulan kanssa <3.

   Delete
 2. Voi mäkin haluaisin tuon Ginan glitterin, se näyttää niin herkulta! :) Sopii nämäkin hyvin pääsiäiseen, vaikka värit eivät olekaan niin perinteiset. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Arvaa tekeekö mun nyv mieli lakata Essencen LOL:lla? Jostain kumman syystä :).

   Delete
 3. Mainiot pääsiäispupukynnet! Hyvä idea yhdistää mustaan hempeitä pastellisävyjä, näyttää tosi hyvältä. Ja pupuliinit ovat niin suloisia kynsilläkin!

  Star Wars sopii myös pääsiäiseen - onks noi päät syötäviä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hähäää! Noi päät on sellaisia kynänkoristeita ja ne tuli Star Wars -pääsiäismunista, joita mun mies napostelee :). Noi oli niin hyvän näköisiä, että pitää säästää ja käyttää rekvisiittana, kun teen Star Wars -kynnet jossain vaiheessa.

   Delete
  2. Jee, Star Wars -kynnet! Kivaa että teet sellaiset, niistä tulee taatusti upeat ja nyt on hieno rekvisiittakin valmiina :).

   Delete
 4. Eeek, nä oon hienot! Minunkin mielestää tuohon hattara-lakkaan saisi lisätä niitä sinisiä hommia. Parhaatpääsiäiskynnetikinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä yritäkään, sun kynnet oli ihan eeppiset! Mä syytä sitä, ettei mun anarkia-laatta ole vielä saapunut. Sitten mä pidän jonkun SOA-teemaviikon :).

   Delete
 5. Ihanat höpöläiset <3 Tykkään näistä ihan pupuna :) <3

  ReplyDelete
 6. Tosi suloiset pupukynnet! Ei aina tarttekkaan "tunnustaa väriä", vaan tehdä rohkeasti teemaa mukaellen omannäköiset :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sanna :). Näinhän se on. Pitäisi osata aiva vähän hypätä sen laatikon ulkopuolelle ja katsoa asioita eri vinkkelistä. Se on vaan niin vaikeeta, kun juhlapyhä kestää aina niin vähän aikaa ja pitäähän niitä keltaisia lakkoja päästä joskus käyttämään :).

   Delete
 7. Ihanat pupukynnet :) Mä tarvin kans tollasia pupuvinyylejä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Nää oli kyllä erittäin hyväkäytöksisiä pupuja!

   Delete
 8. Haha, itse tilasin samaisia pupuja myös useassa eri värissä heti kun ne näin.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi asennot on jotenkin niin aitoja eikä sellaisia pehmoeläinpupukökötyksiä <3.

   Delete
 9. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)