Thursday, April 23, 2015

Sanna Tara Nail Art – Saffron 30 + rhinestones

Tää olis taas hudeilla! Tietokone sanoi itsensä irti mutta sitä vartenhan on keksitty luottokortit ja kivat atk-ihmiset, jotka kaivelevat vanhuksen sisuksista tarvittavat tiedostot. Koneenvaihto ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä mutta enpä sellaista odottanutkaan. Meillä mennään aina vaikeimman kautta ja jos jotain voi tapahtua, se tapahtuu. Ensimmäisestä uudesta läppäristä oli mm. näppis rikki ja tämä piti tietenkin huomata vasta koneen asennuksen jälkeen. Onneksi mieheni stressinsietokyky on hitusen parempi kuin omani. Eihän siinä muu auttanut kuin mennä kiltisti vaihtamaan kone ja aloittaa alusta. Oli siinä ekassa rakkineessa kyllä muutakin vialla kuin näppis, koska tämä kakkosversio toimii huomattavasti nopeammin.

Sain kuin sainkin kaiken vanhalta koneelta talteen ja nyt aloitellaan tutustuminen uuden koneen kanssa. Miten sitä voikin olla niin tottunut esim. näppikseen? Jos nappuloita siirtää edes millin sadasosan tuntuu, ettei kirjoittamisesta tule enää mitään. Kyllähän tähän taas tottuu, mutta kun nyt on vaan kiva vähän narista ja nillittää. En kestä mitään ”loppu hyvin, kaikki hyvin” –skeidaa, joten säästin kaiken nillityksen siihen hetkeen kun tiesin että kaikki on todellakin hyvin.

Se siitä atk-insidentistä. Nyt takaisin tärkeämpiin asioihin eli kynsiin. Tinkerbell postasi blogissaan ihanaiset neonpinkit kynnet hieman yli viikko sitten. Bongasin kynnet Bloggerissa ja kuva vaikutti oudon tutulta. Vähänkö repesin, kun tajusin että olemme tehneet Tinkerbellin kanssa samanlaiset koristelut. Lupasin postata nämä kansioiden uumenissa seisseet kuvat pikaisesti. 
Itse käytin kynsiin Saffronin tummanvihreää crellylakkaa ja kirkkaita strasseja hyrrästä, joka on myös Sanna Tara Nail Artilta. Nuo Tinkerbellin värit miellyttävät itseäni enemmän, tämä oma väriyhdistelmäni on hitusen liian arvovaltaisen näköinen omaan makuuni. Mutta mikään ei tietenkään ole niin hauskaa kuin testata erilaisia tyylejä itselle. Eihän sitä koskaan tiedä mikä tuntuu omalta ennen kuin testaa. Tuo vihreä lakka tosin on aivan ihanan metsäinen ja parhaimmillaan ilman koristeita. Voin melkein tuntea pihkan tuoksun näiden kuvienkin välityksellä (aivovaurio, skitsofrenia, anyone ???) J.15 comments:

 1. Itse kun olen aikoinaan opetellut tuon kymmensormijärjestelmän ja harjoittanut tuota jaloa taitoa paljon, niin tuo kirjoituskin hoituu siten, ettei näppistä tarvitse katsoa lainkaan. Se on todella ärsyttävää opetella aina uudelleen kirjainten välit kun näppis vaihtuu. Nopeasti siihen onneksi tottuu. :) Kynsien pituudellakin huomaan olevan vaikutusta asiaan, olisiko se aina merkki lyhentää kynsiä kun alkaa kirjoittamaan mitä sattuu? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon täällä ihan kieli keskellä suuta kynsieni ja näppiksen kanssa :). Nysäkynsissä ei taida ollakaan kuin tuo yksi hyvä puoli, että pystyy kirjoittamaan ongelmitta. Eiköhän tähänkin taas totu!

   Delete
 2. Omat näppikset, parhaat näppikset <3 Mä niin inhoan, jos joudun kirjoittamaan muilla koneilla (varsinki pöytä), Kun ne näppäimet on aina väärässä kohti. Mulla itellä on koneen vaihto edessä lähikuukausina (ollut kyllä jo kohta lähemmäs vuoden lähikuukausina but anyway..) ja aion mennä verkkokauppaan näppisten perusteella ostamaan koneen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en voi kirjoittaa mun miehen koneella mitään, kun se on isompi ja näppis on aseteltu erilailla. Mun rakas vanha kone kesti urheat viisi vuotta, joten ei tässä auta kuin tottua uuteen :).

   Delete
 3. Uuden näppäimistön käyttö on kyllä aina aluks melkoisen kankeeta mutta kyllä siihen tottuu yllättävän nopeesti. Pääasia että on toimiva tietokone ja että vanhan koneen tiedot pelastuivat :). Mulla muistui tätä lukiessani mieleen että parisen viikkoa taisin viime syksynä kirota uuden läppärin näppistä mutta sitten kirjoittaminen alkoi jo sujua mukavasti.

  Mutta kynsiin. Kaunis vihreä väri tuossa lakassa ja strassien asettelu on käsittämättömän upeasti toteutettu. Sairaan makeet kynnet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti :). Mä en oikein vieläkään tajua miten hyvä tuuri mulla kävi, kun sain tiedostot takaisin. Tästä lähin teen backupin joka viikko, kun näköjääns kuvia tulee otettua aika paljon ;). Onneksi uuden koneen USB siirtää tavaraa kolme kertaa nopeammin kuin vanhan. Näitäkään kuvia ei oltaisi nähty blogissa, jos olisi huonosti käynyt.

   Delete
 4. Essence-uutisia sullekin: "Erinomaisia essenceuutisia. Tokmanni-ketju testaa myyntejä ensi alkuun 6 myymälässä. Aloitus toukokuun puolenvälin jälkeen. Helsinki Kaisaniemi ja Itäkeskus sekä Hyrylä/Tuusula.
  Porvooseen ja Järvenpäähän menee isompi 500 tuotteen valikoima." ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee!!!! Mahtavuutta!!! Tuusula ja Järvenpää vaviskaa :). Mä tyhjennän kaikki hyllyt!

   Delete
  2. Kiitos Katri ihanista uutisista :).

   Delete
  3. Mulla oli suunnitelmissa tehdä sama homma Turussa :'DD

   Delete
 5. No ohoh on kyl iha samalai starssit ku mulla, aika hauskaa hei ;D! Mut tosi upeet kynnet :) Mä haluun kans tollasii kirkkaita lehtistrassei! Ainiijoo ja heti haistoin pihkan ku siitä mainitsit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Starssit :'D Kommentti oli ilman totaki jo aika sekava.

   Delete
  2. Mä mitään virhettä edes huomannut tossa kirjoitusasussa :). Ehkä me ollaan yhtä sekavia!

   Delete
 6. Voi himskatti tuota säätämistä tuon uuden koneen kanssa :/ Onneksi ongelma kuitenkin saatiin ratkaistua ja pääset normaaalisti postailemaan <3

  Ihana tämä lakkaus muuten, tykkään hurjasti tuosta syvän metsänvihreästä sävystä tuossa lakassa! Dippidoodoo, pitäisiköhän sitä taas vingutella pankkitiliä..... :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et arvaa, että tää kone meinas tiltata taas pari päivää sitten. Joku käyttikseen liittyvä juttu, mikä on jumittanut useita koneita lopullisesti. Onneksi jumi ei ollut ikuinen vaan kesti vaan pari tuntia. Jotenkin luulis, että teknologian kehittyessä koneiden pitäisi toimia paremmin eikä huonommin mutta eipä siltä vaikuta :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)