Sunday, May 3, 2015

First leaves of spring?

Tänään lähdin kynsihommiin ihan puhtaasti lakkojen pohjalta. Pöydällä on pyörinyt kaksi uutukaista (itselleni uusia) jo parin viikon ajan ja nyt päätin tarttua niihin molempiin. Ongelmaksi meinasi muodostua se, etteivät nämä kaksi lakkaa oikeastaan käyneet lainkaan yhteen. Toinen lakka on Dalen Candy Flakes –kokoelman Final Fantasy eli violetti jelly sinivihreillä flakieseilla ja punaisella glass fleck –tyylisellä shimmerillä. Taivas maan päällä ehdottomasti, mutta yhdistäpä tämä El Corazonin Gemstones-kokoelman Ametrineen, joka on kaunis oranssinruskeanpinkki multichrome wannabe isoilla holopartikkeleilla.
Päädyin lakkaamaan muutaman kynnen Ginan mustalla ja muutaman Ametrinella. Mustan päälle levitin runsaan kerroksen Final Fantasy –lakkaa. Sitten löikin tyhjää ja lujaa, johtuen osaltaan etenkin FF:n jumalaisesta kauneudesta. Hädissäni nappasin Born Pretty Strorelta saapuneet laatat käteeni ja päätin löytää niiltä sopivan kuvion. BP-L015 laatalta löysinkin upean puukuvion, joka tuntui jostain syystä oikealta. Pelkäsin, etteivät kuviot nouse tältäkään laatalta (BP-L003 oli täysi fiasko) mutta jo sormella kokeillen kuviot tuntuivat huomattavasti syvempään etsatuilta.

Leimasin Ametrinen päälle mustat puut MoYou Nailsin mustalla ja FF:n päälle kupariset puut BeautyUk:n Olympic Bronzella. Hihkuin ilosta kuvioiden noustessa täydellisesti, koska tämä kuvio on ehdoton suosikkini laatalta. Olin ehkä hieman liiankin innoissani, koska unohdin, että kädessä on viisi sormea ja huomasin peukusta uupuvan leiman vasta järjestettyäni kaiken leimauskaman jo laatikoihin. Harmi, että BPS:n laatoissa on näin suurta laatuvaihtelua. Aion kyllä olla sinne suuntaan yhteydessä huonon laatan osalta. Mikäli haluatte itse testata BPS:n laattoja tai muita kynsitaiteilutarvikkeita, saatte koodilla TBL91 muutaman pinnan pois loppulaskusta.
Pakkovalittu väriyhdistelmä ja leimakuvio yhdessä loivat selkeän tunteen Halloweenista ja myöhäissyksyn pimeydestä. Itselläni ei ole mitään kumpaakaan vastaan, päinvastoin viihdyn paljon paremmin syksyn pimenevissä illoissa kuin kevään valoisuudessa. Jostain syystä halusin laittaa puut kasvamaan kynnen tyvestä, vaikka kuvauksellisempaa olisi varmaan ollut toteuttaa asia juuri toisin päin. Mutta eiväthän kynnetkään kasva sisäänpäin, auts. Maalasin käsin (ja sen kyllä huomaa) puun peukalon kynteen ja pamautin kevään kynsille pilkuttamalla puihin lehtiä Picture Polishin Hercynialla. Ei ole enää syksystä tietoakaan… eipä! 

Joka tapauksessa tykästyin näihin Halloween-vahinkokynsiini. Muutaman päivän päästä testasin kynsiä vielä mattapinnalla ja oikeastaan se oli ehkä jopa parempi kokonaisuuden kannalta, vaikka toki FF:n yksityiskohdat hieman hukkuivat. Ehkä minä, vanha kapinallinen, teen seuraavaksi ne uhkaamani talviset hiutalekynnet, heh!

18 comments:

 1. Hienot vahinkokynnet! Minä olen niin mielikuvitukseton että en keksisi mitään puukuvioista. Tuntuu että aina teen samoja ja samanlaisia kynsiä. Onko tämä taas jotain masista, pakko kehitellä tänään jotain erikoisempaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja höpöhöpö <3. Mä saan ainakin sulta ihania idiksiä aina :). Mulla on vielä tekemättä ne japanikynnet, mutta ensi viikolla rykäsen!

