Tuesday, April 7, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 37 - 41 + Foil, Moons and Stars

Pääsiäiset on lusittu ja arki jatkuu. Nyt pamautan eetteriin kerralla viisi punaista Saffronin uutukaista, joten jätetään jorinat vähän lyhyemmiksi kuvien tieltä. Halusin esitellä nämä kaikki kerralla, koska muutoin erot jäävät epämääräisiksi. Punaisen tulvan keskellä kynsitaiteilu kallistui kuin itsekseen Kiinan suuntaan. Tässä on taas esimerkki lakkauksesta, jota en olisi luultavasti koskaan toteuttanut ilman isoa kasaa swatchattavia kynsilakkoja ja kynsikoristeita. Ihanaa löytää uusia puolia omasta pöhköstä päästään!Ensimmäisenä Saffron 37, joka on näistä oranssisin. Ei kuitenkaan oranssi vaan selkeän tomaattinen punainen, jos siis se tomaatti olisi hieman raaka. Kahdella kerroksella hyvin peittävä, levittyy kuin unelma, ei valu, ei raidoitu. En ole tomaatinpunaisen ystävä, koska se ei välttämättä sovi parhaalla mahdollisella tavalla iholleni, mutta hitsi, että tämä oli kaunis, ihosta viis!


Saffron 37


Saffron 38 on niin sanotusti rehellisen punainen. Ei verenpunainen eikä tomaatinpunainen mutta ehkä omenanpunainen. Tästä puuttuu se oranssiin taitto, mikä 37:ssa on. Jotenkin tämä on vähän aikuisempi sävy. Sellainen varma valinta. Ominaisuudet samansorttiset kuin 37:ssa eli ei valittamista. Näistä kumpikaan ei ole aivan rehellinen creme vaan hiukan crelly, mikä antaa punaiselle jotenkin syvyyttä ja luonnetta.


Saffron 38


Saffron 39 on crelly, jota saa lakata 2-3 kerrosta peittävään tulokseen. Tässä mennään taas astetta aikuisempaan ja verenpunaisempaan suuntaan. Edelleenkään en valita crellymäisyydestä, koska Saffronilla se toimii. Lakat levittyvät niin hyvin ja tasaisesti, että näillä on ilo lakata. Päällyslakkakin on tarpeen vain kuivattamaan pinta kuvia varten, muutoin lakan pinta on täydellinen ilmankin (mikä on muuten aika harvinaista). En malta odottaa valkoisen lakan testaamista, koska se kyllä kertoo Saffronin lakoista aika paljon.


Saffron 39


Saffron 40 on jo lähes jelly koostumukseltaan. Kolmella kerroksella sain tuloksen, jossa geelikynnestä edelleen kuultaa läpi mutta ei tällä ole tarkoituskaan tehdä peittävää jälkeä. Tämä lakka on täydellinen kynsitaiteeseen eli esim. vesivärilakkauksiin tai leimojen värittämiseen. Valkoisen päällä tämä taittaa enemmän fuksiaan ohuena kerroksena ja sävy on todella kaunis.


Saffron 40


Saffron 41 on sitten taas rehellisen verenpunainen. Viininpunainen olisi liian hienosteleva termi kuvaamaan tätä sävyä. Jotenkin tässä on sellaista upeaa synkkyyttä. Vamppiväri parhaimmillaan. Tämänkin koostumus on crellymäinen, mikä tuo keveyttä raskaaseen sävyyn. Lakka peittää kolmella kerroksella hyvin enkä kokenut ylimääräisen kerroksen lakkaamista ongelmaksi, koska kerrokset kuivuvat todella nopeasti.


