Wednesday, May 27, 2015

El Corazon – Theme Week : Sizzling with anticipation


Jatketaan El Corazon -teemaviikkoa vähän huijaustunnelmissa. Viime viikolla sain swatchattua viimeisen ei-glitterin Saffronin projektissani (enää glitterit jäljellä 59 lakan swatchailussa, aaltoja **kele). Täksi viimeiseksi lakaksi oli jäänyt/valikoitunut jostain kumman syystä ihanaakin ihanampi neiti 58. Kuvasin kynsiä suu auki ihastuksesta ja kaikki naapurinkin pieneliöt todennäköisesti päätyivät kitarisoihini. Sain aivan järisyttävän hyvän idean testata juuri saapunutta El Corazonin Gemstones-kokoelman Alexandritea neonpinkin lakan päälle ja huijata itseäni kuvittelemaan, että lakkasi juuri kynnet Picture Polishin Sizzlellä!
Katsotaanpa ensin vähän tarkemmin tätä Saffronin neiti 58:a. Lakka on oikein sinertävän neonpinkki upealla hopeisella taustahälyshimerillä. Cremetyyppisenä lakkana tämä levittyi kuin itsestään ja peitti jo yhdellä kerroksella… siis yhdellä!!! Koska olin ottamassa virallisia swatchkuvia lakasta, levitin vielä varuiksi toisen kerroksen. Voitte ehkä ymmärtää kuvia katsoessanne miksi olen hieman hämmentynyt tämän lakan päätymisestä viimeiseksi swatch-jonossa. Kai tämä on taas sitä parhaiden säästelyä!


Tässä vaiheessa joku takaraivossani kuiskasi, että neiti 58 muistuttaa yllättävän paljon Sizzleä. Olin hankkinut El Corazonin Alexandriten sillä taka-ajatuksella, että sitä voisi ehkä käyttää myös holotopperina. El Corazonilla on kyllä ihan oikea hiutaleholotopperikin mutta se oli tilaushetkellä kaupasta (Hypnotic Polish) loppu. Alexandritessa on topperia runsaammin holohiutaleita kirkkaalla pohjalla, joten sillä pystyy myös halutessaan saamaan peittävän lopputuloksen. Tämän lakan juju on kirkkaalla pohjalla oleva pinkki shimmer, joka saa kerrostettaessa lakan taittamaan vienosti pinkkiin. Mustan lakan päällä tämä näyttää kuvien mukaan uskomattoman hienolta, kun shimmer pääsee todella esiin.
Pienenä kuriositeettina on pakko mainita, että Alexandriitti-korukivi, johon tämän lakan nimi viittaa on itse asiassa yksi harvinaisimmista korukivistä ja erikoinen siksi, että se vaihtaa väriä vaaleasta pinkistä vaaleaan turkoosiin siihen osuneen valon mukaan. Aikas ihanaa, että lakka on suunniteltu niin, että sekin näyttää vaihtavan väriä, kun sen lakkaa mustan päälle, mikä tuo pinkin todella esiin!
Yrtin levittää Alexandritea mahdollisimman ohuen mutta kuitenkin tasaisen kerroksen neiti 58:n päälle. Lopputulos muistuttaa Sizzleä steroideilla! Siinä missä Sizzle on väriltään räväkän neonpinkki mutta holohituloiltaan nöyrän hienostunut, on tämä paitsi väriltään räväkkä myös holohituloiltaan überbomb, joka räjäyttää tajunnan. Nimettäköön yhdistelmä siis vaikka Bedazzleksi (Urban dictionary = ”The art of taking ordinary things and making them EXTRAORDINARY by adding sparkles, rhinestones, glitter, stars, beads”).


Tästä saa vähän käsitystä lakkapohjan shimmeristä.


Huomenna mennään kynsipippaloihin kera El Corazonin Nail Party –kokoelman lakkojen!8 comments:

 1. Alexsandrite on ollut useasti ostoskorissani kun olen huvitellut Hypnon sivuilla, upea ilmestys kyllä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin kyllä oikein yllättynyt tämän monikäyttöisyydestä. Vielä kun ehtisi jossain välissä kokeilla mustan päälle :).

   Delete
 2. Mä taidan skipata sun loput postaukset näistä, en muuten kohta enää pysty vastustamaan näitä ihanuuksia! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sähän voisit vaikka lukea nää silmät kiinni :D.

   Delete
 3. Nämä lakat on kyllä kuin luodut toisilleen, aivan älyttömän söpsöt holopinkit kynnet ♥
  Siulla kyllä nyt häätyy tehdä postaus jossa toi Alexandrite on mustan lakan päällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haaste otettu vastaan! Luvassa Alexandritea mustalla pohjalla. Vielä kun tietäis milloin :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)