Friday, April 24, 2015

Sanna Tara Nail Art – Saffron 42


Vuorossa Saffron-lakkojen virallinen mummolakka. Tämäkin mummo tuntui aluksi hieman nihkeältä. Frost-tyyppinen siveltimenjälki, sävy jossain vanharoosan ja marjapuuron välillä. Pullossa tämä Saffron 42 ei näyttänyt miltään mutta kynsillä kolme kerrosta tätä crellyä alkoikin kivasti kutkuttaa. Ei, en saanut allergista reaktiota vaan tavallaan tykästyin tähän. Mieheni sanoisi, että onhan se kynsilakkaa, joten totta kai se on sun mielestä kivaa. Onko se nyt niin väärin, että olen huomattavasti krantumpi suklaan kuin kynsilakan suhteen.

Näissä Saffronin crellytyyppisissä lakoissa ei ole oikeastaan kuin yksi haittapuoli, ne kuivuvat suhteellisen hitaasti. Onneksi pikakuivattajat on kuitenkin keksitty! Crellyn plussapuoli on edelleen se, ettei frostmaisuus pääse hyökkäämään niskan päälle vaan taittuu läpikuultavuuden ansiosta hienosti kevyemmäksi.

Swatchaillessani tätä lakkaa olin juuri kiikuttanut kaupasta Maybellinen uuden salmiakkiglitterin ja jostain kummasta sain päähäni, että se mukamas kävisi tähän mummolakkaan juuri siksi, ettei se käy siihen lainkaan. Töpöttelin Lady Libertyn vihreitä kuvioita lakan päälle ja totesin, että enemmän on kai enemmän ja nappasin mukaan myös Ginan uuden Fairy Dotin.

Arvatkaas mitä sitten tein. Päätin todistaa koko maailmalle miten kamalat koristelut tein viattomaan nättiin kynsilakkaan ja otin kameralla ehkä vuosisadan kamalimmat kuvat nakeistani. Toivon totisesti, että saan joku päivä otettua kuvat Lady Libertystä myös hieman kauniimmassa koristelussa, tarkennuksessa ja valossa. Ei mulla muuta…8 comments:

 1. Lovely! Love the color used as its base and the glitter topper is amazing as well. This is kinda new for me but I love it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Emma :). I went for these colors cos I figured they must match since they really don't! I'm not sure if I like the result or not, but I'm glad you do.

   Delete
 2. :D no nyt on värit kohdillaan! Toisaalta en ole yhtään yllättynyt että sun oli pakko mättää jotain vaaleanpunaisen lakan päälle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kai se nyt on aina pakko tarttua lähimpään purnukkaan ja tunkea sitä kynsille, oli se sitten hillosokeri tai hologlitter ;).

   Delete
 3. Hah, tää on just mainio siksi ku on niin hassu... :D Ja mää tahon ton Ginan ihanuuden, auuuuh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tota mä vähän hain, mutta toteutus meni sit pikkasen penkin alle :).

   Delete
 4. Juuri sopivan sekava soppa! :D Jotenkin tosi söpö tuo Saffroni kyllä sävyltään :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sekametelisalaatti oikein! Musta on kivaa yhdistää kaikkea mitä ei "saa". Lukiossa kuviksen ope nillitti mun mustavalkoisesta kissakuvasta, ettei se toimi kun kaksi kissaa on piirretty eri tyylillä. Ehkäpä se oli just se pointti ;).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)