Monday, May 25, 2015

El Corazon – Theme Week


Muistelen kaiholla sitä päivää, kun sain käsiini ensimmäisen El Corazon –lakkani. Päivä oli aurinkoinen ja koko maailma tuntui juhlivan paketista paljastuvaa kaunotarta. Niin, ja onhan tästä nyt jo hei monta viikkoa aikaa… ainakin kolme! Näin tuntuu käyvän aina. Anna hololle pikkusormi niin se vie koko käden! Jouduin siis aiempaa käyttäytymiskaavaa tukeakseni tilaamaan lisää näitä upeita venäläisiä mestariteoksia hollantilaisesta Hypnotic Polish –nettikaupasta. Tilauksen saatuani tulin siihen tulokseen, että nämä pikkupallerot ansaitsevat paitsi oman esittelypostauksensa, niin myös ihan koko viikon. Julistetaan siis El Corazon viikko avatuksi! Esittelen tässä postauksessa omistamani lakat kolmesta kokoelmasta ja myöhemmin tällä viikolla on luvassa ainakin kolme postausta, joissa tutustutaan muutamaan herkkuun tarkemmin kynsillä. Pitäkäähän kiinni pöksyistänne ja luottokorteistanne, nyt mennään… Muistakaa tyhjentää rakkonne ja täyttää masunne ennen jatkoa!
GEMSTONES -KOKOELMA

Se ensimmäinen El Corazonin lakkani oli Gemstones-kokoelmaan kuuluva oranssinen Ametrine, joka onkin jo päässyt esiintymään kynsillä täällä. Gemstones-kokoelman lakat ovat yksinkertaisesti sanottuna shimmereitä holohiutaleilla. Yritin selvittää googlen avulla mitä eroa on tällä ja Large Hologram –kokoelmalla, mutta tajusin eron lopullisesti vasta kynsillä. Gemstones-lakat muistuttavat esim. Picture Polishin Eyreä (shimmerpohja) ja Large Hologram -lakat puolestaan Dance Legendin Wow Prism –lakkoja (jellypohja). Molemmissa on holohiutaleita mutta ne tulevat aivan erilailla esiin eri pohjalla. Gemstones-kokoelman lakat on nimetty eri korukivien mukaan ja itselleni olen näistä haalinut kuusi kappaletta. Menin itsekin sekaisin lakkojen samankaltaisuuden kanssa ja huomasin vasta äsken, että kokoelmakuvasta puuttuu Alexandrite, koska se kehvele on mennyt pomppaamaan toisen kokoelman kuvaan.


Kuvasta puuttuu Alexandrite, jolle tuli identiteettikriisi ja luuli itseään Large Hologramiksi


