Thursday, May 28, 2015

El Corazon – Theme Week : Party, Party, PARTY!!!


Heipsan taas ihanaiset! Tänään esittelyssä El Corazon –teemaviikon ainoat ei-hololakat. Nappasin muutaman herkullisen Nail Party –kokoelman lakan ostoskoriin hololakkoja shoppaillessani. Tutustutaan nyt siis torstain ratoksi kahteen herkkupalaan.


El Corazon Nail Party - Blackberry Caipirinha


Nail Party –lakat vaikuttavat epäilyttävän voimakkaan shimmerisiltä frosteilta mutta ovatkin vain shimmereitä, eivätkä kovinkaan epäilyttäviä. Molemmat lakat levittyvät kuin unelma ilman kaljuuntumisia ja kuivuvat nopsaan. Jo ensimmäinen kerros peittää, mutta itse vetäisin varuiksi toisen perään, koska kynteni eivät ole sieltä ihan lyhyimmästä päästä. Olen tässä Saffronin lakkoja swatchaillessani huomannut lakkaavani frostlakan tietyllä tavalla, että saan siveltimenjäljet mahdollisimman suoraan. Näiden kanssa ei tarvinnut kikkailla, koska siveltimenjälkiä ei jäänyt. Molemmissa ostamissani lakoissa on jännittävä kevyt duochrome-efekti, joka näkyy etenkin pullossa mutta kyllä sen olemassaolon aistii myös kynsillä. Lakat on nimetty hauskasti kesäisten drinksujen mukaan.


El Corazon Nail Party - Pink Squirrel


Ensimmäisenä tutustutaan tarkemmin synkeään lakkaan nimeltään Blackberry Caipirinha. Kuten pullokuvasta huomaa, lakan tausta on tumma munakoisonvioletti, joka taittaa upeasti vihreään. Kynsillä efekti ei ole erityisen voimakas vaan lähinnä hillityn tyylikäs. Tästä lakasta tulee himpan verran sama fiilis kuin Picture Polishin Poisonista. En ensin oikein tykännyt, mutta sitten kuitenkin tykkäsin kauhiastikin. Kuten mainitsin jo maanantain postauksessa, Caipirinhassa löytyy Poisonin hienostunutta duochrome-efektiä sekä myös Essencen Wonderfuelin värimaailmaa.
Koska en kykene lakkaamaan kaikkia kynsiä yhdellä värillä ja peittelen tätä tosiasiaa väittämällä teille, että haluan vain antaa teille mahdollisuuden nähdä miltä tietty lakka näyttää jonkin tutumman lakan yhteydessä, oli tähänkin testiin pakko ympätä ylimääräinen lakka. En meinannut millään löytää sopivaa tekstuuria Caipirinhan pariksi. Jokainen oli liian vihreä, liian sininen, liian punainen. Parhaiten sävyihin sopi OPI:n Liquid Sand Can’t Let Go. Koristeeksi pilkutin kynsiä El Corazonin Galaxyllä. Hololakka ikään kuin upposi shimmerlakkaan ja muodosti tahattomia jalokiviä. Tykkään!
Toinen torstain toivo on Pink Squirrel, joka on erittäin kirkkaan pinkin purppurainen shimmer. Tämä lakka oli ”pakko saada”, koska kukapa voisi vastustaa tuollaista väriä (tai nimeä). Tässäkin lakassa näkyy pullossa kaunis duochrome-efekti, joka taittaa sävyjä purppuran ja pinkin välillä. Kynsillä efekti on jälleen vaisumpi muttei missään nimessä olematon. Ja vaisua tästä lakasta on hankala saada yrittämälläkään.
Valitsin oravalle kimppaan Zoyan Thean eli wannabe-tekstuurin, joka on oikeasti jellyglitter. Aivan huimaavan kaunis Thea kuitenkin on, persoonallisuushäiriöinen eli ei. Koristelin kynnet Thea-pilkkukiekuroilla sekä El Corazonin Butterfly-pilkuilla. Etenkin makrokuvista näkee taas miten pilkut upposivat lakkaan muodostaen jalokiviä. Molemmat Nail Party –lakat ja kynnet olivat niin näpsäkän näköiset, että käytin niitä katsomassa aurinkoa ja voikukkia. Onneksi on oma piha niin ei tarvitse kyykkiä parkkiksella kännykkä kädessä!
Huomenna onkin sitten jo perjantai ja vuorossa… oletteko valmiina? Vuorossa ovat kaikki jäljellä olevat sävyt näistä 11 ihanuudesta. Lupailin alkuviikosta mahdollisesti violetteja kaunottaria vielä kynsille, mutta siitähän olisi tullut paha mieli sekä minulle että lakoille, jos olisin vain hylännyt kaksi puuttuvaa lakkaa vain sen takia, että ne nyt sattuvat olemaan hieman vuodenaikaan sopimattomia (oliivi, punaruskea). 4 comments:

 1. Miten voin ensin kirjottaa sitten yhtäkkiä vaan vaihdan sivua, olen keskittymishäiriöinen. No niin, oliivi sekä punaruskea ovat mun värejä joten odotan huomista innolla. Nämä taas ovat niin kylmiä että näyttäisin aivan kalman raiskaamalta. Tykkään kuitenkin ihailla näitä värejä muiden nakkiloilla ja noi dimangit on aivan ihaania! Tänä vuonna on voikukkia jotenkin ihan hurjan paljon ja kaikki paikat on keltaisena. Vaikka kaikki yleensä inhoaa voikukkia niin me aina ihastellaan pientareita kuinka ne on kivan näköisä, paljon tylsempiä olisivat ilman noita päivänpiristyksiä :) En ole mikään turhan tarkka puutarhurikaan, antaa kaikkien kukkien kukkia vaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en voi edes leikata tuota meidän nurtsia, kun voikukat on niin nättejä. Sitten siinä kasvaa seassa jotain violettia kukkahässäkkää, joka tuo ihanan vastavärin keltaiselle. Siis rikkaruohojahan ne on molemmat, mutta jos nuo tuosta leikkaa niin "nurmikko" alla on kalman raiskaama (kuten joku tässä niin osuvasti totesi) ja koostuu lähinnä sammalesta. Mielummin mä tuota viidakkoa tuijottelen :).

   Delete
 2. Oih, toi Caipirinha osui ja upposi suoraan sydämeeni ♥
  No joo, onhan kyllä toi Pink Squirrel:kin kaunis ^.^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on molemmat kyllä oudon kauniita <3.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)