Tuesday, May 26, 2015

El Corazon – Theme Week : Large Hologram vs Gemstones

Tervetuloa mukaan El Corazon –teemaviikolle! Esittelin lakkoja eilisessä postauksessa ja tänään ajattelin tehdä hieman vertailua kahden eri kokoelman lakkojen kesken. Kuten eilen mainitsin, Large Hologram (LH) ja Gemstones–kokoelmien lakat sisältävät kumpikin isoja holohiutaleita. Erona kokoelmissa on pääasiassa LH:n jellypohja ja Gemstonesin shimmerpohja. Katsotaanpa lakkoja hieman tarkemmin tutustumalla LH:n Kryptoniteen sekä Gemstonesin Charoiteen.


Large Hologram - Kryptonite

Gemstones - Charoite


Large Hologram –kokoelman Kryptonite on jellypohjainen sinivihreä tai vihertävän sininen holohippu-unelma. Olemukseltaan lakka varmasti muistuttaa eniten Picture Polishin Kryptonitea mutta sävy on sinertävämpi ja lähempänä A-Englandin St Georgea tai Picture Polishin Dragonflyta. Koska sattumoisin omistan jälkimmäisen lakan otin sen mukaan kynsille värivertailun vuoksi. Pöydällä pyörivät myös vasta saapuneet Colour Aliken hololakat, joten nappasin sävymaailmaan sopivan 496:n myös testiin mukaan. Näin sivuhuomautuksena voin sanoa, että 496 on melkein dupe Dragonflylle (tikkukuvat instassa ja FB:ssä) ollen kuitenkin hieman kirkkaampi ja vaaleampi. Kuvissa Dragonfly on pikkurillin ja 496 nimettömän kynnellä.
Muille kynsille levitin kaksi kerrosta Kryptonitea ja olin myyty. Helppo levittää, kuivuu ääntä nopeammin ja kaksi kerrosta peittää nätisti. Ja mitä tapahtui, kun tungin käteni päivänvalolampun alle? Mieleni teki sukeltaa kynsien syvyyksiin, niin pohjattoman kauniit ne olivat! Lisäsin testimielessä muutamat pilkut jokaiseen kynteen. Etusormessa ja pikkurillissä on pilkut 496:lla, keskisormessa ja nimettömässä puolestaan Dragonflylla. Aikas hintsusti nuo pilkut erottuvat (eli lakat todella ovat samansävyisiä) mutta esim. nimettömässä näkyy hyvin Dragonfyn ja 496:n hienon hieno ero.

Gemstonesin Charoite on puolestaan vaalean laventelinen sinivioletti tai violetinsininen kirkaspohjainen lakka sinisillä ja purppuroilla mikroglittereillä ja samaisilla holohiutaleilla kuin Kryptonitekin. Kun levitin lakkaa kynsille ensimmäistä kerrosta olin vakuuttunut siitä, ettei se tule koskaan peittämään, mutta niin vaan kolme kerrosta peitti helposti. Otin sävytestiin mukaan Picture Polishin Eyren sekä A-Englandin Dancing with Nureyevin, joita olen nähnyt jossain netin syövereissä haukuttavan dupeiksi. Eyre on metallishimmerinen holohiutalelakka, jonka sävy on selkeän sinertävä ja joka muistuttaa olemukseltaan paljon Charoitea. DwN puolestaan on täsmälleen Charoiten sävyinen vaalea laventeli mutta luonteeltaan hienojakoinen holoshimmeri. Voisin melkein väittää, että yhdistämällä Eyren ja DwN:n saataisiin melko lailla Charoiten oloinen lakka.
Eyre näkyy nimettömässä ja DwN pikkurillissä. Muissa kynsissä on Charoite. Pilkutin taasen kynsien tyviin muutaman testitäplän niin että DwN löytyy nimettömästä sekä keskisormesta ja Eyre pikkurillistä sekä etusormesta. Tavallaan Eyre muistuttaa enemmänkin Gemstones-lakkoja, koska Charoite on kokoelman ainoa lakka, joka sisältää kirkkaalla pohjalla mikroglitteriä. Muiden lakkojen pohja on Eyren tapaan metallisen shimmerinen. Alexandrite taas sisältää kirkkaalla pohjalla kevyttä pinkkiä shimmeriä ja poikkeaa siten muista kokoelman lakoista. Jotenkin toivoisin, että tällaisia mikroglitterisiä lakkoja olisi kokoelmassa enemmänkin, niin kaunis Charoite on.

Kaikki lakat oli erittäin helppo poistaa eikä holohituloitakaan levinnyt pitkin sormia. Käytin lakan poistossa asetonitonta dippipurkkia, josta sormi nousi puhtaalla kynnellä. Helppoa kuin heinänteko… mikä ei kyllä kuulosta yhtään niin helpolta kuin näiden lakkojen poistaminen kynsiltä! Huomenna tutustutaan Gemstones-kokoelman Alexandriteen ja katsotaan miten parin euron neonpinkki lakka muuttuu Picture Polishin Sizzlen kaltaiseksi kesäherkuksi…No comments:

Post a Comment

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)