Thursday, May 7, 2015

Sanna Tara Nail Art - Saffron 20 + 51 + 52 - Are You Red-y?

Okei, pakko myöntää… Saffronin kokoelmassa on paljon punaisia lakkoja. Aluksi olin varma, että tukehdun punaiseen väriin ennen swatch-rupeaman loppua, mutta väärässä olin taas kerran. Kyllähän sitä luulisi jo tässä vaiheessa ymmärtävän, ettei ole olemassa vain yhtä punaista tai harmaata tai… mitään. Olen puolessa välissä projektia ja huomaan kolunneeni lähes kaikki punaiset jo läpi. Ne ovat vaan niin järisyttävän herkullisia. Tänään esittelen teille kolme keskenään täysin erilaista punertavaa sävyä, joista en taaskaan osaa valita suosikkiani. Herkkuja jokainen!


Saffron 20
Saffron 20


Neiti 20 on ensisilmäyksellä peruspunainen, mutta jo pulloa pyöritellessäni aloin pohtia tämän syvempää olemusta. Levittyvyys ja peittävyys olivat lakassa erinomaisia ja tämä oli todellinen creme eli harvinaisuus Saffron-crellyjen joukossa. Lakan sävy taittaa erikoisesti hitusen vadelmaan ja hitusen koralliin yhtä aikaa. Ihana epäväri!


Saffron 51
Saffron 51


Neiti 51 on rehellinen vadelmanpunainen unelma. En usko, että itselläni on tämän sävyistä lakkaa kokoelmissani, koska en jostain syystä uskalla ikinä ostaa punaisen eri sävyjä pelätessäni hankkivani taas dupen. Korvieni välissä lienee muutama sentti höttöä, sillä samaa en pelkää ostaessani jokaisen eteeni tulevan ruskean ja nuden cremen. Fuksia-vadelma-viininpunainen cremeviuhkani näyttää säälittävältä ruskeaan tai vihreään viuhkaan verrattuna, vaikka esim. Essencen Be Berry Now on yksi lempisävyjäni. Saffron 51 peittää kahdella kerroksella ja on myös olemukseltaan creme.


Saffron 52
Saffron 52


Viimeisen lakan myötä mennään taas aivan toisenlaiseen punaisuuteen. Saffron 52 on kirkkaan tomaatinpunainen jelly sinertävän pinkillä shimmerillä. Peittävyys on jellymäisen tyypillinen eli itse laitoin kolme paksua kerrosta. Mutta tämä väri! En osannut päättää pitäisikö hakea aurinkolasit vai syödä kynnet karkin nälkään. Jos tällä lakalla olisi nimi, sen olisi pakko olla Strawberry Daiquiri. Vähemmästäkin alkaa tehdä mieli jotain ihanaa sateenvarjodrinksua… 

10 comments:

 1. Ihanaisia punaisia Saffroneita! Mun suosikki on neiti 51 koska vadelmanpunainen nyt vaan on niin herkullinen väri. On sulla melkoinen työsarka ja savotta näiden Saffroneiden kuvaamisessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei kyllä aina meinaa jaksaa lakata, kuvata, poistaa jne, mutta sitten kun näkee jonkun upean värin niin haluaa heti päästä käsittelemään kuvia. Välillä tuntuu harmilliselta, kun on saanut kynsilleen jokun ihanan värin ja se pitää heti ottaa pois seuraavan tieltä. On mullakin ongelmat :).

   Delete
 2. Ooh, varsin kauniita yksilöitä! Etenkin tämä viimeinen kyllä sykähdyttää upeudellaan <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun tekisi mieli lakata tuolla vikalla uudestaan ja nuolla sormia! Way too much information :D.

   Delete
 3. Replies
  1. Punainen on herkku väri, vaikka sillä tulee lakattua liian harvoin :).

   Delete
 4. Aikas punainen postaus :D
  Vuosi sitten mie vielä niin vierastin punaista kynsilläni, mutta tänä päivänä voisin pitää vaikka joka päivä pelkkää punaista :D Jännä miten sitä mieli muuttuu värien suhteen tässä harrastuksessa xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sehän tässä harrastuksessa on just parasta kun voi seurata omien mieltymystensä muuttumista kynsien muodon, pituuden, lakan värin, koostumuksen osalta. Vuosi sitten olin ihan hulluna kaikkiin indieglittereihin mutta huomaan, ettei niihin sitten juurikaan ole tullut koskettua :).

   Delete
 5. Punaiset nyt on aina ihania ja herkkuja! Mulla taitaa olla punaisia lakkoja eri sävyineen kaikista eniten lakkalootassani... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on jostain syystä vihreitä eniten! Outoa, kun en kuitenkaan kovin usein vihreillä lakkaa :).

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)