Sunday, May 31, 2015

Mani of the Month – May 2015


Mistä tietää, että kuukausi on taas kulunut? Siitä, että kynnet huutavat huoltoa ja on aika tehdä yhteenvetoa edellisen kuun lakkauksista. Ajantajuni on jotenkin niin todellisen hämärtynyt, että joudun kirjoittamaan itselleni kalenteriin muistutuksia suihkussa käymisestäkin. Onneksi kynsien kasvu kertoo suhteellisen tarkkaan kuukauden kuluneen, jolloin osaan ottaa esiin UV-uunin ja naputella samaan aikaan muutaman sanan kuvakollaasin oheen.
Ihmettelin kovin kuvien vähäistä määrää kollaasia tehdessäni. Jotenkin tunneperäisesti muistelin kuitenkin lakanneeni kynsiäni toukokuussa täysin lakkaamatta. Hmm, outo ristiriita. Onneksi tietokoneen kuvakansio kertoo kaiken mitä tämä varhaisdementikko ei muista.  Yksi viikko meni tietysti El Corazonin kynsilakkojen esittelyyn ja muutoin olin kiinni Saffronin lakkapulloissa ja kynsilakanpoistoaineessa.


Sanna Tara Nail Artille tekemiäni koristelukuvia.


Tässä yhteydessä lienee asiallista ilmoittaa (huutaa hurmioissaan koko maailmalle), että sain Saffronin lakkojen swatchaukset valmiiksi. Siis kaikki 58 lakkaa! Tähän hommaan kului kolme kuukautta, yksi pullo kamalan hajuista Mereneidin pikakuivattajaa (kutsutaan myös nenän limakalvonirrottajaksi) ja pari pulloa lakanpoistoainetta. Sain viimeiset glitterit kuvattua torstai-iltana ja olin niin innoissani, että tein heti kaikista kuvista kollaasin ja julkaisin sen blogin Instagram- ja Facebook-sivuilla. Parikymmentä lakkaa on esittelemättä täällä blogin puolella, joten viitisen postausta Saffronin lakoista on vielä tulossa. Olen ilkeä ja esittelen ihanat glitterit vasta viimeisessä postauksessa.Esimakua Saffronin glittereistä mustan/valkoisen lakan päällä. Taisin taas innostua perusglittereistä!


Mitäpä muuta toukokuusta jäi käteen näitä kuvia katsellessa. Hiukset tuli näemmä värjättyä ja BPS:n uusista laatoista yksi suostui yhteistyöhön leimaamistesteissä. Kolmesta suorakaidelaatasta siis vain yksi toimi. Surkeaa! Onneksi nämä olivat ilmaisia testilaattoja, koska rahani pistän tästä eteenpäinkin MoYou Londonin tuotteisiin. Leimaamisesta puheenollen, en olisi ihan heti uskonut että tulisi eteen kuukausi, jossa kaikissa lakkauksissa on käytetty leimaamista koristeluissa. El Corazonin lakkaesittelyt nyt ovat poikkeus säännöstä, mutta voitte kuvitella, että olisin halunnut kaivaa laatat esiin näitäkin varten. Meikkivarastoni saivat myös pitkästä aikaa täydennystä toukokuussa (ostopostaus tulossa) ja innostuin testaamaan synteettisen peruukin lettikihartamista kiehuvan veden avulla. Pitäähän sitä jotain muutakin olla elämässä kuin puput ja kynsilakka, right?


Tästä tuli aika namu, vaikka itse sanonkin!


Lupauksia ensi kuulle? Yritän päästä eteenpäin tikutusprojektissani, joka tuntuu loputtomalta. Olen toki voiton puolella jo menossa mutta todennäköisesti en vain halua päästä loppuun ja tietää totuutta lakkojen määrästä. Yritän myös kokeilla vesimarmorointia ja sitä hiuslakkasöhötysversiota kanssa. Akkuvesikin on seisonut nurkassa jo niin kauan, että mikään ei voi mennä pieleen, ellen ole vahingossa ostanut akkuhappoa (pitäiskö tehdä videotuto "kuinka marmoroidaan akkuhapolla")! Saan myös keskittyä Sanna Tara Nail Art –projektissa koristeluihin nyt kun kaikki lakat on swatchattu! Tiedossa on folioita ja irtoglittereitä, siirtokuvia ja lehtikultaa. Toivottavasti ei tule liian lämpimiä ilmoja… ollapa ilmastointilaite!6 comments:

 1. Ihanuuksia kyllä oot ehtnyt luoda. Koskas saataisiin nähdä tuo kikkurainen peruukki sun päässä? Mäkin hommaan tollasia, kuin kätevää, tukka päähän and you're good to go. Vielä kun sais jonkun irtonaaman. Leimasin josta tulee meikki? :D okei, no mutta oot ollu hirmu ahkera noiden lakkojen kanssa ja pitkäjännitteinen, ei onnais multa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mää kuolen, meikkileimasin ;D. Pystyn jo niin näkemään tän sieluni silmin! "Mulla ei oikein nouse tuo leima vasemman silmän liikkuvan luomen kohdalla, onx muilla samaa vikaa". Kikkuraperuukki tulee ensi viikolla ostopostauksessa, joka on ehkä elokuvahistorian pisin. Saa katsoa vain kuvat mykkäelokuvatyyliin :). Mä oon lähes lopettanut hiusten laittamisen, kun aina voi tuikata peruukin päähän. Tänään lainasin miehen höylän, vaahdon ja aftershaven ja vedin kunnon klanipään. Kuka lainaa miehensä olematonta kosmetiikkaa ja sitten kirjoittaa proosaa omista luomiväriostoksistaan?

   Delete
 2. Huhhuh melkoisen urakan olet saanut tehtyä Saffronin lakkojen kanssa, onneksi olkoon! Muutenkin olet taasen toukokuussa ollut niin tuottelias, että tällasta laiskempaa melkein hävettää (mutta ei kuitenkaan hävetä).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla taas on sellainen tunne, etten ole saanut mitään aikaiseksi... ok, noi Saffronit mutta muuten. Toisaalta mulla ei olekaan työtä tai lapsia (jos ei karvaisia hormonihirviöitä lasketa) tai muuta elämää :). Mikäs tässä on väkerrellessä aamusta iltaan. Eli kaikki on suhteellista! Mun mielestä kaikki työssäkäyvät perheelliset ihmiset, jotka pitää vielä blogia on supervoimilla varustettuja yli-ihmisiä <3.

   Delete
 3. Innolla odotamma tulevia postauksia! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kauhee kasa tulossa jo tuutissa valmiina :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)