Alexandrite oli pakko-ostos, kun huomasin, että se on tavallaan kirkaspohjainen holotopperi kevyellä pinkillä shimmerillä. Tätä voi käyttää myös pelkiltään (tosin vaatii varmaan 3 kerrosta) mutta upeimmillaan lakka on sipaistuna mustan päälle, jolloin pinkki shimmer tulee esiin. Itse testasin tätä neonpunaisen lakan päällä ja sain aikaiseksi köyhän naisen Sizzlen. Tästä lisää viikon aikana.
Charoite on kaunis vaalean laventelinsävyinen lakka, jonka erikoisuutena on kirkas pohja, johon on lisätty sinistä ja purppuraa mikroglitteriä. Lakka vaikuttaa äkkiseltään saman sävyiseltä kuin Lepidolite mutta siinäpä onkin metallista shimmeriä, joten lopputulos on varmasti aivan erinäköinen. Charoiten kirkas pohja tarkoittaa sitä, että koostumus on läpinäkyvää mutta sain hyvin peittävän lopputuloksen kolmella kerroksella. Ette usko miten yllätyin, kun huomasin, että tämä on vaaleampi versio Picture Polishin Eyrestä, sävyltään tasan sama kuin A-Englandin Dancing with Nureyev. Mieletön hololakka! Tästäkin lisää tällä viikolla.
Amethyst on uskomattoman purppura shimmer holohiutaleilla. Muistuttaa Picture Polishin Pandoraa mutta on luultavasti vähän sinisempi. Hamstrasin kaikki violetit sävyt näistä kahdesta holokokoelmasta, koska nyt on joku vaje purppuravitamiinista. Kyllä keho kertoo mitä keho tarvitsee. Amethystin sävy on melko lähellä Large Hologramin Butterflytä, ollen kuitenkin hivenen metallisempi ja sinertävämpi. Ilmeisesti nyt kävi niin, että aloin säästellä näitä violetteja, koska yhtäkään en saanut kynsille tämän viikon postauksia varten.
Pyrite on tyylikäs oliivinvihreä kultaisella shimmerillä ja holohiutaleilla. Tämä sävy oli niin kaunis, että se oli ”pakko saada”. Rakastan tällaisia vähän mutaisia off-sävyjä ja yhdistettynä holotuikkeeseen kokonaisuus on poikkeuksellisen upea. Ihme, ettei PP ole julkaissut jotain tämän tapaista sävyä, mutta onneksi El Corazon on.
Rauchtopaz on väriltään ruskea punaisella shimmerillä. Näiden lakkojen hololoisto näkyy jopa sateisella säällä hehkulampun valossa. Uskokaa pois, että tämä viikon jälkeen luulette sen näkyvän vaikka keskiyöllä peiton alla! En osaa oikein verrata muuten kuin jos FUN Lacquer ja Picture Polish saisivat avioliiton ulkopuolisen äpärälapsen niin sen nimi olisi El Corazon. Tuo nyt ehkä kuulosti vähän turhan halveksuvalta, koska jos ajatellaan, että näiden hintaerot ovat yli kaksinkertaiset, niin indie-shmindie minätyttö ostan El Corazoneja mennen tullen!
Ametrine on punertavan oranssinen duochrome shimmerlakka holohiutaleilla. Etenkin pullokuvassa duochrome-efekti tulee hyvin esiin paljastaen pinkin vivahteen. Tässä lakassa on peittävä metallinen shimmertausta, mikä hieman syö holoefektiä mutta silti kyse on uniikista ja erittäin kauniista tapauksesta.
LARGE HOLOGRAM -KOKOELMA

Large Hologram –kokoelmasta uskaltauduin tilaamaan kolme lakkaa. Pitkällisen vertailevan analyysin perusteella tein google apunani päätelmän, että näiden lakkojen on oltava verrattain samanlaisia kuin Dance Legendin Wow Prismit. Kokonaisuutena kokoelma ei ole kovin koherentin oloinen, koska siihen kuuluu kovin tummia ja kovin vaaleita sävyjä. Peittävyys ei näyttänyt olevan huimaava vaaleiden yksilöiden kohdalla, joten nappasin kolme tummaa jellyä holohiutaleilla. Jaahas, tänne kuvaan se Alexandrite livahti heti kun silmä vältti, mutta saahan tuosta ainakin vertailtua samankaltaisuutta…


Kuvassa ensimmäisenä vieraileva tähti Alexandrite Gemstone-kokoelmasta.
Karkulainen palasi myöhemmin kotiin omin avuin.


Butterfly on, kuten mainitsin, hyvin samankaltainen Amethystin kanssa ja kuitenkin niin erilainen. Joo, olen hifistelijä, tiedetään! Tässä on jellymäisyyden vuoksi syvyyttä kun taas Gemstoneseissa on metallisuutta. Peittävyys on aivan yhtä hyvä kuin DaLen Wowien tummissa sävyissä. Nyt kyllä tuli sen sortin hinku saada näitä violetteja sävyjä kynsille, että mikäli vain ehdin niin yritän saada puristettua vielä yhden postauksen kasaan.
Galaxy on munakoisonvärinen tumma violetti jelly holohiutaleilla. Aivan järkyttävän hieno ja onneksi tämä oli varastossa Hypnoticilla, koska vastaavaa sävyä ei löydy DaLen Woweista. Joo hei, nyt kirjoitan tämä äkkiä loppuun ja paan laittaen kynnet violeteiksi. Pitäähän nämä nyt nähdä yhdessä!
Violetin lisäksi olen höpönä vihreään, joten Kryptonite oli pakkohankinta. Ja voin sanoa, että tämä on puhdasta kultaa. Vertasin lakkaa DaLen Strutteriin ja Kryptonite on huomattavan paljon sinisempi. Eli juuri täydellinen sävy, kun halutaan välttää joulutunnelma. Sävyltään lakka vastaa tasan Picture Polishin Dragonflyta, joka olikin pakko parittaa Kryptoniten kanssa. Lisää tästäkin viikon aikana.
NAIL PARTY -KOKOELMA