   Delete
 2. Waaau! On kyllä täydelliset syksykynnet jos nämä kategorois johonkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Heidi! Eiks kannata ehdottomasti tehdä syksykynsiä nyt eikä silloin kun kaikki muutkin tekee :). No, näin käy kun ei kato mitä tekee. Onneksi tästä mokasta ei varmaan kuitenkaan isompia lööppejä kirjoitella maailmalla...

   Delete
 3. Ihanat kynnet jällen kerran! :) Mulla just tuo sama laatta ei toimi kuten pitää, joten laatueroja näissä näköjään on. Tuo oli eka laatta itsellä joka ei ole tarpeeksi syvään etsattu. No, onneksi ovat ilmaisia. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3. Hihii, hauskaa, että arvioitiin sama laatta samana päivänä :). Harmi, ettei sun oma toiminut kokonaan. Mä olen onnellinen, että tuo puuleima toimii, koska se on niin ihana. Pelottaa oikein testata viimeisiä laattoja.

   Delete
 4. Ihan älyttömän nätit maalaukset sekä leimat ja just hyvä että puut pääsee kasvamaan! Aika perä osastolta ettei noi hemmetin laatat toimi, tai siis jotkut toimii ja toiset ei, niissä on kuitenkin monessa suht kivoja kuvioita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäähän sitä nyt puiden kasvaa oikeaan suuntaan :). Kuulostan ihan Frendien Monicalta!!! Muakin ottaa sikana päähän tuo laattojen laatuero. Vihdoinkin tulee isoja kuvioita isoilla laatoilla ja kuviot on vielä ihania... paitsi ettei toimi... aina. Mä en jaksa pelata toimimattomien laattojen kanssa yhtään, mutta toisaalta niitä on mukava heitellä seinään kiukkupäissään :).

   Delete
 5. Ihanat syksykynnet! Toimii kyllä keväälläkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Sanna! Noi lehdet sentään vähän pelasti tota syksyfiilistä :).

   Delete
 6. Taas on niin hienoa taideteosta kynsillä että huhhuh sentään! Ihanat puuleimat ja koristelut ja lakat ja kaikki :).

  Toi BPS:n leimauslaatta ei toimi mullakaan ihan niinkuin pitäis. Suurin osa kuvioista ei oo tarpeeks syviä enkä saa leimaa ylös laatalta millään. Harmitus on suuri koska laatassa on paljon kivoja kuvioita. Onneks sun laatta ei kuitenkaan ole tällainen maanantaikappale :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tintti! Arvaa kokeilinko muita kohtia tuosta laatalta kuin puuta? Varmana saan vielä hepulit ton kanssa, jos toinen puoli laatasta ei toimikaan. Mutta onneksi nyt sentään puu toimii :).

   Delete
 7. Ihanat :) Mä tykkään hirveesti kaikista puu- ja oksakuvioista kynsillä! Pari leimauslaattaakin lähti tilaukseen vaan jonkun yhden oksan takia, vaikka oon päättänyt etten tilaa niitä pelkän yhden kivan kuvan takia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Mulla on vähän sama noide puukuvioiden kanssa, että saatan tilata laatan, jos siellä on yksi ihana oksakuvio... tai pöllö... tai kani <3.

   Delete
 8. Miten sä onnistut aina tekemään näin upeita kynsiä? Nuo puu leimat on ihanat!:) Minäkin olen monesti kironnut noiden laattojen vaihtelevaa laatua, joistain kuvio ei lähde millään kokonaisena ja toiset taas toimii kuin unelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Saija :). Tuuria, tuuria ja vielä kerran tuuria! Mun tekis nyt vaan koko ajan mieli leimata noita puita. Mutta on tossa onneksi muutama uusi MoYoun laattakin odottamassa vuoroaan. Ne on ainakin luultavasti laadukkaita!

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)