Friday, May 1, 2015

Mani of the Month – April 2015 + Vitosen Haaste

Sain Charming Nailsin Tainalta vitosen haasteen ja sehän sopii kuin nakutettu kuun vaihteeseen, jolloin muutenkin tulee haastettua itseään katsomaan taaksepäin mennyttä kuukautta. Huhtikuusta jäi käteen lähinnä yksi kappale hyvin palvelleita tietokoneita. Uusi jyrä on jo kovassa käytössä ja toimii mainiosti. Kynsikollasia tutkiessani huomaan, että pääsiäinen oli ja meni ja vappukin ehti pamahtaa kuun loppuun. Innostuin venyttelemään korvanreikiä, mitä nyt telkkarin tuijottamiselta ehdin. Uutena ihastuksena innostuin näemmä huhtikuussa liukuvärjäilemään ja mattapäällyslakkakin on ollut kovassa käytössä. Kynsien pituudesta päätellen saattaisi olla huollon aika!
1. Mikä sinusta on parasta kosmetiikka- / kynsihulluudessa?

Kynsihulluudessa oli alun alkaen ehdottomasti parasta se, ettei kämppään kerry kamalaa määrää askartelun tuotoksia. Kun askartelin koristepalleroita, niitä oli (ja on edelleen) joka paikka täynnä ja siihen se homma lopulta tyssäsi. Nyt huomaan, että tämän uuden hulluuden myötä asunto onkin täynnä tarpeistoa, joka koostuu lähinnä kynsilakoista. Vielä en onneksi koe ahdistusta liiallisesta lakkapullojen määrästä, vaan lähinnä niiden hankkimiseen kuluvasta euromärästä. Kynsitaiteilussa hienointa on lopulta se, että aina voi aloittaa uudestaan. Elämässä tämä ei aina muuten onnistu mutta onneksi sentään edes kynsillä.


Ihania uutukaisiakin sisältyi kuukauteen...


2. Mistä meikistä ja kynsilakasta et ikinä luopuisi? Saat valita vain yhdet kumpaakin.

Kamalan vaikea kysymys. Käyn tässä samalla lakkalaatikkoja läpi. Onhan sen pakko olla joku indielakka. Merkkinä itselleni tärkeimpiä lienevät FUN:it ja PP:t. En ole ollut lakkahöpö niin kauaa, että olisin edes perillä VHTF-lakoista, joita moni varmaan arvostaa kokoelmissaan. Pullon ja statuksen takia pitäisi sanoa Louboutin Rouge mutta uniikkiutensa takia pidän henkeni edestä kiinni Picture Polishin Imperialista. Meikkipuolella tämä on lähes mahdoton kysymys. Olen niin kokeilunhimoinen, ettei laatikoista löydy mitään tuotetta mitä en voisi vaihtaa toiseen. Voin kyllä kertoa mitä tällaiset tuotteet olisivat. Kat von D:n Ladybird paletti ja kaikki uudet värikkäät Ink Linerit. Tulisipa Sephora Suomeen.


Lempilakkaukseni huhtikuussa


3. Mitä haluaisit osata paremmin liittyen edelleen kynsiin ja meikkeihin?

Kynsiin liittyen vastaus on helppo. Haluaisin osata paremmin käsinmaalausta. Käteni tärisevät niin armottomasti, ettei pienen siveltimen kanssa läträämisestä tule kuin pahalle mielelle. Meikkipuolella haluaisin osata yhdistää värejä vielä rohkeammin. Ihailen Instagramin puolella monia meikkitaiteilijoita, jotka loihtivat kasvoilleen vaikka minkämoisia riikinkukkoja. Molempiin liittyen haluaisin omata paremmat kyvyt ostaa vähemmän hutiostoksia ja keskittyä todellisiin helmiin.
4. Millainen sinun tyylisi on, millainen ihminen siellä ruudun takana on? Paljasta jotain itsestäsi!

En osaa sanoin kuvata omaa tyyliäni, koska se vaihtelee niin paljon. Vaatekaappiani läpikäyvä saattaisi vakuuttua asunnossa asuvan ainakin 10 naista ja ehkä muutaman pojankin. Tällä hetkellä olen vakuuttunut siitä, että nykyinen tyylini puolikaljuna punkkarina säilyy hamaan maailmanloppuun mutta enpä menisi vannomaan. Vain muutama vuosi sitten pidin kiltisti jakkupukua ja vedin tummat hiukset ponkkarille. Eli jos joku osaa sanoa kuka täällä on niin saa vinkata minullekin. Menen nyt ottamaan paidan pois niin on tullut paljastettua ainakin jotain!


Sanna Tara Nail Artille tekemiäni lakkauksia


5. Minkä erityisen oman niksin haluaisit paljastaa meille?

When in doubt, ask a bunny! Jos et osaa päättää kumman lakan valitsisit tai minkä värisen silmämeikin tänään loihtisit, kysy kanilta. Kani tietää ja kani auttaa. Pienen arviointihetken jälkeen pupu tökkäisee kainosti valitsemaansa esinettä ja maailma on taas himpun (eikun Taina siis Hipun) verran parempi paikka. Kani saattaa myös jatkaa autuaana uniaan lotkauttamatta korvaansa ongelmillesi, jolloin tehtäväksesi jää kivuta sänkyyn ja vetää peitto visusti pään yli.8 comments:

 1. Olipa Hipun verran kivat vastaukset :) kiitos kun otit haasteen vastaan <3 PP:t ja FUNit on kyllä mullekin valtavia aarteita joita varmasti arvostaa vielä enemmän vuosien päästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä Hipun verran kiva vastailla kysymyksiin :). Oli yllättävän hankala miettiä jotain aarretta vielä tässä vaiheessa. Sen näkee sitten muutaman vuoden päästä selkeämmin.

   Delete
 2. Mä en ihan oikeasti osaa valita lemppareita, koska oot taiteillut taas niin mahtavia kynsiä, että ne on kaikki upeita. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Fani :). Huhtikuu oli kyllä hyvä kuukausi kynsien osalta ja tuli tehtyä enemmän mieluisia kuin epämieluisia töherryksiä. Tästä on hyvä jatkaa.

   Delete
 3. Mun lempparit taitaa olla toi pastellinen crackle lakkaus ja liukuväri holoilla (: Kyl silti kaikki sun tekemät kynnet on upeita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Tässä kuussa tuli onneksi hittejä enemmän kuin huteja.

   Delete
 4. Kivoja lakkauksia, noi pupukynetkin oli söpöt! Mun suosikit ehdottomasti anarkiat ja noi sähäkän siniset, parhautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. SoA:t on kyllä mullekin ne onnistuneimmat. Jotenkin ne tuntui kivan äijämäisiltä :)

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)