Nail Party –kokoelmaan kuuluu niin houkuttelevan sävyisiä lakkoja, että frostia tai ei, tulkaa äidin luokse. Otin testiin kaksi lakkaa tästä drinksuaiheisesta kokoelmasta. Lakat ovat erittäin peittäviä shimmerisiä kevyellä duochromella, eivätkä yhtään frostmaisia. Molemmat esittelyssä myöhemmin tällä viikolla.
Blackberry Caipirinha on jälleen näitä upeita epävärejä, joista löytää koko ajan uusia ulottuvuuksia. Öljy olisi ehkä värille paras määritelmä (kiitos tästä miehelleni). Lakan pohja on tumman munakoisonvioletti, joka taittaa vihreään shimmerillään. Äkkiseltään lakka näyttää jopa teräksenharmaalta. Jos Essencen Wonderfuel ja Picture Polishin Poison saisivat lapsen, joka olisi koostumukseltaan one coat wonder niin… Aivan huiman kaunis ja tyylikäs lakka.
Pink Squirrelilla oli niin säväyttävä nimi ja epäilemättä myös sävy, että tämäkin lähti testiin. Aivan mieletön koostumus, joka peittää jo yhdellä kerroksella. Hassuinta oli se, ettei näihin jäänyt pahoja siveltimenvetoja näkyviin. Sävy on upea violetinpinkinpurppura, joka vaihtelee kauniisti eri valoissa ja kulmissa.
Haloo, onko siellä vielä ketään??? Onnea kaikille loppuun asti lukeneille ja kipaiskaa nyt äkkiä hakemassa vähän jotain makiaa suuhunne, ettei verensokeri vaivu tuhottoman alas. Näkyillään pian taas El Corazonin parissa!


Hypnotic Polishin tilaukset saapuvat nopeasti ja hyvin pakattuina.
Tullipelkoa ei ole ja postarit ovat 100€:oon asti 10€, sitten 5€.
P.s. Tämä ei ole mainos. Vastaanottimissanne ei ole mitään vikaa.
Älkää yrittäkö säätää luottokorttinne limiittiä. 22 comments:

 1. Onpa ihania, jollain karannut mopo käsistä ;)) oisko parempi kun näitä ei ala googlettaa, käyttämättä on nuo entiset holotkin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mopo meni jo :). Onneksi nää maksaa vaan viitisen euroa kipale niin ei ole niin kamala morkkis kuin Dalen tai PP:n tai FUN:in suhteen! Kauhee tuo aurinko kun saa ihmiset himoitsemaan hololakkoja...

   Delete
 2. Tää oli kyllä postaus, jota mun ei olis tarvinut nähdä... Aivan mielettömiä kaikki! Ja tietysti haluan kaikki! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikä nää edes näytä blogissa niin hyviltä kuin livenä! Mun polttelis niin paljon hankkia vielä pari uupuvaa :).

   Delete
 3. Ihania sävyjä, mua kun ei kesätä yhtään ja kaikkialla näkyy kesäkynsiä ja väerjä. Mun tekee mieli vaan lakata nudella ja mustalla ja ruskealla eli en saa mitään aikaseksi. Ihanaa että jaksat tällästä, jään odottelemaan huomista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta on aina hyvä kesäväri! Mä kelasin, että voin hyvin käyttää synkkiä sävyjä koko kesän jos tuikkaan niihin holoa :D. Ei mun muuten pitänyt mitään teemaviikkoa pitää, mutkun tuli vähän otettua kuvia :).

