Friday, May 29, 2015

El Corazon – Theme Week : How low can you holo?


Tästä viikosta on epäilyttävästi muodostumassa paitsi El Corazon –teemaviikko myös ”kuinka monta kynsilakkaa löytyy keittiön pöydältä” –teemaviikko. Voin kertoa, että luku huitelee jossain 50:n yläpuolella. Nämä ovat siis laatikoitumistaan odottavia (jaa, että mitä laatikkoa) uutukaisia, jotka ovat jääneet elämään elämätöntä elämäänsä välitilaan nimeltä ”olin ennen keittiön pöytä”. Tästä porukasta on kuulkaa ollut kiva nappailla tälläkin viikolla sopivia sävyjä mukaan teemaviikon kynsille.


Ensin haluan ehdottomasti esitellä teille Gemstones-kokoelman Pyriten ja Rauchtopazin. Edellinen on likaisen vaaleahko oliivinvihreä metallinen shimmer holohiutaleilla. Jälkimmäinen puolestaan syvän ruskea kaunotar punaisella shimmerillä ja holohiutaleilla. Nämä lakat pääsevät ehdottomasti oikeuksiinsa vasta kynsillä. Tässä välissä nappasin mukaan nimettömään Colour Aliken upean vaaleanruskean ja hitusen lilaan taittavan holon 118. Tekisi mieli soittaa hätänumeroon, kun lakka on niin kaunis! ”Anteeksi, voisitteko tulla poistamaan kynsilakkani, että saisin näköni takaisin”???
Jouduin levittämään molempia Gemstoneseja kolme kerrosta mutta hällä väliä, kun ne kuivuivat niin nopeasti. Tuijotellessani lopputulosta tajusin, että värimaailma ja holomaailma vaikuttavat aivan FUN Lacquerista tutulta. Niinpä kaivoin esiin Philian ja töpöttelin nimettömän kärkeen holohippuloita. Minulle tyypillisesti kynnet olivat mielestäni niin kauniit, että harmittelin kovasti Colour Aliken 537H:n ostamatta jättämistä. Uskoakseni se olisi täydellinen vihreä vastine 118:lle näihin kynsiin. Ja tän kanssa mun sitten pitää elää! Miettikääpä sitä! Kynnet oli niin nätit, että piti ostaa muutama lakka lisää?!?! Mutta toisaalta selitän itselleni, etten tarvitse Cadillacquerin A Dragon Is Not a Slavea, koska 118 korvaa sen semihyvin...

Sitten vihdoin niihin violetteihin kaunokaisiin, joita olisi jäljellä kolme kipaletta. Pikkurilliin ja peukaloon levitin kolme kerrosta Amethystiä, joka kuuluu Gemstones-kokoelmaan. Keskisormessa on Large Hologram –kokoelman Butterfly ja etusormessa Galaxy samasta kokoelmasta. Nimettömään nappasin taas Colour Aliken holon 497, joka on muuten dupe Cadillacquerin Firinnelle (tikkukuva instassa ja fb:ssä). Galaxy ja Butterfly levittyivät molemmat vaivattomasti kahdella kerroksella, vaikka jellypohjaisia ovatkin.

En osaa edes sanoin kuvailla miten kauniita nämä ovat jokainen. Amethyst on kylmän violettina holohiutaleunelmana kuin Picture Polishin Eyre, mutta väriltään täsmälleen kuin PP:n Imperial. Galaxy on munakoison värinen upea syvän tumma violetti, jollaiseen en muista törmänneeni. Butterflyn lämpimän violettinen sävy ja holohiutaleet puolestaan tuo väkisinkin mieleeni PP:n Pandoran (ks. kuva) tai Zoyan Auroran. Nimettömän hololakka näytti jotenkin yksinäiseltä tämän holotykityksen rinnalla, joten töpöttelin kynnen kärkeen A-Englandin Crown of Thistlesiä. Halusin myös nähdä näiden välisen värieron ja onhan se aika iso (näkyy paremmin hehkulampun valossa, mutta ei sentään peiton alla). Olen aivan umpirakastunut jokaiseen näistä violeteista lakoista ja ne pääsevät ehdottomasti mukaan violettien TOP10-listalle.

Tämä värien vertailu kynsillä teemaviikon turvin on pelottavan mukavaa, joten lopetan nyt ja astun hetkeksi takavasemmalle nähdäkseni metsän puilta ja kynsitaiteen kynsilakoilta. Tällä viikolla oli mukavaa ihan vaan ”värjäillä” kynsiä tieteellisen kuriositeetin takia mutta nyt lienee aika palata taiteellisemman hömpötyksen pariin. Ymmärsin muuten ehkä juuri miksi kynsilakat ovat vieneet sydämeni! Niissä yhdistyy parhaat puolet molemmista minulle tärkeistä maailmoista, tieteestä ja taiteesta. 

Oikein antoisaa viikon- ja toukokuun loppua jokaiselle. Se olisi sitten kohta KESÄ-kuu!14 comments:

 1. Nämä on kyllä ihan mielettömiä lakkoja, ei voi muuta sanoa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Muutama ihana sävy on loppu Hypnoticilta, joten pakko yrittää kärvistellä ja odottaa restockia :).

   Delete
 2. Kyllä on upeita lakkoja <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä kun tulisi hanasta niin ei olisi mitään hätää :D.

   Delete
 3. Replies
  1. Mä luulin, että ne olis ollut enemmän samanlaisia mutta eipäs ollutkaan yhtään. Joskus näinkin päin! Eikä violetteja voi olla koskaan liikaa :).

   Delete
 4. Ihania lakkoja, pitää ehkä laittaa poikaystävän paypal-tili parempaan käyttöön :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vielä kun joku muu voisi myös maksaa sen lopulta tulevan laskun niin olisin ikionnellinen :).

   Delete
 5. Replies
  1. Niionkii :). Mä yritän jaksaa odottaa, että restockissa tulisi puuttuvia sävyjä takaisin!

   Delete
 6. En kestä noiden violettien (ja muidenkin värien edustajien) lakkojen ihanuutta! Mä haluan kans noi kaikki ja vielä pari muutakin - artisti maksaa! (eikös Kummelissa ne pari hevimiestä aina sanoneet niin)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos kummelin sedät maksaa niin mä tilaan kanssa kaikki :). Kummelista puheenollen, meillä on kotona ehdoton kielto olla viittaamatta Kummeliin sanallakaan! Mä en voi sietää niitä (vaikken ole edes koskaan katsonut). Mä oonkin niin ehdoton kaikessa :D.

   Delete
 7. Nom nom ja nam nam näille lakoille! <3 Mää odotan postausta kynsilakoista tieteen ja taiteen parissa, pohdintoineen päivineen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taas se syö lakkaa :). Mihin tiedelehteen voisi tarjota artikkelia nimellä "Pohdintoja kynsilakoista tieteen ja taiteen parissa"? Uusi tieteenala!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)