Saffron 41


Taiteilussa pohjalakkana on Saffron 37, jonka päälle sudin lähes kuivalla kynsilakkasudilla muita sävyjä sattumanvaraisessa epäjärjestyksessä. Tämän sekasotkun päälle vedin folioliimalla jokaisen kynnen keskelle vaihturaidan ja painelin kultaista tähtiholofoliota raitoihin, kun folioliima oli muuttunut kirkkaaksi. Lisäsin vielä muutamia kuu/tähti-koristeita kynsille ja sinetöin koristeet Picture Polishin Revolutionilla. Folioiden pinta ei muuttunut lainkaan sumeammaksi tai ryppyisemmäksi Revolutionin kanssa, joten tämä lienee oikeasti hyvää töhnää tähänkin tarkoitukseen.
Jollain oudolla tavalla pidin näistä kynsistä todella paljon, vaikka ne syntyivätkin vahingossa. Seuraavaksi lienee pakko kokeilla japanilaista tyyliä, vaikka Charming Nailsin Taina onkin siinä tyylissä niin pelottavan hyvä, etten tiedä uskallanko edes yrittää...20 comments:

 1. Vautsi mitkä kiinalaiset kaunottaret! Tykkään noista koristeluista aivan hirveästi, oijoih <3 Ja kaikki lakatkin on kauniita, suosikkia niistä tosin on mahdotonta sanoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Nena! Nää on kyllä näin jälkikäteen vielä kivemman näköiset. Omissa nakeissa ei tuntunut sitten kuitenkaan ihan kotoisilta. Nuo punaiset on kyllä syötävän värisiä :).

   Delete
 2. Sinä olet kiinalaisessa tyylissä pelottavan hyvä! Otetaanko skaba, sie teet itämaiset ja minä tälläiset kiinalaiset lohikäärme kynnet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hui! Haaste :). Pakkohan siihen on tarttua. Jännittää jo valmiiksi :).

   Delete
 3. Oi mikä hienojen punaisten lakkojen kavalkadi täällä onkaan! Tykkään ihan sikana (on meinaan aika sikaolo pääsiäismussutusten jälkeen) näistä kiinalaistyylisistä kynsistä :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihan sikana :). Täällä toinen ähkyäjä, jolle ei uppoa enää edes suklaa...

   Delete
 4. Ihanat nuo kiinakynnet! ♥ Kauniiiiit. :3

  ReplyDelete
 5. Tosi upee lakkaus! Se PP Revolution todellaki on hyvää töhnää :D kerkisin sitä vasta tikulle kokeilla folion päälle, mut siltiki iha parasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Mä olen aivan riippuvainen Revolutionista. Hauska tökötti, kun toimii alla ja päällä!

   Delete
 6. Harvemmin tulee lämmittyä punaisille kynsille kunnolla mutta nämä on kyllä poikkeus! Jäin tuijottelemaan noita folioita ja yksityiskohtia pitkäks aikaa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Saija :). Mäkin jäin tuijottelemaan noita foliosta siirtyneitä tähtiä, jotka näyttää ihan superveikeiltä! Folioita tulee käytettyä ihan liian harvoin.

   Delete
 7. Mielettömän nätit itämaiset kynnet! ♥

  ReplyDelete
 8. Ihanaisia punkkukynsiä! Joku juttu tollasessa kunnon tummanpunaisessa on! Ennen en piitannut yhtään punaisista lakoista mutta alkaa jo "maistua" oikeinkin hyvin. Ihanat foliohässäkät, mä hommasin sen Revolutionin ja on kyllä huikea tapaus sekin :) siis sun lisäksi!

  ReplyDelete
 9. Kirkkaat "peruspunaiset" on kyllä huikean tyylikkäitä ja kauniita! Upeat kuvat olet ottanut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sanna :). Punaisia on ihana kuvata, kun niistä saa niin herkkuja otoksia. Jotkut värit on ihan mahdottomia kuvata (eli siis kuvaaja ei osaa mutta syyttää kohdetta) :).

   Delete
 10. Hienolta näyttää kiinalaiskynnet, mutta nyt alko niiden japanilaistyylisten kynsien odotus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Kauheet paineet nyt suunnitella japanikynnet. Pakko tehdä kirsikankukkia jossain olomuodossa, kun niiden aika kerta on parhaillaan.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)