   Delete
 4. Aivan syötävän suloisia ja upeita lakkoja! Melkein tipahdin tuolilta kun klikkasin itseni tuonne kauppaan ja mitämitämitä nää maksaa alle 6€ kipale :O :O :O

  ReplyDelete
  Replies
  1. No älä!!! Mä nyt viittinyt alkaa mainostamaan tuossa erikseen miten sikahalpoja nää on :). Enkä huomaa laadussa mitään eroa indielakkoihin. Onneksi näitä saa sentään edes yhdestä eurooppalaisesta nettikaupasta, muuten tulis itku...

   Delete
 5. No kyllähän näitä nyt on pakko saada :D mulla on vaan yksi el corazonin lakka, hologlittertopperi, joka oli luihu pettymys koska glitteriä tulee toooosi vähän kynsille...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voihan pöhkäle, ettei topperi toimi. Mä ostin tosiaan tuon Alexandriten ajamaan samaa asiaa ja holohippusia tulee vaikka muille jakaa. Mutta ei se tietty olekaan topperi oikeesti :).

   Delete
 6. El Corazon <3 Mulle on muutamia lakkoja jo El Corazonilta kertynyt, mutta lisääkin voisin ehdottomasti huolia. Hintahan näissä on tosiaan mukavan kohtuullinen ja oon kyllä lakoista tykännyt kovasti, eli varmasti tulee kyllä näitä hankittua jatkossakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luinkin ne sun postaukset El Corazonin lakoista silloin ja ihastuin kovasti :). Olis kyllä kiva tietää onko nämä 3-free, 5-free vai jotain kaameeta myrkkyä täynnä. Venäjä kun ei oikein taivu. Ei ne ainakaan haise pahalle tai voimakkaalle, jos siitä nyt jotain voi päätellä.

   Delete
 7. Tuntematon merkki minulle tämä(kin), mutta oikein upeita ovat! Parempi vaan laskea läppärin kansi hitaasti alas, huspois google... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tämä koneella hengailu voi käydä kalliiksi :).

   Delete
 8. Joo noni. Just kun mä luulin tilattuani A Englandin uusimman kokoelman ja parit Hit the Bottlen leimauslakat että en tarvii nyt vähään aikaan mitään kynsijuttuja. Tämän postauksen luettuani tuollaiset turhat luulot katosivat taivaan tuuliin :D. Tällaisia helmiä on pakko saada kun ovat vielä noin hävyttömän edullisiakin! Aivan ihania!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oijoi, mua kiinnostaisi kamalasti se Insence Burner. Ne muut vaikuttaa kovin samanlaisilta kuin aikaisemmat aenkut. Pitäisi päästä hiplaamaan livenä :). Näissä edullisissa lakoissa on se huono puoli, että niitä ostaa helposti sitten kaksinkertaisen määrän, kun ne on kerta edullisia!

   Delete
 9. Voi ei mitä ihanuuksia! Itse en ole tätä merkkiä kokeillut, joissakin blogeissa olen kyllä törmännyt näihin. Mutta jään (kauhulla) odottelemaan teemaviikkoa näistä, saas nähdä kuinka monta näitä pitää laittaa viikon päätteeksi tilaukseen ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää teemaviikot on välillä vähän kauhukertomuksia... ainakin siinä vaiheessa, kun luottokorttilasku tulee. Mä elän edelleen jossain laalaa-maassa, jossa rahaa ei ole tuhlattu silloin, kun ostos maksetaan paypalilla ;).

   Delete
 10. Voi eih. <3 Nuo kaikki on niin upeita, kauniita, kimaltavia. <3 Arvaavaan himottaisko nyt tilata muutama, mutta kun just tilasin Danceja ja uusia KBShimmereitä ja... MÄ EN KESTÄ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi nää on edukkaita niin voi jossain välissä pistää pikkuisen tilauksen menemään :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)